2025 tüp Bebek düşünenler

Sonucu güzel olsun da zor olsa da katlaniyoruz bir şekilde inşallah hepimiz bu konunun altına hamileyim yazarız

Amin. Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizi hayallerimize kavuştursun İnşallah. Biz de 3 yılı beklemeyecegiz ücretli yaptıracağız büyük ihtimal bizi çok zorlayacak başka bir şehre git gel kal fiyatlar aşırı pahalı ama yapacak bir şey yok.

Bu arada ben devlette değil özelde tedavi görüyorum, devlette şartları sağlıyorum ama çok meşaketli bir süreç rapor almak için başladım ama pes ettim ve bıraktım
Zor mu rapor almak
Vallla öyle bende 3 kere zama takıldım
Canım eğer rapor çıkıyorsa Bahçeçi Ankara da rapor geçerli belki yakınsındır Ankara’ya ilaçlarda da baya rapor karşılıyor merkezde de
Çıkmıyor rapor. Keşke tüp bebek merkezi olan bir yerde yaşıyor olsaydım hiç düşünmeden başlardım bizimki aşırı zor olacak maalesef

Zor mu rapor almak

Çıkmıyor rapor. Keşke tüp bebek merkezi olan bir yerde yaşıyor olsaydım hiç düşünmeden başlardım bizimki aşırı zor olacak maalesef
Allah büyük bende şehir dışından geldim evet yoruyor ama inşallah sonu güzel olsun bizim için dua edelim
Bende amh düşüktü rapor çıktı direkt bir kez devlette denedim ama sonra Sabri hoca ile devam ettim

Amh iniz kaç acaba? Benim 0,02 yaş 32

İşe yarıyor mu gerçekten? Sizde de mi amh dusuklugu vardi?
Hayır amh düşük değildi ama ben genel olarak yumurta kalitemi arttırmak için yaptım ve yapıyorum 2.22’den 4,68’e çıktı benim sonuçlarım. Tabii ekstra bir sürü şey var yaptığım. Sayfamdan konu başlıklarına bir bak istersen. Eşime yaptığım şeylerden bende faydalandım :)

Amh 2.22 normal de 4 üstü sıkıntı diye biliyorum pcos da 4 üstü oluyor

Zor mu rapor almak
yanı bana cok zor geldı, sureklı randevu al gıt o doktora gıt bu doktora gıt dolan vs bunaldım ben yoruldum bıraktım, ama kuzenım de devlet hastanesinde yaptırdı tup bebegını de o da yoruldu ama dayandı yanı.. e tabı su da var benı doktorum sureklı pohpohlarken her an doktoruma ulaşırken kuzenım sadece hemsırelerın bıldırdıgı seylerle ilerledi, aklına bısey takıldığında soramadı vs vs ıste

Merhaba toplamda volkan beyde 220 bin mi tuttu tedaviniz tam anlayamadım.Doktorunuzdan memnunmusunuz yaklaşımı nasıl ? teşekkürler

Merhaba toplamda volkan beyde 220 bin mi tuttu tedaviniz tam anlayamadım.Doktorunuzdan memnunmusunuz yaklaşımı nasıl ? teşekkürler
İlk tüp bebek tedavim ilaçlar ve hastane her şey dahil 100 bin civarı tuttu, eylül ayındaydı.2 yumurta toplandı ikisi de boş çıktığı için devam edilemedi.

İkinci tüp bebek tedavimde farklı bir prosedür uygulandı yani ilaçlar değişti vs yine her şey dahil 120bin civarı tuttu. Onda da bir yumurta toplandı döllendi ama ilerleyemedi.

Bu arada ilaçlar pahalı, tanıdık bir eczacınız varsa uyguna alabilirsiniz, biz ilaçlarımızı hep indirimli fiyatlardan aldığımız için bu şekilde fiyatlar.

Volkan Bey kesinlikle çok iyi bir doktor, her sorunuza her an cevap alıyorsunuz, sizi çok rahatlatıyor, çok detaylı ilgileniyor vs vs.. Kesinlikle tavsiye ediyorum

Cevabiniz için çok teşekkür ederim.Benimde üçüncü denemem olacak ilkinde çok para harcamadim ama ikincide 200bin harcadım. Bülent tiras ve volkan bey arasında kaldım.bulent tıraş 118bin +cozdurme 18 dondurma 24 bin istediler.ilac ve ekstralar hariç 300bulur gibi geldi .Hakkımızda hayırlısı olsun.Rabbim isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Amk düşüşlügünde 2 embriyo transfer oluyormu
Bana doktorum 35 ve sonrası için 2 embriyo yapıyoruz dedi
İki sürecin olmaması yumurta kalitesizliği mi bilgi verildi mi size böyle durumlarda uygulanacak başka bir prosedür yok mu acaba?

Bana doktorum 35 ve sonrası için 2 embriyo yapıyoruz dedi

İki sürecin olmaması yumurta kalitesizliği mi bilgi verildi mi size böyle durumlarda uygulanacak başka bir prosedür yok mu acaba?
Yaşım 40oldu daha önce başladım tabi ki ama bende pcos var eşimde de morfoloji hareketlilik düşük biraz genelde yasimizdan dolayı denildi.Benim ve eşimin bı problemi yok denildi .Pgt ye gitti 6yumurtadan bir tanesi normal çıktı diğerleri kromozom bozukluğu vardı.Hatta doktor bana doğal siklus uyguladı transfer öncesi ilaç kullanmadım .Pcosun etkileri hiç olmadı bende her zaman düzenli adet oldum tüylenme vs vs olmadı.Hayirlisi ya bende sorun yada işinin ehli insanlara denk gelmedik ya da takdiri ilahi..

bızde dondurma çözdürme vs gıbı süreçler olmadıgı ıcın bilemiyorum o kısmı yanı anlattılarsa en basta onu da hatırlamıyorum ama doktorumdan cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…