20'lik ve gömük Dişlerle ilgili paylaşım alanı

kızlar dikişimin 2 tanesi kendi kendine koptu 1 tanesi kalmıştı onu da dr aldı accık kanadı ama çok değil ve hiç bişey olmadı bi daha olursa asla saniye düşünmem valla hihoyyyt

kizlar benim de 20 lik dislerimden birisi sanciyordu disciye gittim 4 u nude alcagiz dedi bu disler onemsiz dedi beni hastaneye sevk etti neyse gittim hemen film cektiler sonra igne vurdular ama o igneler neydi oldurdu beni, sonra sol tarafimdaki alt ve ust disi aldilar ikisini birden, diger ikisinide 2 hafta sonra gel alalim dediler 1 hafta cektim acisini yemek yiyemedim agzimi acamiyordum antibiyotik vermisdi doktor onla idare ettim neyse 2 hafta sonra gittim doktor bilgisayardan filmi cikardir doktora dedim benim bu dislerim agrimiyo curugude yok cektirmek istemiyorum dedim oda dediki senin diger dislerindede curuk yokdu ama cekilmesi lazim dedi ben o aciyi bi tattim agrimadan cektirimiyim tam hastaneden cikarken benim disim agrimazmi psikolojik herhalde bi kac saat cektim o agriyi cok sukur simdi iyiyim ve dislerim duruyo

Kızlar bugün 20 likten kurtulmaya gidiyom:KK43:( bana şans dileyin.Korkuyorummmm :bbo:

mrb. kızlar,hiçbişeyden çekmedim bu 20lik dişlerden çektiğim kadar,sol alt tarafta gömük olanı çok zor bir cerrahi müdaheleyle korkudan titreye titreye aldırmıştım,off hatırlamak bile istemiyorum,günlece ağzımı açamadım,ağrılar zonklamalar,öldüm öldüm ddirildim,1 hafta pipetle beslendim,sadece süt ve meyve suyu,doktor onu çektirdikten sonra diğer gömük olan sağ taraf için randevu verdi,bu kadar acıyı çeken bidaha gidermiyim hiç,3 yıldır çekiyorum ara ara,şimdi dayanılmaz bir hal aldı ağrılar,ne yapacağımı düşünüyorum kara kara,birde kızlar bu arada bu 20 lik dişlerin mutlaka cerrah tarafından çekilmesi gerekiyormuş,tek defada değil kırılarak alındığı için,geçen bi arkadaşı gördüm normal diş doktoru çekerim diye oynamış oynamış çıkaramamı yerinden kadıncağız mahvolmuş sonra cerreha sevketmiiş,ayyy çenem düştü,allah kolaylık versin hepinize düşününce bile beynim zonkluyor,hepinizi çok öptüm sırnaşık şey

Kızlar çektirdim ve kurtuldum hihoyyyt
Ama perişan oldum.Çenemi yerinden çıkardılar falan sandım.3 tane morfin yiyince sadece çektiklerini hissetmiştim ama morfinin etkisi geçince sabaha kadar yarı baygın ağladım acıdan.Aynen bende pipetle beslendim.Hala başım ve kulağım ağrıyor.3gün geçti ama hala ağrım var.Offf ne zormuş.Allah yardımcımız olsun. :teselli:

Kızlar çektirdim ve kurtuldum hihoyyyt
Ama perişan oldum.Çenemi yerinden çıkardılar falan sandım.3 tane morfin yiyince sadece çektiklerini hissetmiştim ama morfinin etkisi geçince sabaha kadar yarı baygın ağladım acıdan.Aynen bende pipetle beslendim.Hala başım ve kulağım ağrıyor.3gün geçti ama hala ağrım var.Offf ne zormuş.Allah yardımcımız olsun. :teselli:

