Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Erkeklerin bu uyuzluguna ayri uyuz oluyorum.
Benim adamım başını yastığa koymadan uyuyan cinsten. Baktım horluyor. Seslendim. Bebek ağlıyor bana ver dedim. İlk duymadı. Sonra tekrar yüksek sesle bebek ağlıyor dedim.

Adam uykusunda gözler kapalı kısık sesle şöyle dedi.
“E kızım eee eee eee ee, pış pıııışş pııış!”

Şimdi gülüyorum ama o zaman çabuk bana bebeği ver diye bi bağırdım Uyandı. Eller ayaklar birbirine dolanmış kalktı bana verdi. Ben daha bebeği emzirirken oturduğu koltukta uyuyakaldı.

Dedim ben bununla mu uğraşıcam? Kendim kalkar koyarım. Öyle ağır çekim, 5-6 hamlede kaykılarak kalktım yataktan. Gece boyu defaetle yaptım bunu. Allahın merhametiyle dikişlere bi şey olmadı.

Ben şeyimin şeyini yiyip kasaba minnet etmeyen pis bi cinsim. Siz benim gibi olmayın yavru kuşlar
Bu sefer benzer şeyler olmasın diye arkadaşım gelecek.

Son düzenleme:
Çok zor bir acı Allah sabrınızı arttırsın dayanma gücü versin inşallah annenizin mekanı cennet olsun

Terazi burcu kararsızlığı diye bir şey var Allah kimsenin başına vermesin Gidip bakayım hepsine duruma göre bir ayar çekeceğim artık teşekkürler herkese

Ne demek her zaman burda birbirimize destek için varız en çokta onlar kilo aldırıyor gerçekten ya Ahahha yaptır yaptır aksatma çokta erken gibi düşünme o toparlar annesi sen hiç merak etme bir anda alıyorlar kilo zaten ben geçen hafta mecburi gittim doktora 2 haftada 300 gr almıştı tosun atak yapıyorlar yani sen bir dahaki gittiğinde göreceksin maşallah maşallah ohhh yediklerin yarasın bol bol şifa olsun

Yok kaşıntı ya da görebildiğim kadarı ile başka bir şey yok. Sarı akıntı sadece bacım. Bol su içmeye başladım bakalım çamaşırımı zaten sık değiştiriyordum şimdi daha da sık değiştiririm ayaklarıma da dikkat ederim. Sağol ladyim inşallah geçer bir an önce. Bebekte de beyin sıvısı muhabbeti var ya bizim enfeksiyon olmasa daha iyi olacak. Neden kaynaklandığı belli değildi zaten onun. Bakalım inşallah o da daha da düşmüştür bacım cuma öğreneceğiz

Hahahah ay hayatımda yemediğim kadar yiyorum halbuki hala nasıl kilo veriyor olabilirim şaka gibi sinirlerim bozuk eğitin kızlar beni
ayyy inşallah ben tüm tuşlara basayım da bi de gebelik şekerinden korktum yüzden şekerli şeyler yemiyordum. Artık şekerli şeylerde yiyeceğim

Enfeksiyon ben de sık geçiriyorum korkma, doktor fitil verir kullanınca geçiyor canım

Şekerliden ziyade proteine aban canım, kaşar peyniri, kuruyemiş, yumurta, et tüket her gün.

Keşke başından beri kendi hastanene gitseydin ne güzel işte ekstra ilgilenirler mutlaka senle. Bıktım suratsız doktorlardan ben. 28e kadar yolun var demek ki yukarı da çıkabiliyormuş. Hadi her şey yolunca gitsin inşallahhh

Hahahah ay hayatımda yemediğim kadar yiyorum halbuki hala nasıl kilo veriyor olabilirim şaka gibi sinirlerim bozuk eğitin kızlar beni
Hemen her gün yemekhaneden etli yemek yediğim halde her gören hiç kilo almamışsın diyor. Eşim bile geçen dedi sen nasıl hala böyle kalabiliyorsun kaç aylık oldu bebek o da biraz almamı bekliyordu Sanırım tamamen hızlı çalışan metabolizmadan oluyor bunlar. Kaşar çok severim sürekli tüketiyorum, acıktıkça tahin pekmez yiyorum, ceviz kuruyemiş her gün. Yine de eh biraz kilo almışım işte. 30'undan sonra alırsın dediler 35 yaşındayım. Evlenince alırsın dediler anca 3 kilo aldım. Hamile kalınca alırsın dediler yok almıyorum yani kaderimi kabullendim. Yeter ki bebişe gitsin kilolar bizden geçti bu iş. Sal kendini yediğin bebeğe gidecek merak etme

