2025 tüp Bebek düşünenler

Kuzeninin sonucu ne oldu peki ? Evet devlet çok sıkıntı ben de aşılama yaptrdim doktorum çok iyiydi bi devlet hastanesine göre çok çok ilgilendi benle ama ona ulaşmak mümkün değildi malzemeleri kötüydü çalışanlar çok kötüydü hastalara koyun gibi davraniyorlardi sırf bu yüzden esim 3. Aşılamayı yaptirmak istemedi o hemsire ve sekreterlerin afra tafralari asla doktorlarda yok. Özeller bu konuda daha iyi

Bende gittim hemen başlamadı 3 ay ilaç kullanmamızı istedi ondan sonra başlayacağız bizde nasıl sonuçlar
Bizde düşük amh ve düşük sperm var. Sizin nedir sorun? Bir de ben başka bir dr ile daha görüşeceğim. Ona göre karar vericem. Daha tam başlamadık volkan hocayla. Sadece muayene oldum birkaç hormon baktı. Regl günü gelin dedi.

Kızlar merhaba benim 2. Tedavim başladı. Ama tedaviye başlar başlamaz kabızlık problemim başlıyor psikolojik mi bilmiyorum ama beni çok zorluyor

Merhaba, bende bu sene ikinci bebeğim için niyetleniyorum, inşallah hepimiz güzel haberler alırız Bu arada fiyatlar aşırı uçmuş şaşırdım, 2021 ekimdeydi sanırım toplam hepsi dahil 12.500 tutmuştu devlette yaptırmıştım.

Kuzenim 3 aşılama 1 tüp bebek yaptı ama maalesef dördü de negatif

Merhaba
ben de konya sehir hastanesinde yaptıracagım rahim filmi istediler randevu tarihim biraz uzun bekliyorum. Tedavi için de bu şekilde cok bekleme oluyor mu ? Bilgi verebilir misniz biraz süreç ile ilgili

Ben yeni ergenliğe giren kizlarda 3 üzeri olur sonra yaş ilerledikçe düşer diye biliyorum. Benim yaşım 29 amh 2.79 normal mi ? Doktor çok güzel demişti ama siz 2.22 olan amh yükseltmek için çabalamışsınız sizin de kötü değilmiş ki değer. yükselince hamile kalma ihtimali de yükseliyor mu ? Hem nasıl yükseltiniz amh kolay kolay yukselmez diye biliyorum

amh yükselmez, aylık ölçümlerde değişiklik gösterebilir ama bu ölçüm zamanlarının farklılığından kaynaklıdır. lütfen doktorunuza sormadan bır sey kullanmayın. 2.79 amh cok ıyı bı deger zaten

Merhaba peki geçen ay çıkan değer 0,8 bu ay çıkan değer 1,81 aynı regl 2. Günü ve aynı hastane

Ben dördüncü denememi şişli Memorialde yaptım memnun kaldım sonucum pozitif oldu. Bizde Diyarbakır bahceciyi düşünüyorduk daha yakın diye sonra doktor ve labaratuvar koşullarından dolayı İstanbul'u tercih ettik iyiki etmişiz. İstanbul'a gittiğimizde de Atakent ve international acıbadem şubeleriyle de görüştük Inter daha iyiydi bahçelievler memoriale de görüşme yapmıştık son karar şişli de oldu. Mayıs ayında tedavi oldum önceden çıkarılmış raporunuz varsa kabul ediyorlar fiyat düşüyordu

Benim doktorum böyle farklı çıktığında o ay oluşan yumurta sayısı bazen boyle degısıklık yapıyor sonuclarda demıstı
hayır şöyle ki amh değeri yumurta rezervini gösteriyor, yumurta rezervi maalesef ki değişemiyor herhangi bir şekilde. Ölçülen değer yani amh değeri o ay ki yumurta miktarına göre değişiklik gösterebiliyor, yani amh değer %100 doğru bir değer değil maalesef. Doktorlar da zaten bunu bilerek hareket ediyorlar

Anladım yani Ozaman bakılmasıda doğru değil niye bakıyorlar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…