Geçmiş olsun violette, ama gözüm korktu şimdi bunları okuyunca :çok üzgünüm: Ağrıya dayanırım dayanmasına hafta sonu ama ctesi cerrahi şekilde aldırsam pazartesiye ya da sonraki günlere bile sarkabilir ağrılı günler, e o zamanda işimde sorun yaşarım :uhm: en iyisi dersler azalana kadar beklemek, inşallah o arada tutmaz :Saruboceq:

Geçmiş olsun violette, ama gözüm korktu şimdi bunları okuyunca :çok üzgünüm: Ağrıya dayanırım dayanmasına hafta sonu ama ctesi cerrahi şekilde aldırsam pazartesiye ya da sonraki günlere bile sarkabilir ağrılı günler, e o zamanda işimde sorun yaşarım :uhm: en iyisi dersler azalana kadar beklemek, inşallah o arada tutmaz :Saruboceq:

Sağol canım.Aslında evde olmakta fayda var.Bende calıştıgımdan hafta sonuna denk getırdım.Yine de ihmal etme çektir.Dr bana zaman gectikce çene kemiğine daha çok yerleştiğini ve daha zor oldugunu söyledi.Korkma canım valla ben gözümü kararrttım ve gittim.Nasıl olsa bunlardan kurtuluşumuz yok.:teselli:

ben üç 20 yaş dişimi çektirdim. bir tane kaldı. üst çenedekilerin çekimi çok kolay oluyor. yalnızca bir dakikalık bir acı duyuyosunuz. alttakiler biraz daha uğraştırıyor, daha uzun sürüyor. ben yalnızca birinde çok sıkıntı çektim, o da yatık duruyodu ve önündeki dişi oyup içine girmişti. yüzüm hiç şişmedi ve çok şiddetli ağrı da çekmedim. kişiden kişiye değişiyor sanırım. şimdi o oyulan dişime kanal tedavisi yapılıyor. bitince son dişimi de çektiricem. ben iğneden bile korkardım ama gide gele alıştım artık. en fazla bir hafta sıkıntı çekersiniz sonra çok rahat edersiniz

bende zaten hiç cesaret yok yorumları okuyunca daha da kötü oldum. nolacak halim bilmiyorum

kızlar 20 liklerimin 4 üde çekilecek yalnız ikisi gömük
özel bi dişçiye gidiyorum iyi bi dişçi ama cerrahmı bilmem farkı varmı illaki cerrahmı alması lazım bilginiz varmı? daha çektirmedim

kızlar 20 liklerimin 4 üde çekilecek yalnız ikisi gömük
özel bi dişçiye gidiyorum iyi bi dişçi ama cerrahmı bilmem farkı varmı illaki cerrahmı alması lazım bilginiz varmı? daha çektirmedim

Çıkmış olan 20 yaş dişimi benim diş doktorum çekti. Ancak gömülü diş için cerrah gelecek. Çene cerrahı deniyor sanırım. Daha sağlıklı, güvenli olduğunu söylüyor dişçim de, herhangi bir sorun yaşanmaması için.

kızlar pazartesi günü 20 lik hem kırık hemde yarı gömük dişimi çektirdim inanın en son 10 yıl önce yine bir diş çektirmek için şişli etfal hastanesi diş bölümüne gitmiştim oda yine kırık bir dişti 1 aya yakın uğraştım yok kanal yok dolgu en son çekilsin dediler ama bende zaten dişçi ve iğne fobisi var zangır zangır titrerim bunları görünce bide sağolsun kadın doktor adam akıllı uyuşturmadı üstüne üstlük dişimde sağlam köklü olduğu için nerdeyse hiç abartmıyorum gözümden yaşlar süzüle süzüle kadın doktor 2 eliyle dizlerini karnıma yaslaya yaslaya çekti ve tabiki dişim parçalandı ağzımın içinde yırtıklar midemden diş parçaları çıktı 2 hafta boyunca sıvı ve ılık olan şeyler harici hiç birşey agzıma koyamadım değil bardaktan içmek suyu konuşurken bile canım yanıyodu pipetle beslendim bebek gibi..Ama allah razı olsun bu kadar kötü bir olayın ardından 1 senedir kırık ve ağrılı dişim için mecbur doktora gittim tabi titrek vaziyette ama Ankara 75. yıl diş hastanesindeki doktorum Leyla hanıma müteşekkirim dişimi hiç zorlamadan iğne yaptığını hiç hissetmeden ameliyatla dişimi aldı şu an çok iyiyim biraz ağrım var ama o kadar olu sonuçta damağıma neşter değdi Ankarada oturanlara tavsiye ederim Diş çektirecekseniz anı anına ne olduğunu anlatarak sakinleştirerek hiç hissettirmeden doktor diilde bilgi veren bir dost gibi dişinizi çektirebilirsiniz..

