- Konu Sahibi Cevrimhici
-
heheheeee evet klavye sürşmesi olmuş bidenem :))))150 tl yazacaktım heheee..
cnm ben samsunda oturuyorum 19 mayıs üniversitesi ağız ve diş sağlığı hastanesinde yaptırdım
ben gazi diş hekimliğinde yaptırdım canım özel prof falan değil direkt gittim çektiler zaten çoğu öyle yapıyo.. sen önce sıra alıp muayene oluyosun sora onlar gerekli yere gönderiyo zaten.. yalnız gaziden gün almak zor 1-2 ay sorasına veriyolar elini çabuk tut derim...
heheheeee evet klavye sürşmesi olmuş bidenem :))))150 tl yazacaktım heheee..
cnm ben samsunda oturuyorum 19 mayıs üniversitesi ağız ve diş sağlığı hastanesinde yaptırdım
tek tek alınmasına sevindim, böylece fazla yıpranmamış olacaksınız, tekrar geçmiş olsun!
istanbul'da birçok özel yerde zaten normal çekim-dolgu 150 tl, o yüzden çok iyi bu fiyat. benim gömülü dişim 450 tl ye alınacak :çok üzgünüm: cerrah geleceği için ayrıca senağlama
tek tek alınmasına sevindim, böylece fazla yıpranmamış olacaksınız, tekrar geçmiş olsun!
istanbul'da birçok özel yerde zaten normal çekim-dolgu 150 tl, o yüzden çok iyi bu fiyat. benim gömülü dişim 450 tl ye alınacak :çok üzgünüm: cerrah geleceği için ayrıca senağlama
arkadaşlar,
boşuna özel hastanelere fazla para dökmeyin yazık dışardan doktor geliyo diye soyuyolar insanı.2 yıl önce kardeşim gömülü dişlerini çektirdi.
geçen sene bende dişim ağrıdığında gece yarısı istanbulda çok bilinen bir özel hastaneye gittim a.....b.... 400 ytl istediler.sonra kardeşimin doktorunun muaynanesine gittim durumu anlattım.güldüüüü bana o hastaneye ben gidiyorum diş için dedi.hastane 150 ytl doktora veriyomuş gerisi hastaneye kalıyor.150 ytl ye aldı dişi.
yani araştırın mutlaka tuzaklara düşmeyin.
İstanbul/kartal bölgesinde bir doktor isteyene bilgi verebilirim.
sedasyonda herseyı hıssedılıyomus sadece elın kolun oynamıyomus dogrumu canım.yoksa uyuyomusun sedasyonda naısl bır ıslem acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?