• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20'den sonra çıkan sivilceler...

YaseminYC

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
598
100
318
Kızlar benim bu yaşıma kadar sadece sırtımda tek tük sivilce çıkardı.1 aydır yüzümde çıkmaya başladı ergenlik dönemini anlarımda bu yaştan sonra çıkan sivilce neyin nesi anlamadım.Özelliklede alnımda saçımın başlangıç kısmında çıkıyor.Alnımı ellediğimde de sanki pütür pütür oralardada çıkacak diye korkmaya başladım.Yüzümü her sabah normal duru suyla yıkarım haftada 3 kerede dove un salatalıklı sabunuyla yüzümü sabunlar yıkarım.Sizce neden bu yaştan sonra çıkıyor ve nasıl önlerim?

Stresten olabilir canım yada kimisinin 20 den veya 25 den sonra veya her yaşta çıkabiliyor. Geometri oğretmenim vardı ordan biliyorum 26 yaşındaydı ve sivilceleri çoktu yüzündee..
Dove ile sabunluyorum bende 20 yaşındayım iyi geliyor kurutuyor sivilcelerimi 3 günde yok oluyor.
İnşallh geçer cnm sorun yapma sen.

bende de aynı durum var geçen yıl doktora gittim tetradox verdi onu içince tamamen geçmişti ama tekrar çıktı.ozon yağı çok iyi geliyormuş şimdi de onu deniyicem. sen de deneyebilirsin ozon yağını

Stresten olabilir canım yada kimisinin 20 den veya 25 den sonra veya her yaşta çıkabiliyor. Geometri oğretmenim vardı ordan biliyorum 26 yaşındaydı ve sivilceleri çoktu yüzündee..
Dove ile sabunluyorum bende 20 yaşındayım iyi geliyor kurutuyor sivilcelerimi 3 günde yok oluyor.
İnşallh geçer cnm sorun yapma sen.

Evet sınav dönemindeydim belkide strestendir ama sırtımda da hala sivilceler var çıkıyor.O babamda da varmış sanırım birazda genetik,yüzümdekilerde stresten.Dove'un sabunu çok iyi geliyor güzel temizliyor cildi.Teşekkür ederim cevabınız için :)

bende de aynı durum var geçen yıl doktora gittim tetradox verdi onu içince tamamen geçmişti ama tekrar çıktı.ozon yağı çok iyi geliyormuş şimdi de onu deniyicem. sen de deneyebilirsin ozon yağını

Sırtınızdada var mıydı sivilce?Şuanda birşey yok gibi gözüküyor,sanırım arada stres yüzünden çıkıyor :( Stresin belirtileri herşeyin içinden çıkıyor yaa.Teşekkür ederim ozon yağınıda kullanabilirim.

tetradox yada monodoks kullanabilirsin iyi geliyor genelde stresten çıkıyor ve tozdan

Tetradox 2 oldu :) Sadece sivilce için kullanılan bir ilaç mı bu?

Back
X