- Konu Sahibi Cevrimhici
20likler çıkmaya çalışırken dişlerde çapraşıklık da yapabilir.Gömükse daha sonra bi de o çapraşıklıkla uğraşmamak için cesaretinizi bir an önce toplayıp aldırmanızı öneririm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay canım geçmiş olsun ben 22 yaşındayım ama hala çıkmadı benimkiler bende korkuyorum bide hemen çürüyor diyorlar doğrumu acaba
arkadaşlar bu arada ben yaklaşık 2 senedir kocaelide yaşıyorum,çok iyi bilmiyorum burayı.
dişimin biri için donanmanın hastanesine gittim.onlar birini çektiler ama batık dişi alamayacaklarını söylediler.burda ssk ile aldırabileceğim bir yer var mı? ACİL
arkadaşlar bu arada ben yaklaşık 2 senedir kocaelide yaşıyorum,çok iyi bilmiyorum burayı.
dişimin biri için donanmanın hastanesine gittim.onlar birini çektiler ama batık dişi alamayacaklarını söylediler.burda ssk ile aldırabileceğim bir yer var mı? ACİL
16 mart sabah saat 09.30 da ameliyat oluyorum 2 tane yirmilik dişim ameliyatla alınacak..2 dişimde gömük diş birtanesinin altında kist var...ve kalp kapağım tam kapanmadığı için konsültasyon yaptırdım ameliyattan 30 dk önce kalbi korumak amaçlı ilaç içicem ve sonra ameliyata giricem prof.yapacak ameliyatı özel olarak..kalp rahatsızlığım olduğu için...dua edin arkadaşlar tüm 20 lik diş ağrısı çeken arkadaşlarada allah sabır versin...ben çok korkuyorum ameliyattan
16 mart sabah saat 09.30 da ameliyat oluyorum 2 tane yirmilik dişim ameliyatla alınacak..2 dişimde gömük diş birtanesinin altında kist var...ve kalp kapağım tam kapanmadığı için konsültasyon yaptırdım ameliyattan 30 dk önce kalbi korumak amaçlı ilaç içicem ve sonra ameliyata giricem prof.yapacak ameliyatı özel olarak..kalp rahatsızlığım olduğu için...dua edin arkadaşlar tüm 20 lik diş ağrısı çeken arkadaşlarada allah sabır versin...ben çok korkuyorum ameliyattan
merhaba kızlar sonunda gömük dişimin birinden kurtuldum biri kaldı:)
ameliyat öyle anlatıldığı gibi korkunç değil,burdakileri okuyup korkmayın boşa...
2 iğne yaptılar 5 dk bekledim sora hiçbir acı yok zaten.. sadece baskı yapıyolar... 20dk sora bitmişti,dikişi işlemden uzun sürdü ehehe 5 dikiş attılar çene kemiğini kaldırmışlar.. haberim bile olmadı
fazla şişmedi şimdilik ama uyuşma geçince ağrı durumu nasıl olur bilemem.. buzla kompres yapıyorum ii geliyor,şişmedi o yüzden... bu sayfaları korkuyla okuyan arkadaşlar gerçekten abartıldığı gibi değilmiş.. ben de boşa korkmuşum rahatlayın...
slm kızlar ameliyatımı oldum ben hiç umduğum gibi değilmiş çok korkuyodum çok ağrır diye ama acımadıki acımadıki :)))))
tabi işin şakası zaten sadece iğneyi olurken duyuyosunuz gerisini duymuyosunuz benim iki dişim alınacaktı ama bitanesi alınsın dedik 20 gün sonrada diğeri alınacak,,,,15 dk sürdü ameliyatım,,,tekrar yine kalp koruyucu hap içicem ameliyattan 30 dk önce,,,,
pazartesi dikişlerim alınacak sonraki pazarteside diğer ameliyatım olacak,,,ben bitanesinden kurtuldum,,,sadece ilk gece ağrım oldu ağrı kesici antibiyotik gargara iyi geldi,,,sabah kahvaltımı yaptım yemeğimi yedim,,,çorbamı içtim ağzımı eskisi kadar açamadım ama iyiydim yani o yüzden ikinci ameliyatımdan hiç korkmuyorum,,,eşimle gitmiştik ama ikinci ameliyata gelmesine gerek yok,,inanın anlatıldığı gibi korkunç değil yada bilmiyorum benimki iyi geçmiş olabilir çünkü fakültede yaptırdım ama profa yaptırdım,,,150 bin ytl ye patladı ama gerçekten fazla acı çekmedim,,,,hepinize geçmiş olsun,,,korkmayın ne kadar soğukkanlı olursanız o kadar ağrı hissetmiyosunuz kendinizi sıkmayın ,,,
öptüm canlarım
ben gazi diş hekimliğinde yaptırdım canım özel prof falan değil direkt gittim çektiler zaten çoğu öyle yapıyo.. sen önce sıra alıp muayene oluyosun sora onlar gerekli yere gönderiyo zaten.. yalnız gaziden gün almak zor 1-2 ay sorasına veriyolar elini çabuk tut derim...fatoşcum hangi hastanede yaptırdın acaba? birde randevu alırken genel cerrahiden mi alıyoruz?
bana bi yardımcı olabilecek var mı? laelaelaelaelae