- 27 Şubat 2007
- 187
- 0
- 39
-
- Konu Sahibi Cevrimhici
Sadece 20'lik dişler için değil diğer dişlerde dahil,ağrıya sebep olan bir diş varsa çekilir yada dolgu yapılarak kurtarılır duruma göre.peki 20 lik diş agrısı cektirmek haric bi cözm bilen varmı?
hey bende birini aldırmıştım şimdi diğerini aldırıyorum,,,üstlerdeki gömük değil normal çıkıyolar sorun yaratmayacaklarmış....alttakiler sorunluydu,,birini aldırdım şimdi birini daha aldırıyorum,,ama iltihap yaptığı için antibiyotik kullanıyorum 5 gün sonrada diğerindenkurtulucam yaşasın,,,::::)))))
bu arada 20 lik diş ağrısının nedni,,çıkması değil eğer normal çıkıyorsa ağrı falan yapmıyo sorunlu ise ağrı yapıyo çıkarken diğer dolulara zarar veriyor ve iltihaba neden oluyor 20 lik diş ağrısının nedeni iltihap yapması yani ya gömülü diş yada çıkamadan yerinde çürümüş olan diş,,,yani normal çıksa bir ağrı falan yapmıyo yani,,benim üsttekiler çıktı hiç ağrım falan olmadı,,ama alttakiler gömülü olduğu için ve çıkmaya yer bulamadığı için yanındaki dişimi sıkıştırdı ve iltihap yaptı....eğer ağrı varsa nedeni iltihaptır antibiyotik almanız lazım doktora görünün bence,,,,geçmiş olsun
Geçmiş olsun cnm...
Benimde korkulu ruyam bu 20lik dişler.. bir türlü çıkamıyorlar
Sanırım dişçi koltuğu beni de bekliyo
herkese geçmiş olsun arkadaşlar.benimde 3 tanesı gömüktü hemde çürük 20liklerin.çok ağrı çektım,uykusuz gecelerde cabası,genelde de akşam artıo ağrı ne hikmetse:))ama sonunda kurtuldum cerrahi mudaheleyle...iğneyı vurduktan sonra bişi hissetmıyosunuz sadece basınç...sonrada bıkaç gün bişi yıyemıyorsunuz benım durumumdaysanız.ama keşke daha önce kurtulsaydım dedım!Konya da yaşıyorsanız kampüs e gıdın derım.bırazda paraya kıyıp öğretım görevlılerıne yaptırırsanız memnun kalırsınız.
Geçmiş olsun modelist a.s. Size ve gömülü 20 yaş dişini cerrahi müdahaleyle aldırmış arkadaşlara bir sorum olacak:
- normal 20 yaş dişi çekiminden sonra saatlerce kanama oluyor. Cerrahi-gömülü diş çekiminde dikiş olduğuna göre böyle bir kanama olmuyor mu?
-tek diş aldırdığımızda diğer tarafla yumuşak da olsa bir şeyler yiyemiyor muyuz 2 saat sonra falan? :uhm: birkaç gün bir şey yiyemiyorsunuz derken, çok sert şeylerden mi bahsediyorsunuz? çünkü sadece sıvı yoluyla beslenirsem iş yerimde şekerimi dengeleyemediğim için sorun yaşayabilirim :çok üzgünüm:
Kızlar bende bugun dr gıttım.Antıbıyotık kullanıcam cuma günü çekicek.Çok şükür çok gömülü değil ve düzmüş.Dr kısa süreceğini ve canımın pek acımayacağını söyledi. İlk operasyon rahat ve kolay olmuştu.Umarım bu da öyle olur.Artık ağrısına ve acısına dayanamıyorum.