- Konu Sahibi Cevrimhici
öncelikle hepinize geçmiş olsun..benimde 20lik dişlerim gömülü ve hepsi yan geliyormuş öteki dişin köküne doğru..çıkması imkansızmış..ben fethiyede aldırcaktım ama orda çene cerrahı olmadığından antalyaya sevketceklerdi istemedim kendim ankaraya geldim..şuan ankaradayım..ankara hastanesi 75. yıla gittim ordaki doktorda daha yaşın küçükmüş dursun biraz daha dedi..(20 yaşındayım ) dedim yan geliyomuş çıkmazmış..evet doğru ama beklemenin zararı olmaz aciliyeti yok dedi..bende yazın okullar açılmadan aldırıp kurtulmak niyetindeydim..şimdi tekrar gitmek istiyorum doktora ama hangi hastaneye gideceğime karar veremedim..birde hekim seçme hakkımız varmış ama hiç birini tanımıyorum..sizin ankarada önerebilceğiniz devlet hastanesi ve doktor var mı?
cnm ben fethiyeliyim var burda çene cerrahisi ismi de SERKAN ÖZKAN (PARK KLİNİK).Hatta ben bugün üst yirmiliği aldırdım 200 tl ye biraz tuzlu ama değer ya alt çenem de 2 tane daha var biri tam gömülü biri yarı.Üstelik benimkide sorunlu yandaki dişe dayanıyo çıkması imkansız ve çıktığı taktirde yüzümün sol tarafı ömür boyu uyuşuk kalabilirmiş çok korkuyorum ama eninde sonunda çektirmek zorundasın dedi tel takılıcak üstelik serkan beyin hemen alt katında da ortodontist KAĞAN KELEŞ var.Yani burda da yaptırma şansın vardı alttakileri de biri 300 diğerinide 350 tl ye alıcak en yakın zamanda