- Konu Sahibi Cevrimhici
20lik dişleri alınmadığında diğer dişlerin çarpıklaşmasına sebep oluyormuş.. dişçiden aldığım bilgi bu..:/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20lik dişleri alınmadığında diğer dişlerin çarpıklaşmasına sebep oluyormuş.. dişçiden aldığım bilgi bu..:/
merhaba kızlar üst iki gömülü 20liklerimi 2 hafta arayla çektirdim hiç çıkmamışlardı tamamen gömülüydüler..ikisininde çekimi 10 dakikadan fazla sürmedi ve hiç bişey hissetmedim doktorum süper ötesi (özele gidiyorum)...sadece uyuşturucunun etkisi geçince doğal olarak 1-2 gün ağrı sızı oldu onun içinde ağrı kesici kullandım..
burdan söyleyebiliyomuyuz bilmiyorum ama özel çapa ortodontide ömer beye yaptırdım..benim ortodontik tedavi içine dahil çekim ücreti falan ondan bişey ödemedim arayıp sor fiyatını istersen..dikiş atıldı ama çekim esnasında da dikiş atarkende hiç bişey hissettirmiyosun..1 hafta sonrada dikişi alıyo..dikişi alırkende iğne falan yapmıyo ama hiçbişey hissetmiyosun zaten iyleşmiş oluyo..