- Konu Sahibi Cevrimhici
kızlar dikişimin 2 tanesi kendi kendine koptu 1 tanesi kalmıştı onu da dr aldı accık kanadı ama çok değil ve hiç bişey olmadı bi daha olursa asla saniye düşünmem valla hihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar çektirdim ve kurtuldum hihoyyyt
Ama perişan oldum.Çenemi yerinden çıkardılar falan sandım.3 tane morfin yiyince sadece çektiklerini hissetmiştim ama morfinin etkisi geçince sabaha kadar yarı baygın ağladım acıdan.Aynen bende pipetle beslendim.Hala başım ve kulağım ağrıyor.3gün geçti ama hala ağrım var.Offf ne zormuş.Allah yardımcımız olsun. :teselli:
Geçmiş olsun violette, ama gözüm korktu şimdi bunları okuyunca :çok üzgünüm: Ağrıya dayanırım dayanmasına hafta sonu ama ctesi cerrahi şekilde aldırsam pazartesiye ya da sonraki günlere bile sarkabilir ağrılı günler, e o zamanda işimde sorun yaşarım :uhm: en iyisi dersler azalana kadar beklemek, inşallah o arada tutmaz :Saruboceq:
bende zaten hiç cesaret yok yorumları okuyunca daha da kötü oldum. nolacak halim bilmiyorum
kızlar 20 liklerimin 4 üde çekilecek yalnız ikisi gömük
özel bi dişçiye gidiyorum iyi bi dişçi ama cerrahmı bilmem farkı varmı illaki cerrahmı alması lazım bilginiz varmı? daha çektirmedim
korkulacak hiçbir şey yokmuş gerçekten kızlar...nasılçekildiğni bile inanın anlamadım...20 lik dişlerini çektireceklere duyurulur....sağ üst ve alt çekildi....sadece 2-3 saat pek konuşamadım ve haliyle biraz kanama oldu....onu da tamponlarla hallettik...
ooof of...bu konuda benden daha şanssızı yoktur sanırım.yirmilik dişim çürümüştü biraz ama hiç bi şikayetim yoktu,ben de çektirmek istemedim.geçtiğimiz haftasonu nişanım vardı ve bir gece öncesinde inanılmaz bir ağrıyla uyandım, sabaha koşa koşa doktora gittim ve o da acilen çekilmesi gerektiğini söyledi:1shok:.düşünün artık nişanımdan bir gün önce 20lik dişimi çektirdim:1no2:,fazla şişmedi ama ağrısı oldu,ateş falan yaptı bende baya. insanlara doğru düzgün gülümseyemedim bilesenağlama
gömük var bi tane de ,bakalım onu da kına gecemde çektiririm bu gidişlelaelaelaelaelae