- 5 Şubat 2008
- 1.512
- 288
-
- Konu Sahibi Cevrimhici
Ya hanımlare benim alttaki 2 yirmlik dişim çıkmadı yaşım 40a dayanmasına rağmen.
Lakin böyle senede bi kaç defa oradaki dişetim kabarıyor, azıcık yarılıyor ve acı ve ağrı yapıyor.
Bu böyle bi 10 gün sürdükten sonra gerisin geri sönüp gidiyor.
Şu anda da durum aynı, ne yersem canım orada yani.
Bu durum herhangi bir tedavi ya da müdahale gerektirir mi sizce yoksa bırakayım kendi haline o öyle zaman zaman dellenip dursun mu?
Ya hanımlare benim alttaki 2 yirmlik dişim çıkmadı yaşım 40a dayanmasına rağmen.
Lakin böyle senede bi kaç defa oradaki dişetim kabarıyor, azıcık yarılıyor ve acı ve ağrı yapıyor.
Bu böyle bi 10 gün sürdükten sonra gerisin geri sönüp gidiyor.
Şu anda da durum aynı, ne yersem canım orada yani.
Bu durum herhangi bir tedavi ya da müdahale gerektirir mi sizce yoksa bırakayım kendi haline o öyle zaman zaman dellenip dursun mu?
kızlar ben 20 lik dişimi 2 temmuz perşembe çektrdm bugn pazartesi ama hala deli gbi agrım war. doktor ilaç flnda wermedi. gnde 2 antibiyotik, 4 agrı kesici içiorum etki etmio. agrıdan geceleri uyuyamıorum. dağ alt 20 likti bnmki. başım ve boynumun sağ kısmı inanlmaz durumda, inanılmaz bi ağrı war......
dün gargaraya da başladm ama bi etkisi yok
kızlar normal mi ltfen yardm edin çk kötü bşi bu senağlama
evet çok fazla biliyorum.. hatta ben ilaç sevmiyen bi insanım.. baş agrım çok olur normalde. agrıdan ölsemde ilaç almam , artık en son durumda kullanırım. ama dayanamıorm agrısına bende ikide bi agrı kesici alıorm enaz 4 saat ara olmasına dkkat ediorm tbi.. ama ynede çokk çokk fazla e bde 2 de antibiyotik var....
buarada ben küçükçekmecedeki yeşilova diş ve protez tedavi merkezine gittm. doktor uyuşturup çekti ama hç bi ilaç vermedi. asistan kız soğuk ve sıcak içme dedi okadr. bşka hçbşi sölemedi bnde kafama göre yapmaya çlştm bşiler ama hçbi iileşme yok. bras sonra gdicem tekrar göstermeye doktora :/
3 20lik dişiminde çekilmesi gerekiyo senağlama bu yorumlardan sonra çok tırstım zaten inanılmaz korkuyordum...napcam şimdi beeennsenağlama
canım korkman çok normal. korkmayan enderdir zaten.. ama inan dişin çekilmesi korku kısmı kadar sıkıntılı olmuyo. canın acıyo tabi kocaman bir diş sonuçta ama öyle dayanılamayacak bi acı değil. özellikle de üst çenedeyse diş hemen kurtuluveriyosun zaten.. a.s ben dördünü de çektirdim ve şimdi çok rahatım
çekimde inanın korkcak bşi yok. tmm bende çok korktm çekim sırasnda .. yapmasn die doktorn gözünün içine bakıodum hatta :)
ama uyuştugu için acı hssetmiosnz sadce azcık baskı hissediosn.
buarada bnm durumum sizi korkutmasn. dedgm gbi önce bi doktorunuzla görüşün bnm dişi sanırım iltihaplyken çekti yada diş sonra kendi yaptı bilmiorum.. ama 20lik çektiren çok tanıdıgım var kmsenin bnm gibi olmamış.. bnm durum sizi korkutmasn yani..
agrıyı bilrm cnm.. ben kaç gece saatlerce uyuyamadgmı deli gbi ağladgmı blrm.. bbm il dışındaydı geçen gün geldi. gece yatarken ben ağrıdam dayanamadm ağlıodm. annem geldi ağlıorm fln.. arkasndan bbm geldi.. çok üzüldüler ya ztn gören dio özge çok çökmüşsün kıyamam sana fln..
bak cnm zerdeçal diye bişi var. toz , turuncu bişi . ilthap fln kurutuomuş baya bşie ii gelio. ewde wardı bbm dedi ondan içsene nie içmedn fln. 2 gündür sbh ve akşam birer çay kaşığı içiorm. inanamazsn nasıl rahat ettm varya bugn agrım fln pek olmadı çok şükür. agzına alıp suyla içiosn cnm. ilthap kuruttugu için sivilcelere fln da ii gelyomuş sanrm ve bi zararı olcagnıda sanmıorm.. ona bi bak istersen...