- Konu Sahibi Cevrimhici
benimde 20lik dişlerim diğer dişlerimden daha içerde ve yemek yerken çok sorun oluyor sizce çektirmelimym
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım. ağzımı açmaya çalıştığımda çok az oluyo kanama ama çok rahatsız etmiyo sadece dediğim gibi ağzımı açmaya çalışınca yoksa gayet temiz. ilk gün buz koydum ama faydası olmadı sanırım dün doktora gittiğimde şişmiş artık yapcak bişiy yok buz koyma dedi.demek 3 günmüş ya ufff zaten bana gargara da vermedi. sizin önerceğiniz bi gargara varsa alayım da kullanayım onu off keşke diş hekiminde değil çene cerrahında yaptırsaydım. buarada benim sadece 2 diş alıncak onlar da şansızlık bu ya biri sağ da biri solda offf çok mutsuzum
şuan iyiyim canım çok sağol şükür inmeye başladı ama çok korkmuştum ben çünkü çok şişmişti.bugün de kontrole gittim dikişlerin altından gaze idoforme yalnış yazmış olabilirim onu çıkardılar. doktor gayet iyi durumda dedi. perşembe de dikişlerim alıncak.inşallah tamamen geçince rahatlıcam.
bugün iyice indi canım çok şükür ağrımda yok güzelce karnımı da doyurdum ekmeğimi yemeğimi yiyebiliyorum artık:) Allah diğer çektireceklere yardım etsin inşallah. Ben de diğerini temmuzda aldırcam okul bitince ozamana kadar rahatımiyi canim ya atlattin artik