tek tek alınmasına sevindim, böylece fazla yıpranmamış olacaksınız, tekrar geçmiş olsun!
istanbul'da birçok özel yerde zaten normal çekim-dolgu 150 tl, o yüzden çok iyi bu fiyat. benim gömülü dişim 450 tl ye alınacak :çok üzgünüm: cerrah geleceği için ayrıca senağlama
canım bende üniverste hastanesinde çene cerrahına aldırdım,,,sadece gömülü diş olduğu için değil benim kalp rahatsızlığım olduğu içinde cerrah aldı ünv hastanesi olduğu için sağlık güvencen karşılıyo zaten ama öğrenciye aldırmak istemedim,,hoca aldı zaten,,ben sadece hocanın parasını ödedim,,,ama sen özel aldıracağın için ameliyat,doktor,tedavi falan parası alıyolar sanırım,özel hastane olduğu için sanırım,,,bence bi ünv hastanesinde aldır hocaya aldırıcam de,,inan ben çok rahat ettim,,sağolsun doktorumda çok güzel ilgilendi,,gerçekten hiç acı hissetmedim,,,zaten ben ameliyattan önce kalbi korumak için ilaç içirmişlerdi bana hastanede ameliyattan yarım saat önce ardı ardına kocaman hap içtim 3 tane,,,birazda onun sarhoşluğuyla pek bişe hissetmedim,,allaha şükür bitanesinden kurtuldum,,diş ağrısı çeken herkeze geçmiş olsun...