- 8 Ağustos 2011
- 11.673
- 8.567
- 448
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #14.461
Benim adamım başını yastığa koymadan uyuyan cinsten. Baktım horluyor. Seslendim. Bebek ağlıyor bana ver dedim. İlk duymadı. Sonra tekrar yüksek sesle bebek ağlıyor dedim.Erkeklerin bu uyuzluguna ayri uyuz oluyorum.
Çok zor bir acı Allah sabrınızı arttırsın dayanma gücü versin inşallahİyi haberlerle gelemedim maalesef canım geçen pazar anneciğimi ne yazık ki kaybettik. Toparlanmaya çalışıyorum. Çok zor, çok acı bir deneyim oldu benim için. Tek tesellim son 20 dakikasına kadar hep eli elimde gözü gözümdeydi. Yanlız kalmadı hiç... Allah'ın takdiri...
Terazi burcu kararsızlığı diye bir şey var Allah kimsenin başına vermesinPark yatak candır <3 çocuk uzun zaman odasında yatmıyor sonra alıştığı yatakta odasına almak ve her gidilen yere götürmek aşırı konforlu :)
Park yataktan sonrada ıkeanın metal büyüyen yatağına geçtik. Kendi kalkıp yatıyor yatağını toplayabiliyor.
Eki Görüntüle 3583654
Ne demek her zaman burda birbirimize destek için varızSağol canım Allah razı olsun desteğin çok kıymetli valla. Az yemiyordum aslında ama son zamanlarda ne ceviz ne avakado istemiyordu canım yemiyordum. Şimdi eşime alışveriş yaptırıyorum mecburenzaten erken doğacaksa en azından kilosunu artırayım biraz bebişimin diye düşündüm 935 gr olmuş
Hadi güzel haberlerle gel canımKızlar bizim hastanede perinotolojiye geldim çok tedirginim ya dua edin nolur.
Yok kaşıntı ya da görebildiğim kadarı ile başka bir şey yok. Sarı akıntı sadece bacım. Bol su içmeye başladım bakalım çamaşırımı zaten sık değiştiriyordum şimdi daha da sık değiştiririm ayaklarıma da dikkat ederim. Sağol ladyim inşallah geçer bir an önce.Kaşıntı yada deride görünen bi durum yoksa sanmam alttan bakmaz. Sarı akıntı dersen, senden idrar tahlili be kültürü ister. Bi enf varsa o şekilde teşhis ediliyor zaten.
Cumaya kadar bol su iç, çamaşırını sık değiştir. Ayaklarını da sıcak tut.
HahahahDoğru, söylemiştin Perinatolojiye gideceğini.
Dr un yaklaşımı iyi bence. Seni endişeye salacak bi şey dememiş. Çünkü açıkçası yok. Hani o pembe bi leke gelse olayı da olağan bi tembih durumun özelliğine binaen.
Sen yemene dikkat et bacım. Mümkün olsa seni kilo alma konusunda egitirdim, çekirgem ol, ben de sensei
ayyy inşallah ben tüm tuşlara basayım daNe demek her zaman burda birbirimize destek için varızen çokta onlar kilo aldırıyor gerçekten ya Ahahha yaptır yaptır aksatma çokta erken gibi düşünme o toparlar annesi sen hiç merak etme bir anda alıyorlar kilo zaten ben geçen hafta mecburi gittim doktora 2 haftada 300 gr almıştı tosun atak yapıyorlar yani sen bir dahaki gittiğinde göreceksin maşallah maşallah ohhh yediklerin yarasın bol bol şifa olsun
Enfeksiyon ben de sık geçiriyorum korkma, doktor fitil verir kullanınca geçiyor canımKızlar ya sarı akıntım var. Sürekli aşağıya kramp giriyor yanma yok ne bileyim kaşıntı da yok ama sarı akıntım çok. Enfeksiyon dimi bu? Cuma günü randevum söyleyeceğim doktoruma ama sanırım enfeksiyon var. Bir de sürekli gelen çok afedersiniz yeşil balgam var. Bu da mı enfeksiyon belirtisi mi?
