2025 tüp Bebek düşünenler

Canım ben ankarada yaptırdım 79 bin ayrıca iğneler vs 150 bini buluyor
Ben centrium klinikte yaptırdım belki indirim yaptılar 6. Denemem oldugu ıcın bilmeiyorum standat fiyatı buydu fakat dedıgım gıbı 79 binle bitmiyor prp si var 5 li sperm testı var erkeğin bunlarda extra para bunlarla 150 yi buluyor iğnelerle 200

Ben hepsini yaptırdım aşılama öncesi hormon testleri amh testi rahim filmi histeroskopi İnşallah bir daha istemezler 🤲 amin teşekkürler
Merhabalar herkes ne kadar yüksek ücretlerle yaptırmış. Benim transferimde cumartesi yapıldı kayseri memorial tüp bebekte yaptırdım. Ama doktorum başka hastaneden normal gebeliklerimde de takibimi yapan doktorumdu ama arastırma yapatken memorialın doktorlarıda aklımı bi çelmedi değil. Ben merkeze 65 bin (aralıkta tedavi başladıgı için ocak fiyatları değişmiş) doktora muayene ilaçlar bazı hormon testleri falan toplamda 30 bin verdim. Testleri falan daha öncede devlette yakın zamanda yaptırmıstım ama yumurta toplamadan önce bir kere daha bakmaları geriyor. Ama ben sadece bin lira verdim testlere. Ekstradan eşime tese yapılmak durumunda kalındı onun ücretide 25 bin oldu doktor dısardan geldi ona 12bin Memoriala 12.500 verdik. Ama dondurma yapmadıgımız için ona ekstradan bişiler daha isterler miydi bilmiyorum. Pgt yide doktorum istemedi çünkü onunla öncesindeki süreçte başka genetik testler yapmıstık düşüklerimden sebep. İlaçlarıda toplamda 8 gün 225 cc gonal-f 3 gün olgalutran ve bir kerede ovitrelle iğneleri vuruldum. Tabi oksapar progestoran folik asıt yumurta toplamadan sonra verdikleri antibiyotikler falan vardı. Ama sanırım en ağırı gonal-f biz 900cc 8000 liraya aldık iki kere bi eczane bu fiyatı verirken yanındaki 9600 bi başkası 9000 diyor ama. Biraz dolanmak gerek. Başta doktorum uyardı fiyat farkları çok oluyor eczanelere sorun dedi ve tam gerektiği kadar yazdı her seferinde. Onu ne kadar kullandıgın haliyle ücreti yükseltiyor. Ve çatlatma iğnesi ovitrelleyi bulmakta çok zor. Diğerleri ilaç ücretinde işte. Allah kolaylık versin herkese gerçekten çok maliyetli. Evet doktorda işlemlerin yapıldıgı merkezde çok önemli elbette ama ben çok moda yerlere yok yere o kadar para verilmesine söylediğiniz gibi sürekli ekstra ücretlere ve takibini yogunluktan hep baskalarının yapacagı yerlere güvenemiyorum. Seçici davranmak gerek ama biraz akışa bırakmak lazım zaten sonucta Rabbim ne derse o olacak. Mesela ben gayette normal olarak hamile kalabılıyordum tek ikiz ama oldurmadı hiç birini. Şimdi güvenmeyi teslim olmayı seçtim ki obsesif bi akademisyenim araştırma yapmadan duramıyorum belkide benimde yapmam gereken bu diyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hepimizin süreçleri kolaylıkla güzellikle geçsin ve sonucunda yavrularımızı büyütmek nasip olsun.

Buarada eklemeden geçmeyeyim neler okuyoruz burada parayı verdikten sonra insana nasıl davranıldığı konusunda falan gerçekten çok üzücü. Yumurta toplama gününe kadar bizden ücret almadılar ve başından sonuna kadar çok güzel ağırlandık embriyologlar hastane personeli kendi doktorum birebir herkesle irtibatımız çok güzeldi. Hatta çatlatma iğnesi ovitrellenin doktorun size söylediği saatte yapılması elzem çünkü o iğnenin yapımından sonra 35. Saatte yumurta toplama yapmaları gerekiyor. O iğneyide nerdeyse kayserideki tüm eczaneleri gezip bulamadık ama doktorumuz vesilesiyle bulduk oysaki aynı yere daha önce bizde sormuştuk yok demişlerdi.

Back