- Konu Sahibi Artikgelmelegim
İki embriyo transfer ediliyor diye biliyorumSuanda 28 yasındayım 25 yasında ogrendim Diyarbakır yakın diye oraya gitmeyi istiyorum acaba amh dusklügü olup 2 embriyo transfer olan varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki embriyo transfer ediliyor diye biliyorumSuanda 28 yasındayım 25 yasında ogrendim Diyarbakır yakın diye oraya gitmeyi istiyorum acaba amh dusklügü olup 2 embriyo transfer olan varmı
Evet ama bazı yerler yapmıyormuşİki embriyo transfer ediliyor diye biliyorum
Sonucu güzel olsun da zor olsa da katlaniyoruz bir şekilde inşallah hepimiz bu konunun altına hamileyim yazarızhayır hıc zor degıl, korkmayın. hafıf bır narkoz alıyorsunuz ıslemde zaten baygın oluyorsunuz, sonrasında da 1-2 gune regl olurum herhalde agrısı olur ya mınıcık derinden gelır, o oluyor ertesı gune bısey kalmıyor bıle
Amin. Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizi hayallerimize kavuştursun İnşallah. Biz de 3 yılı beklemeyecegiz ücretli yaptıracağız büyük ihtimal bizi çok zorlayacak başka bir şehre git gel kal fiyatlar aşırı pahalı ama yapacak bir şey yok.Hakkınız da hayırlısı olsun. Devlet desteği şartını sağlayamasaydık da normal ücretli hasta olarak başlama fikrimiz vardı çünkü fiyatı dışarıya göre çok düşüktü tabi bunda Ankara da yaşıyor olmamızın da etkisi var elimizin altında bi hastane zaten. Rabbim yardımcınıZ olsun
Zor mu rapor almakBu arada ben devlette değil özelde tedavi görüyorum, devlette şartları sağlıyorum ama çok meşaketli bir süreç rapor almak için başladım ama pes ettim ve bıraktım
Zor mu rapor almakBu arada ben devlette değil özelde tedavi görüyorum, devlette şartları sağlıyorum ama çok meşaketli bir süreç rapor almak için başladım ama pes ettim ve bıraktım
Çıkmıyor rapor. Keşke tüp bebek merkezi olan bir yerde yaşıyor olsaydım hiç düşünmeden başlardım bizimki aşırı zor olacak maalesefVallla öyle bende 3 kere zama takıldım
Canım eğer rapor çıkıyorsa Bahçeçi Ankara da rapor geçerli belki yakınsındır Ankara’ya ilaçlarda da baya rapor karşılıyor merkezde de
Amin inşSonucu güzel olsun da zor olsa da katlaniyoruz bir şekilde inşallah hepimiz bu konunun altına hamileyim yazarız
Bana doktorum 35 ve sonrası için 2 embriyo yapıyoruz dediAmk düşüşlügünde 2 embriyo transfer oluyormu
Allah büyük bende şehir dışından geldim evet yoruyor ama inşallah sonu güzel olsun bizim için dua edelimZor mu rapor almak
Çıkmıyor rapor. Keşke tüp bebek merkezi olan bir yerde yaşıyor olsaydım hiç düşünmeden başlardım bizimki aşırı zor olacak maalesef
Hayır amh düşük değildi ama ben genel olarak yumurta kalitemi arttırmak için yaptım ve yapıyorum 2.22’den 4,68’e çıktı benim sonuçlarım. Tabii ekstra bir sürü şey var yaptığım. Sayfamdan konu başlıklarına bir bak istersen. Eşime yaptığım şeylerden bende faydalandım :)Amh iniz kaç acaba? Benim 0,02 yaş 32
İşe yarıyor mu gerçekten? Sizde de mi amh dusuklugu vardi?
