- 14 Ağustos 2007
- 7.543
- 23
-
- Konu Sahibi Cevrimhici
tşkür ederim canım bitanesinin alımı kolaymış onun hafif yarıp almışlardı..3 tane kaldı onuda tek tek alırlar inş çnkü 3ü birden çok zor olucak..tek tek aldıklarında da gidiş geliş çok zor oluo..eskişehir ankara arası mekik dokuyorum..onları aldıktan sonra köprü fln ypçk..dolgu yapıck başlamışken burda bitirelim dedi..yarın akşam yine yola çkçam çarşambaya randevum var..diş taşı temizliği yapçakmış:s
inşallah kolay atlatırsın.
benim de yarı gömülü 2 tane vardı, çekim sırasında bir şey hissetmedim ama özellikle alt çenedeki dişimden bir ay çektim resmen. çene ağrısı, o tarafla yiyemedim, şimdi de kocaman bi oyuk kaldı orda.
benim telaşlandığımda sona kalan bu tam gömülü ve yatık diş. uyşma yıllar sürebilir deniyor, bu konuda deneyimli arkadaşlardan bilgi istiyorum, tüm meseajları okudum, uyuşukluğun kalıcı olmasıyla ilgili veya uzun sürmesiyle ilgili bi konuya rastlamadım, inşallah öyle bi şey yoktur. :a015:
2 sene süren uyuşukluk olması için dişin ordaki sinire temasta olması lazım.Bu ancak radyografi ile anlaşılır.Çekim esnasında kökü ordan çıkarabilmek için o sinire dokunulmalı ve zedenlenme meydana gelmeli ki siz yanağınızda o hissizlik duygusunu yaşayabilesiniz.
Zaten böyle bir durumda farklı tedavi seçenekleriyle sizin bu durumunuz ortadan kaldırılmaya çalışılır.
Şimdiden geçmiş olsun...