- Konu Sahibi Artikgelmelegim
-
Bende gittim hemen başlamadı 3 ay ilaç kullanmamızı istedi ondan sonra başlayacağız bizde nasıl sonuçlarMerhaba ben de volkan turanda tedavi göreceğim. Gittim görüştüm isindim doktora da. Onda başlamak istiyorum. Siz ne aşamadasınız acaba? Ben Regl bekliyorum hala başlayamadım.
Kuzeninin sonucu ne oldu peki ? Evet devlet çok sıkıntı ben de aşılama yaptrdim doktorum çok iyiydi bi devlet hastanesine göre çok çok ilgilendi benle ama ona ulaşmak mümkün değildi malzemeleri kötüydü çalışanlar çok kötüydü hastalara koyun gibi davraniyorlardi sırf bu yüzden esim 3. Aşılamayı yaptirmak istemedi o hemsire ve sekreterlerin afra tafralari asla doktorlarda yok. Özeller bu konuda daha iyiyanı bana cok zor geldı, sureklı randevu al gıt o doktora gıt bu doktora gıt dolan vs bunaldım ben yoruldum bıraktım, ama kuzenım de devlet hastanesinde yaptırdı tup bebegını de o da yoruldu ama dayandı yanı.. e tabı su da var benı doktorum sureklı pohpohlarken her an doktoruma ulaşırken kuzenım sadece hemsırelerın bıldırdıgı seylerle ilerledi, aklına bısey takıldığında soramadı vs vs ıste
Bizde düşük amh ve düşük sperm var. Sizin nedir sorun? Bir de ben başka bir dr ile daha görüşeceğim. Ona göre karar vericem. Daha tam başlamadık volkan hocayla. Sadece muayene oldum birkaç hormon baktı. Regl günü gelin dedi.Bende gittim hemen başlamadı 3 ay ilaç kullanmamızı istedi ondan sonra başlayacağız bizde nasıl sonuçlar
Kuzenim 3 aşılama 1 tüp bebek yaptı ama maalesef dördü de negatifKuzeninin sonucu ne oldu peki ? Evet devlet çok sıkıntı ben de aşılama yaptrdim doktorum çok iyiydi bi devlet hastanesine göre çok çok ilgilendi benle ama ona ulaşmak mümkün değildi malzemeleri kötüydü çalışanlar çok kötüydü hastalara koyun gibi davraniyorlardi sırf bu yüzden esim 3. Aşılamayı yaptirmak istemedi o hemsire ve sekreterlerin afra tafralari asla doktorlarda yok. Özeller bu konuda daha iyi
Yok doktorum öyle bir şey olsaydı söylerdi :) O konu biraz karışık yaşın bir kere amh için çok önemli ve eğer yumurtalıklarında pcos'a uygun bir yumurtlaman varsa bu oran 2-3 aylık süreçte değişemez zaten bu şekilde.Amh 2.22 normal de 4 üstü sıkıntı diye biliyorum pcos da 4 üstü oluyor
MerhabaÖzel hastaneler maalesef çok uçuk fiyatlarda. Bu konuda etlik şehir hastanesini tavsiye edebilirim. Alışılmış devlet hastanesinden( ilaç yaz bak gönder) çok farklı. Ayrıca özellerin yarı fiyatına raporlu olarak başlarsanız neredeyse bedava. Kendi şehrinde özel hastane tercih eden bişey söylememem ama sırf tüp bebek için farklı bir şehire gidilecekse şehir hastanesi olmasını tavsiye ederim.kendim denemesem devlet hastanesinden ne bulabiliriz ki derdim böyle düşünenlere de hak veriyorum ama bu fikrim doktorumuzla tanıştıktan sonra tamamen değişti
İşte devlette olmuyor benim asilamama kesin gözüyle bakıyordu doktor 2 si de tutmadı bence spermleri bile düzgün yikamiyorlar her şey başta savma yapılıyor orda hijyen yönünden de kötü oluyor özelde daha çok önemsenyorKuzenim 3 aşılama 1 tüp bebek yaptı ama maalesef dördü de negatif
Ben yeni ergenliğe giren kizlarda 3 üzeri olur sonra yaş ilerledikçe düşer diye biliyorum. Benim yaşım 29 amh 2.79 normal mi ? Doktor çok güzel demişti ama siz 2.22 olan amh yükseltmek için çabalamışsınız sizin de kötü değilmiş ki değer. yükselince hamile kalma ihtimali de yükseliyor mu ? Hem nasıl yükseltiniz amh kolay kolay yukselmez diye biliyorumYok doktorum öyle bir şey olsaydı söylerdi :) O konu biraz karışık yaşın bir kere amh için çok önemli ve eğer yumurtalıklarında pcos'a uygun bir yumurtlaman varsa bu oran 2-3 aylık süreçte değişemez zaten bu şekilde.