ben de saat altıya randevu aldım 20 lik dişlerim çekilecek....inşallah herşey kolay olur....korkuyorummmmm.......

korkulacak hiçbir şey yokmuş gerçekten kızlar...nasılçekildiğni bile inanın anlamadım...20 lik dişlerini çektireceklere duyurulur....sağ üst ve alt çekildi....sadece 2-3 saat pek konuşamadım ve haliyle biraz kanama oldu....onu da tamponlarla hallettik...

ooof of...bu konuda benden daha şanssızı yoktur sanırım.yirmilik dişim çürümüştü biraz ama hiç bi şikayetim yoktu,ben de çektirmek istemedim.geçtiğimiz haftasonu nişanım vardı ve bir gece öncesinde inanılmaz bir ağrıyla uyandım, sabaha koşa koşa doktora gittim ve o da acilen çekilmesi gerektiğini söyledi:1shok:.düşünün artık nişanımdan bir gün önce 20lik dişimi çektirdim:1no2:,fazla şişmedi ama ağrısı oldu,ateş falan yaptı bende baya. insanlara doğru düzgün gülümseyemedim bilesenağlama
gömük var bi tane de ,bakalım onu da kına gecemde çektiririm bu gidişlelaelaelaelaelae

korkulacak hiçbir şey yokmuş gerçekten kızlar...nasılçekildiğni bile inanın anlamadım...20 lik dişlerini çektireceklere duyurulur....sağ üst ve alt çekildi....sadece 2-3 saat pek konuşamadım ve haliyle biraz kanama oldu....onu da tamponlarla hallettik...

Geçmiş olsun! a.s. Gömük değildi, değil mi dişler? :uhm:

ooof of...bu konuda benden daha şanssızı yoktur sanırım.yirmilik dişim çürümüştü biraz ama hiç bi şikayetim yoktu,ben de çektirmek istemedim.geçtiğimiz haftasonu nişanım vardı ve bir gece öncesinde inanılmaz bir ağrıyla uyandım, sabaha koşa koşa doktora gittim ve o da acilen çekilmesi gerektiğini söyledi:1shok:.düşünün artık nişanımdan bir gün önce 20lik dişimi çektirdim:1no2:,fazla şişmedi ama ağrısı oldu,ateş falan yaptı bende baya. insanlara doğru düzgün gülümseyemedim bilesenağlama
gömük var bi tane de ,bakalım onu da kına gecemde çektiririm bu gidişlelaelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3 Geçmiş olsun! Böyle olmadık zamanda başımıza iş açılmaması için tüm çabamız işte, ben de bir gömük dişimi aldıracağım gelecek hafta :çok üzgünüm:

vallaha 20 lık en gereksız dıstır cıktıgıyla curumesı bır olur 5 yıl otturdu benı dısımın ustunde bır et tabakası cok cektım bende en son cektırdım yardı nesterle cektı sonra bır dıkıs vallaha korkmayın dolgudan kolaydı ıyı dr sart tabı cene cerrahı olsun

istanbul da oturanlar için çapa da alldırdım iki alt çenedekilerini ve bedava. sağlık karnesiyle. çok rahat oldu. hepsinden kurtuldum. yine olsaydı dişim, korkmadan güle oynaya giderdim. :)

X