- Konu Sahibi Cevrimhici
-
benimde sol çene dişim gömük ve sizler gibi netten videoyu izledim moralim bozuldu. çok korktum ama felaket ağrı yapıyor. daha önce 20 lil diş çektirmiştim ama bunun gibi gömük değildi bi kaç saniyede kurtulmuştum.
ankarada tavsiye edebileceğiniz bi yer varmı acaba?
Hiç mi görünmüyor yoksa bi kısmı çıkmış mı?23 yaşındayım 20 lık dişim dağa çıkmadı 2 yıl önce bi ara ağrı yapmıştı ama bidağa ses seda çıkmadı..nezmna çıkar acaba
ben üstteki iki 20 liği çktirdim doktorum hamile alttakileri çekemedi.bende güçlü kuvvetli bi dr arıyorum ilk fırsatta çektiricem ağrı falan yoktu ara ara oluyodu ama o dişler beni o kadar rahatsız ediyomuş ki çekilince anladım
17 yaşındayım ve film sonucuma göre 20lik dişlerimin 4ü birden geliyor ve gömülü olarak
yarın cerraha gideceğim ameliyat günü almak için..
Bu ağrıları çekmekten çok yoruldum bir an önce ameliyat olsun bitsin istiyorum
çok erken değilmii, çok şükür benim ağrım olmadı ya..
ve gömülü değiller..
cesaretimi toplarsam bende çektiricem inşallah gömülü dişlerimibenimde 4 tane:26:
işin komiği çene cerrahisi doktora öğrencisiyim yüzlerce gömülü vakası gördüm, günde 4-5 gömülü diş çektiğim oluyor, lakin üniversite dönemlerinden bu yana kendi ameliyatımı erteliyorum
geçmiş olsun şimdiden canım:) sanırım olayın işleyişini bildiğimizden bize kötü geliyor. halbuki başkalarına yapmak ne kadar kolay dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?