amh yükselmez, aylık ölçümlerde değişiklik gösterebilir ama bu ölçüm zamanlarının farklılığından kaynaklıdır. lütfen doktorunuza sormadan bır sey kullanmayın. 2.79 amh cok ıyı bı deger zatenBen yeni ergenliğe giren kizlarda 3 üzeri olur sonra yaş ilerledikçe düşer diye biliyorum. Benim yaşım 29 amh 2.79 normal mi ? Doktor çok güzel demişti ama siz 2.22 olan amh yükseltmek için çabalamışsınız sizin de kötü değilmiş ki değer. yükselince hamile kalma ihtimali de yükseliyor mu ? Hem nasıl yükseltiniz amh kolay kolay yukselmez diye biliyorum
Eğer ilk tedavi ise ve yaş gençse tek embriyo transferi yasal olanmışİki embriyo transfer ediliyor diye biliyorum
Merhaba peki geçen ay çıkan değer 0,8 bu ay çıkan değer 1,81 aynı regl 2. Günü ve aynı hastaneBen yeni ergenliğe giren kizlarda 3 üzeri olur sonra yaş ilerledikçe düşer diye biliyorum. Benim yaşım 29 amh 2.79 normal mi ? Doktor çok güzel demişti ama siz 2.22 olan amh yükseltmek için çabalamışsınız sizin de kötü değilmiş ki değer. yükselince hamile kalma ihtimali de yükseliyor mu ? Hem nasıl yükseltiniz amh kolay kolay yukselmez diye biliyorum
Benim doktorum böyle farklı çıktığında o ay oluşan yumurta sayısı bazen boyle degısıklık yapıyor sonuclarda demıstıMerhaba peki geçen ay çıkan değer 0,8 bu ay çıkan değer 1,81 aynı regl 2. Günü ve aynı hastane
Ozaman Amh yükselmez gibi tezler yanlış oluyor yani bu her ay değişiyorsaBenim doktorum böyle farklı çıktığında o ay oluşan yumurta sayısı bazen boyle degısıklık yapıyor sonuclarda demıstı
hayır şöyle ki amh değeri yumurta rezervini gösteriyor, yumurta rezervi maalesef ki değişemiyor herhangi bir şekilde. Ölçülen değer yani amh değeri o ay ki yumurta miktarına göre değişiklik gösterebiliyor, yani amh değer %100 doğru bir değer değil maalesef. Doktorlar da zaten bunu bilerek hareket ediyorlarBenim doktorum böyle farklı çıktığında o ay oluşan yumurta sayısı bazen boyle degısıklık yapıyor sonuclarda demıstı
Anladım yani Ozaman bakılmasıda doğru değil niye bakıyorlar kihayır şöyle ki amh değeri yumurta rezervini gösteriyor, yumurta rezervi maalesef ki değişemiyor herhangi bir şekilde. Ölçülen değer yani amh değeri o ay ki yumurta miktarına göre değişiklik gösterebiliyor, yani amh değer %100 doğru bir değer değil maalesef. Doktorlar da zaten bunu bilerek hareket ediyorlar
Her ay baksınlar Ozaman yada hiç şimdi düşük çıkıncada tüp bebek diyorlar insanlar koşuyor hemenAnladım yani Ozaman bakılmasıda doğru değil niye bakıyorlar ki
doktorunuza sorun ıstersenız sız yıne de ıcınız rahat etsınHer ay baksınlar Ozaman yada hiç şimdi düşük çıkıncada tüp bebek diyorlar insanlar koşuyor hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?