Merhaba Arkadaşlar
2 tane yirmilik dişimi çektirdim ...ikisini de farklı dişçiler çekti.benim size tavsiyelerim şunlardır
1-gömülü ve zorlu bir dişiniz var ise bence dişçiniz bayan olmasın.yanlış anlamayın nedeni bu dişlerin çekiminde ciddi bir güç gerekiyo.Benim iki yirmilik dişimde çok zorlu dişlerdi.ilkini bayan dişçi yaptı.o kadar uzun süre sürdü ki anlatamam dişi çekiyor çekiyor diş gelmiyor ve gücü yetmiyor
2-Gömülü diş ameliyatı kesinlikle izlemeyin.Kendinizi boşu boşuna korkutmuş olursunuz.Hadi yaptınız bir hata :)) sakın korkmayın canınız hiç acımayacak.Biraz uzun sürdüğü için sadece çeneniz yorulacak
3-Yaşayacağınız sorunlar dişi çektirdikten sonra olacaktır(şişme,ağrı vb )Dişi çektirdikten yaklaşık yarım saat kadar sonra (uyuşukluk geçmeye başlarken) ağrı kesici alın
4-Sakın tükürmeyin tükürdükçe kanamanız artacaktır
5-Yemek yerken çekilen kısımla yemek yemeyin dikişler zarar görebilir.
6-Alkol,sigara bi süre yasak :)
7-Dişçinizin verdiği antibiyotiği bitene kadar düzenli kullanın
8-Gömülü diş operasyonundan sonra ortaya çıkan sıkıntılar kişiden kişiye değişiklik gösteriyor.Bazı insanlarda pek ağrı olmuyor fakat beim ağrılarım tam 15 gün sürdü
Benim her iki dişimdede inanılmaz ağrılar oldu...yüzüm,gözüm,başım komple ağrıyordu ve tüm ağrı kesicileri denedim.en iyi ve güçlüleri bile işe yaramadı.En sonunda evime yakın olan eczaneye gittim ve eczanenin sahibi olan bayan bana bir öneri verdi.2 adet ağrı kesici verdi.Advil ve Minoset.ben bu ağrı kesicileri hayatta içmem :) çok hafifler:)) fakat bayanın anlatması şu şekilde oldu.Bu iki ilacı tek tek değerlendirdiğimizde ikisininde etkinlik gücünü 1 sayarsak ikisinin etken maddeleri ike bu etki toplam iki değil 4 etki yapar dedi ve beni ikna etti.evet eczacı bayanın dediği gibi uyguladım ve inanlılmaz bir sonuçla resmen ağrım kesildi.Kullanımları şu şekilde Advili alıyorsunuz 1,5 saat sonra da minoset içiyorsunuz
Yaşadığım deneyimlerden işinize yarayacak bilgileri yazmaya çalıştım.umarım yardımcı olmuşumdur
şimdiden geçmiş olsun