Amh 2.22 normal de 4 üstü sıkıntı diye biliyorum pcos da 4 üstü oluyorHayır amh düşük değildi ama ben genel olarak yumurta kalitemi arttırmak için yaptım ve yapıyorum 2.22’den 4,68’e çıktı benim sonuçlarım. Tabii ekstra bir sürü şey var yaptığım. Sayfamdan konu başlıklarına bir bak istersen. Eşime yaptığım şeylerden bende faydalandım :)
Devlette ilgi alaka da çok olmuyor diye biliyorum su an özel miAllah büyük bende şehir dışından geldim evet yoruyor ama inşallah sonu güzel olsun bizim için dua edelim
Bende amh düşüktü rapor çıktı direkt bir kez devlette denedim ama sonra Sabri hoca ile devam ettim
yanı bana cok zor geldı, sureklı randevu al gıt o doktora gıt bu doktora gıt dolan vs bunaldım ben yoruldum bıraktım, ama kuzenım de devlet hastanesinde yaptırdı tup bebegını de o da yoruldu ama dayandı yanı.. e tabı su da var benı doktorum sureklı pohpohlarken her an doktoruma ulaşırken kuzenım sadece hemsırelerın bıldırdıgı seylerle ilerledi, aklına bısey takıldığında soramadı vs vs ısteZor mu rapor almak
Merhaba toplamda volkan beyde 220 bin mi tuttu tedaviniz tam anlayamadım.Doktorunuzdan memnunmusunuz yaklaşımı nasıl ? teşekkürlerBiz bht clinic Prof Dr Volkan Turan'da tedavi görüyoruz, doktorumuzdan aşırı memnunum, tavsiye ederim bir görüşmeye gitmenizi. Bazı doktorlar bu işe gerçekten ticaret gözüyle bakıyor Volkan Bey asla öyle biri değil. Benim ilaçlar dahil bir tedavim 100 gibi, diğer tedavim 120 gibi tuttu. Ama bizde transfer olmadığı için biraz eksik ödeme yaptık ve iki tedavide de prosedürler farklıydı o yüzden fiyatlar farklı. Bir de biz tanıdık eczacımızdan ilaçları da indirimli aldık biraz, bu ilaçları alırken eczacınızla pazarlık yapın gerçekten bazıları çok güzel indirim yapıyor.
İlk tüp bebek tedavim ilaçlar ve hastane her şey dahil 100 bin civarı tuttu, eylül ayındaydı.2 yumurta toplandı ikisi de boş çıktığı için devam edilemedi.Merhaba toplamda volkan beyde 220 bin mi tuttu tedaviniz tam anlayamadım.Doktorunuzdan memnunmusunuz yaklaşımı nasıl ? teşekkürler
Merhaba toplamda volkan beyde 220 bin mi tuttu tedaviniz tam anlayamadım.Doktorunuzdan memnunmusunuz yaklaşımı nasıl ? teşekkürlerBiz bht clinic Prof Dr Volkan Turan'da tedavi görüyoruz, doktorumuzdan aşırı memnunum, tavsiye ederim bir görüşmeye gitmenizi. Bazı doktorlar bu işe gerçekten ticaret gözüyle bakıyor Volkan Bey asla öyle biri değil. Benim ilaçlar dahil bir tedavim 100 gibi, diğer tedavim 120 gibi tuttu. Ama bizde transfer olmadığı için biraz eksik ödeme yaptık ve iki tedavide de prosedürler farklıydı o yüzden fiyatlar farklı. Bir de biz tanıdık eczacımızdan ilaçları da indirimli aldık biraz, bu ilaçları alırken eczacınızla pazarlık yapın gerçekten bazıları çok güzel indirim yapıyor.
Cevabiniz için çok teşekkür ederim.Benimde üçüncü denemem olacak ilkinde çok para harcamadim ama ikincide 200bin harcadım. Bülent tiras ve volkan bey arasında kaldım.bulent tıraş 118bin +cozdurme 18 dondurma 24 bin istediler.ilac ve ekstralar hariç 300bulur gibi geldi .Hakkımızda hayırlısı olsun.Rabbim isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.İlk tüp bebek tedavim ilaçlar ve hastane her şey dahil 100 bin civarı tuttu, eylül ayındaydı.2 yumurta toplandı ikisi de boş çıktığı için devam edilemedi.
