- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 840
- 173
- Konu Sahibi Cevrimhici
-
Bugun ilk dişimi aldırdıım.
Kısa sürdü 15 dakika kadar.
Şu ana kadar ağrım olmadı ama eve geldikten sonra tam çorba içiyordum çat diye bi ses geldi dikiş ipinden gelmiş.
Dikiş açıldı sandım hemen doktora telefon yanına gittim baktı sorun olmaz hem bu kanama normal falan dedi.
Off insanın kendi sağlığı bozulunca ne zormuş!
Çorba içtim meyve suyu içtim süt içeyim dedim ama yara yere değince acıdı bıraktım sütü.
Şimdi yeni yeni başlıyor ağrılarım.
Ama eğer olacak olan ve korkan varsa korkmayın hiç..
Ne olduğunu bile anlamadan bitiyor.
Ama hala ufak ufak kanamam oluyor bilen var mı ne zaman duracak bu ?
Nerede ve ne kadara aldırdınız acaba?
boşuna yıllarca ertlemişim iyi bir çene cerrahı gayet güzel çıkartıyor ertesi gün pideleri bütün bütün yutmuştum çok acıkmıştımda:))) 3 günde geçti acısı falan
3 gün önce 20 lik dişimi aldırdım ama ağrısı hala geçmedi ağrı kesici içmezsem duramıyorum
böyle bi durum yaşayan var mı ?
3 gün önce 20 lik dişimi aldırdım ama ağrısı hala geçmedi ağrı kesici içmezsem duramıyorum
böyle bi durum yaşayan var mı ?
off allahım ya çok kötü bu 20 lik diş sag üst çok kötü agrıyordı çenemi oynatamıyordum çok şukur çektirdim kurtuldum
ama alt tarafda gömülü çıkıyor çenem yanagım uyusuk dolanıyorum agrı kesiciler alarak ameliyattan korkuyorum ama sonu yok bunun mecbur olcaz herelde bildiğiniz bi cerrah varmı bursada
dişin uyuşmuş olacağından hiçbir şey hissetmiyorsun gerçekten.
bence asıl korkulacak şey, uyuşukluk geçince ne olacağı..
20lik dişin çekilince hemen buz versinler.
eve gidene kadar ve o gün yatana kadar sürekli soğuk uygula yanağına ki şişmesin ve morarmasın.
bir de uyuşukluk geçmek üzereyken ağrı kesici almanı tavsiye ederim.
böylece ağrı falan hissetmeden rahatça iyileşme sürecine girer dişetin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?