- Konu Sahibi Cevrimhici
-
4 20lik dişim var hepsini çektirmek istiyorum
2 tanede normal dişim var dolgu istemıyorum çektırıp kurtulayım ama ödüm kopuyor
komple anestezi yapıp benı bayıltıp alsalar olmazmı çok korkuyorum yaa(
merhaba kızlar, 20 lik dis cekimi olmam lazım tek dis icin ama istanbul anadolu yakasında yer arıyorum.ogrenciyim oyle tanıdıgım falan yok malesef( bana uygun fiyatlı temiz guvenilir bir doktor onerebilecek var mı acaba yardımlarınızı bekliyorum. fiyatı ortalama ne kadar tutar tek disin merak ediyorum ??
merhabalar öncelikle 20 lik diş derken cerrahilik mi dediler size eğer öyleyse fiyatı 300 lira anadolu yakasında zaten araştırırsanda bu fiyattan aşağısını bulman zor bi tür ameliyat çünkü buda eğer istersen hastane ismi verebilirim ?
bende çektirmiştim geçen mayısta. diş çekilirken ağrı duyulmuyor iğne vuruyorlar sadece kökten keserken hissediyorsun. asıl sorun sonradan ortaya çıkıyor. ben ağzımı açamamıştım ilaç bile zor içmiştim. ağrı kesicilerin en kuvvetlisinden alın yoksa ağrıdan duramazsınız. 1 hafta onun sızıları sürüyor ama ondan sonra çok rahat bende korkumdan baya bir süre gidememiştim ağrılarım çoğalınca gittim. şimdi rahatım sıra diğer tarafa geldi ama gene korkuyorum
Tam yarım saat oldu çektireli. Sol alt taraftaki yirmilik dişimdi sorunlu olan ve ağrısı bütün çenemi sarsıyordu. Dişçi fobim olduğundan özellikle şu iki hafta çok şiddetlenen ağrılardan sonra bu gün daha fazla dayanamayacağımı anladım ve özel bir hastanenin diş bölümüne gittim. İğne vurulduktan sonra toplamında 30 saniyeyi bulmayan bir cerrahi çekim yapıldı. Hiç birşey hissetmedim ve korktuğum kadar olmadığı içinde çok mutlu oldum. Çünkü bir hata yaparak internetten bu ameliyatı izlemiştim. Hem fobi hem de bu önyargı eklenince dişçi koltuğunda otururken tansiyonum yükseldi biraz. Ama doktorum iğneden sonra dikkatimi biraz dağıtmayı başardı. Şu an üç gün kullanmak için antibiyotik verdi ve ağrı kesici kullanmamı istedi. Şimdi uyuşukluk hala devam ediyor. Bakalım uyuşukluk gidince, ağrı durumu nasıl olucak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?