- Konu Sahibi Cevrimhici
yorgunsavaşçı hayır gömük değildi dişlerim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde çapada alınıcak 8 hazıranda 20 lik degil benimki damakta gomuk bır diş cıktı iyiliğim için ama insan ameliyathane ismini görünce ürperiyo ya:1no2:istanbul da oturanlar için çapa da alldırdım iki alt çenedekilerini ve bedava. sağlık karnesiyle. çok rahat oldu. hepsinden kurtuldum. yine olsaydı dişim, korkmadan güle oynaya giderdim. :)
benimde gömülü dişime çekim dediler hiç şikayetim yyok çektirmedim.
ÖLÜYORUM KORKUDAN ÖLÜYORUM.....
iki yıl acı çektim yinede gidip çektirmedim
şimdi.....
yan çıkan (aşağdan yukarı doğru değil içten dişerime doğru) kemiğe dayan bir yirmilik diş ikisi gömülü bir normal ve bir ekstra dişim yani 33. dişim olduğunu öğrendim ön dişlerim çarpıklaşmaya başladı tomografi çekildi ve ben hala korkuyorm çektirmeye ne yapıcam Allah'ım ...
bende dün oldum arkdaşlar.göük bir yirmilik diş ve yan çıkmıştı.burdan okuduklarımdan güç aldım ve gittim.bi dünya iğne yaptılar.40 dk.boyunca 3 kişi uğraştı.ilk başlarda bayılıcam sandım her yerim karıncalanmaya başladı.daha sonra topladım kendimi ama hiç bir acı hissetmedim.işlem bitti eve geldikten sonra müthiş bir ağrı.hemen ağrı kesici aldım ama 1 saatte anca etki etti.1 saat boyunca ağladım.hep böyle ağrı olucak diye düşünürken bugün hiç ağrım olmadı ama 10 saatte bir ağrı kesici alıyorum ve bide antibiyotik verdi onu kullanıyorum.dişimin olduğu bölge çok az şişti.çünkü eve gelir gelmez buz koymuştum sanırım etkisi oldu.yani işin özü korkmayın gidin ve aldırın dişlerinizi.herkese göre değişir belki ama benim kolay oldu cumaya dikişlerim alınıcak
ilk gün bişey yiyemedim ama şimdi yavaş yavaş çiğneyip yutuyorum zorlamadan.allah hepinize ağrısız günler versin inş.hepiniz kurtulursunuz.ayrıca fiyat merak edenler içinde bilgi vereyim.özel bir polikliniğe gittim.150 tl ödedim.
yaa benim dikişim düşmedi hala ..dr kendi düşer demişti ,öncekileri bir hafta sonra aldırmıştım oysaki ..böyle olamayacak 2 haftadır aynı yerinde durduğu için birazdan hastaneye gidip aldırcam :) 3 .cü diş maceram da böylece bitmiş olacak inşallah...diğeri uslu uslu dursun ÖYLE ÇIKSIN yaaa ..
doktora yanlış iplerden vermişler herhalde kaydirigubbakcemile3 İyi dayanmışsın 2 hafta, ben 1 hafta bile zor dayandım, gerilince o bölge rahatsız oluyordum. Geçmiş olsun!