Şekerliden ziyade proteine aban canım, kaşar peyniri, kuruyemiş, yumurta, et tüket her gün.Hahahahay hayatımda yemediğim kadar yiyorum halbuki hala nasıl kilo veriyor olabilirim şaka gibi sinirlerim bozuk eğitin kızlar beni
ayyy inşallah ben tüm tuşlara basayım dabi de gebelik şekerinden korktum yüzden şekerli şeyler yemiyordum. Artık şekerli şeylerde yiyeceğim
Keşke başından beri kendi hastanene gitseydin ne güzel işte ekstra ilgilenirler mutlaka senle. Bıktım suratsız doktorlardan ben. 28e kadar yolun var demek ki yukarı da çıkabiliyormuş. Hadi her şey yolunca gitsin inşallahhhKuzum kendi doktorum 3. Basamak bir hastanede bir perinotolog da takip etsin durumun kötülüğüne göre belki doğumu 3. Basamak bir hastanede yapmak zorunda kalabilirsin demişti. O yüzden bizim hastaneden randevu almak için geldim doktor da sağolsun gel hemen bugün bakalım dedi. Plesenta tam rahim ağzında sonlanıyor hala hiç bi değişiklik yok. Hatta benden önce tansiyonu yükselen gebeler, şekeri olan gebeler falan muayene olmuştu. Ben içeri girerken dedi ki sonunda gerçekten riskli bir gebeöyle şeyler söylemeyin hocam dedim maksat onlardan vaka çıksın plesentan evet rahim ağzında sonlanıyor ancak 28 e kadar yukarı çıkma ihtimali var. 28. Haftada gelirsin bi bakarız çıkmadıysa bi de 32 de gelirsin bakarız eğer 32 de de çıkmadıysa 37 yi beklemeyiz 36 da alırız sezaryenle dedi. Plesenta kanlanması, yapışması vs. Durumlar oluyormuş ama senin zaten plesentan arkada böyle şeyler yok hem de ilk gebelikmiş dedi. Çok şükür o konuda iyiymişiz. Bi de normalde 26+6ydım bugün ama bir hafta geride gibi görünüyorum. Ama üstünde durmadı çok önemli değil dedi. Zaten stresten sanırım 54 kiloya çıkmıştım 52 kiloya geri düşmüşüm yemem içmemde kötü değil halbuki anlamadım bi de böyle durumlarda azıcık ufacık bir pembe leke bile gelse saat kaç olursa olsun hemen hastaneye geliyorsun doğum başlamış olabilir çünkü dedi. Plesentası aşağıda olan arkadaşlarım size de uyarı olsun. Öyle yani ayın 9 unda tekrar bi randevum var bakalım inşallah çıkar yukarı
AdChoices
ADVERTISING
@nuriye54 A acemianne92
Hemen her gün yemekhaneden etli yemek yediğim halde her gören hiç kilo almamışsın diyor. Eşim bile geçen dedi sen nasıl hala böyle kalabiliyorsun kaç aylık oldu bebek o da biraz almamı bekliyorduHahahahay hayatımda yemediğim kadar yiyorum halbuki hala nasıl kilo veriyor olabilirim şaka gibi sinirlerim bozuk eğitin kızlar beni
Kuzum zaten karnımı görsen 39. Haftada gibiyizHemen her gün yemekhaneden etli yemek yediğim halde her gören hiç kilo almamışsın diyor. Eşim bile geçen dedi sen nasıl hala böyle kalabiliyorsun kaç aylık oldu bebek o da biraz almamı bekliyorduSanırım tamamen hızlı çalışan metabolizmadan oluyor bunlar. Kaşar çok severim sürekli tüketiyorum, acıktıkça tahin pekmez yiyorum, ceviz kuruyemiş her gün. Yine de eh biraz kilo almışım işte. 30'undan sonra alırsın dediler 35 yaşındayım. Evlenince alırsın dediler anca 3 kilo aldım. Hamile kalınca alırsın dediler yok almıyorum yani kaderimi kabullendim. Yeter ki bebişe gitsin kilolar bizden geçti bu iş. Sal kendini yediğin bebeğe gidecek merak etme
Kuzucum sen kendine dikkat et, stres yapma, inşallah plasenta da 32.haftaya kadar çıkar. Yok çıkmazsa da 36 öyle erken bir hafta değil, bebişinle daha çabuk kavuşursunKuzum kendi doktorum 3. Basamak bir hastanede bir perinotolog da takip etsin durumun kötülüğüne göre belki doğumu 3. Basamak bir hastanede yapmak zorunda kalabilirsin demişti. O yüzden bizim hastaneden randevu almak için geldim doktor da sağolsun gel hemen bugün bakalım dedi. Plesenta tam rahim ağzında sonlanıyor hala hiç bi değişiklik yok. Hatta benden önce tansiyonu yükselen gebeler, şekeri olan gebeler falan muayene olmuştu. Ben içeri girerken dedi ki sonunda gerçekten riskli bir gebeöyle şeyler söylemeyin hocam dedim maksat onlardan vaka çıksın plesentan evet rahim ağzında sonlanıyor ancak 28 e kadar yukarı çıkma ihtimali var. 28. Haftada gelirsin