Kızlar şimdi doktor riskli falan diyince bi anda son kalan parçaları da almaya karar verdim acilen eşim acele etme yarın doğurmuyorsun sonuçta dedi ama gıcık oldum ona da her şey hazır olsun da öyle bekleyelim dedim. Şimdi iki çeşit küvet seti arasında kaldım sizce hangisi faha kullanışlı olur

Eklentiler

• IMG_7838.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_7837.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 43
Kuzum zaten karnımı görsen 39. Haftada gibiyiz bugün hastanede hocalar gördü bi kaş hafta mı kaldı doğuma diye soruyorlar ama ben sadece 5 kilo aldım demek ki böyle gidecek gibi. Her şey yiyorum. Zaten yumurtaya bayılırım her gün mutlaka 2 yumurtam var. Et, tavuk vs. Çok severim mutlaka her gün yemekte yiyorum ama demek ki max bu kadar oluyor

Kuzucum sen kendine dikkat et, stres yapma, inşallah plasenta da 32.haftaya kadar çıkar. Yok çıkmazsa da 36 öyle erken bir hafta değil, bebişinle daha çabuk kavuşursun

Merhaba mavi olan silikon mu fotoğraftan öyle gibi geldi bana. Yandaki katlanır modelde bime geldi cuma günü

Ay o nasıl bir yorum çok ayıp ya kimseye denmez böyle bısey aklıma bile gelmezdi Ay biz de Gökçeadaya 10 yıldır gidiyoruz çok severiz

Gökçeada Son on yıldır her yaz oradayız
Ay ben de Eylülde adayı çol severim hafif bir sakinlikte çöküyor bana azcık soğuk geliyor kuzey egenin denizi de olsun artık cam gibi tertemiz

Merhaba mavi olan silikon mu fotoğraftan öyle gibi geldi bana. Yandaki katlanır modelde bime geldi cuma günü
Yüksek kaliteli plastik malzeme yazmışlar açıklamaya bilemedim sanırım dümdüz plastik bime geleni alacaktım ama arkadaşım katlanabilir alma dedi ya katlanır bebek düşerse falan riskli dedi korktuk ama hiç böyle bi şeyle karşılaşan da olmamış açıkçası bilemedim o yüzden.

Kuzucum sen kendine dikkat et, stres yapma, inşallah plasenta da 32.haftaya kadar çıkar. Yok çıkmazsa da 36 öyle erken bir hafta değil, bebişinle daha çabuk kavuşursun
İnşallah kuzucumm. Karar verdim zaten 30. Haftada rapor alacağım iki hafta. 32 de de zaten doğum izni başlayacak. Artık hep yatarım plesenta aşağıda demeyelim de Rabbim doğum öncesi evde yatıp dinlenmem için fırsat yarattı diyelim

Enfeksiyon ben de sık geçiriyorum korkma, doktor fitil verir kullanınca geçiyor canım
Tamam canım sağol.. daha önce bir iki kere geçirdim ama gebelikte başıma gelmemişti. Bir an önce geçer inşallah
Kocama gıcık olmaya yer ararken ben birinci fotoyu begendim kuzum ben. Katlanır sanırım diğeri onlara zaten ılımlı yaklaşmıyorum. Gönlüne göre olsun

Ohh ne güzel iyi tarafından bak hep böyle sen pozitif bebiş pozitif inşallah çıkar bacım yukarı sen hep ayaktasin diye öyledir yercekiminden ötürü diye yorumladım şimdi eve geçince bol bol yatarsın oda çıkar yukarı sen yemene dikkat et bol bol meyve sebze kaşar kuruyemiş ne bulduysam ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…