İkinci tüp bebek tedavimde farklı bir prosedür uygulandı yani ilaçlar değişti vs yine her şey dahil 120bin civarı tuttu. Onda da bir yumurta toplandı döllendi ama ilerleyemedi.
Bu arada ilaçlar pahalı, tanıdık bir eczacınız varsa uyguna alabilirsiniz, biz ilaçlarımızı hep indirimli fiyatlardan aldığımız için bu şekilde fiyatlar.
Volkan Bey kesinlikle çok iyi bir doktor, her sorunuza her an cevap alıyorsunuz, sizi çok rahatlatıyor, çok detaylı ilgileniyor vs vs.. Kesinlikle tavsiye ediyorum
Bana doktorum 35 ve sonrası için 2 embriyo yapıyoruz dediAmk düşüşlügünde 2 embriyo transfer oluyormu
İki sürecin olmaması yumurta kalitesizliği mi bilgi verildi mi size böyle durumlarda uygulanacak başka bir prosedür yok mu acaba?Merhaba toplamda volkan beyde 220 bin mi tuttu tedaviniz tam anlayamadım.Doktorunuzdan memnunmusunuz yaklaşımı nasıl ? teşekkürler
Cevabiniz için çok teşekkür ederim.Benimde üçüncü denemem olacak ilkinde çok para harcamadim ama ikincide 200bin harcadım. Bülent tiras ve volkan bey arasında kaldım.bulent tıraş 118bin +cozdurme 18 dondurma 24 bin istediler.ilac ve ekstralar hariç 300bulur gibi geldi .Hakkımızda hayırlısı olsun.Rabbim isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Yaşım 40oldu daha önce başladım tabi ki ama bende pcos var eşimde de morfoloji hareketlilik düşük biraz genelde yasimizdan dolayı denildi.Benim ve eşimin bı problemi yok denildi .Pgt ye gitti 6yumurtadan bir tanesi normal çıktı diğerleri kromozom bozukluğu vardı.Hatta doktor bana doğal siklus uyguladı transfer öncesi ilaç kullanmadım .Pcosun etkileri hiç olmadı bende her zaman düzenli adet oldum tüylenme vs vs olmadı.Hayirlisi ya bende sorun yada işinin ehli insanlara denk gelmedik ya da takdiri ilahi..Bana doktorum 35 ve sonrası için 2 embriyo yapıyoruz dedi
İki sürecin olmaması yumurta kalitesizliği mi bilgi verildi mi size böyle durumlarda uygulanacak başka bir prosedür yok mu acaba?
bızde dondurma çözdürme vs gıbı süreçler olmadıgı ıcın bilemiyorum o kısmı yanı anlattılarsa en basta onu da hatırlamıyorum ama doktorumdan cok memnunumMerhaba toplamda volkan beyde 220 bin mi tuttu tedaviniz tam anlayamadım.Doktorunuzdan memnunmusunuz yaklaşımı nasıl ? teşekkürler
Cevabiniz için çok teşekkür ederim.Benimde üçüncü denemem olacak ilkinde çok para harcamadim ama ikincide 200bin harcadım. Bülent tiras ve volkan bey arasında kaldım.bulent tıraş 118bin +cozdurme 18 dondurma 24 bin istediler.ilac ve ekstralar hariç 300bulur gibi geldi .Hakkımızda hayırlısı olsun.Rabbim isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bende görüşmeye gidicem volkan turanabızde dondurma çözdürme vs gıbı süreçler olmadıgı ıcın bilemiyorum o kısmı yanı anlattılarsa en basta onu da hatırlamıyorum ama doktorumdan cok memnunum