bi bakarız çıkmadıysa bi de 32 de gelirsin bakarız eğer 32 de de çıkmadıysa 37 yi beklemeyiz 36 da alırız sezaryenle dedi. Plesenta kanlanması, yapışması vs. Durumlar oluyormuş ama senin zaten plesentan arkada böyle şeyler yok hem de ilk gebelikmiş dedi. Çok şükür o konuda iyiymişiz. Bi de normalde 26+6ydım bugün ama bir hafta geride gibi görünüyorum. Ama üstünde durmadı çok önemli değil dedi. Zaten stresten sanırım 54 kiloya çıkmıştım 52 kiloya geri düşmüşüm yemem içmemde kötü değil halbuki anlamadım bi de böyle durumlarda azıcık ufacık bir pembe leke bile gelse saat kaç olursa olsun hemen hastaneye geliyorsun doğum başlamış olabilir çünkü dedi. Plesentası aşağıda olan arkadaşlarım size de uyarı olsun. Öyle yani ayın 9 unda tekrar bi randevum var bakalım inşallah çıkar yukarı
AdChoices
ADVERTISING
@nuriye54 A acemianne92
Merhaba mavi olan silikon mu fotoğraftan öyle gibi geldi bana. Yandaki katlanır modelde bime geldi cuma günüKızlar şimdi doktor riskli falan diyince bi anda son kalan parçaları da almaya karar verdim acileneşim acele etme yarın doğurmuyorsun sonuçta dedi ama gıcık oldum ona da her şey hazır olsun da öyle bekleyelim dedim. Şimdi iki çeşit küvet seti arasında kaldım sizce hangisi faha kullanışlı olur
Ay o nasıl bir yorum çok ayıp ya kimseye denmez böyle bısey aklıma bile gelmezdiGökçe deyince çocuğa Götçe derler yorumunu yapan tek kişi sizin KV değil sanırım, bir tane de bizim evde var, eşim de yaptı aynı yorumu:) Gökçeada'yı da çok sevdiğimiz için bir yandan hâlâ düşünüyoruz bu ismi ama bizimkinin adı Öykü de olabilir, bakalım... Gökçe çok güzel bir isim bu arada bence, tanıdığım iki Gökçe de çok zarif kadınlardı, sizin ufaklığa yakışacaktır.
Ay ben de Eylülde adayı çol severim hafif bir sakinlikte çöküyor bana azcık soğuk geliyor kuzey egenin denizi de olsun artık cam gibi tertemizKesinlikleÖzellikle eşim meftun.
İkindiye kadar deniz. Akşam yemeğinden sonra iskelede sabaha kadar balık tutma.Bizimki de aşırı bi müdavimlik.
Kuzeyin denizi soğuk oluyor diyorlar. Ben kalabalık sevmiyorum. Temmuz sonu, özellikle Eylül 1-10u arası hep oradayım. (Koca sahil üç beş aile) Asla soğuk olup girmediğim yada üşüdüğüm olmadı.
Efibadem de çok severim
Yüksek kaliteli plastik malzeme yazmışlar açıklamaya bilemedim sanırım dümdüz plastikMerhaba mavi olan silikon mu fotoğraftan öyle gibi geldi bana. Yandaki katlanır modelde bime geldi cuma günü
İnşallah kuzucumm. Karar verdim zaten 30. Haftada rapor alacağım iki hafta. 32 de de zaten doğum izni başlayacak. Artık hep yatarımKuzucum sen kendine dikkat et, stres yapma, inşallah plasenta da 32.haftaya kadar çıkar. Yok çıkmazsa da 36 öyle erken bir hafta değil, bebişinle daha çabuk kavuşursun
Tamam canım sağol.. daha önce bir iki kere geçirdim ama gebelikte başıma gelmemişti. Bir an önce geçer inşallahEnfeksiyon ben de sık geçiriyorum korkma, doktor fitil verir kullanınca geçiyor canım
Kocama gıcık olmaya yer ararken benKızlar şimdi doktor riskli falan diyince bi anda son kalan parçaları da almaya karar verdim acileneşim acele etme yarın doğurmuyorsun sonuçta dedi ama gıcık oldum ona da her şey hazır olsun da öyle bekleyelim dedim. Şimdi iki çeşit küvet seti arasında kaldım sizce hangisi faha kullanışlı olur
Ohh ne güzel iyi tarafından bak hep böyle sen pozitif bebiş pozitif inşallah çıkar bacım yukarı sen hep ayaktasin diye öyledir yercekiminden ötürü diye yorumladımYüksek kaliteli plastik malzeme yazmışlar açıklamaya bilemedim sanırım dümdüz plastikbime geleni alacaktım ama arkadaşım katlanabilir alma dedi ya katlanır bebek düşerse falan riskli dedi korktuk ama hiç böyle bi şeyle karşılaşan da olmamış açıkçası bilemedim o yüzden.
İnşallah kuzucumm. Karar verdim zaten 30. Haftada rapor alacağım iki hafta. 32 de de zaten doğum izni başlayacak. Artık hep yatarımplesenta aşağıda demeyelim de Rabbim doğum öncesi evde yatıp dinlenmem için fırsat yarattı diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?