Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
En hayırlı vakitte. Zamanında sağlıkla gelsinler.İNŞA'ALLAH

Biz varız. Buradayız kocaman bir aileyiz. Her derdinde dermanında seni dinler, üzüntünde beraber üzülürüz. Rabbim sana öyle güzel bir evlat verecek ki kimseye de ihtiyaç duymayacaksın hiç endişe etme

Ben lavanta kesesi düşündüm ama link falan yok henüz. Ay ne bileyim ya çok zor bir konu bazen de ben niye hediye veriyorum yav diye düşünüp vazgeçiyorum
Ben oğlumda da vermedim bu sefer de vermeyeceğim, bana çok mantikli gelmiyor bu işler, çoğu yeni moda adet yok bende

Lohusa takımı olarak ben de şunlardan almayı düşünüyorum ancak henüz daha erken diye almadım bir ay sonraki kiloma göre alırım sanırım favorilerimin hepsini ekran görüntüsü aldım belki size de fikir olur

Eklentiler

• IMG_7655.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_7654.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_7653.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_7652.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_7651.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 47
Geçenlerde kimin tansiyonu yükselmişti eşi de geç gelecekti gelmesini bekliyordu noldu ben kaçırdım o arkadaşın durumunu?

Ben, hani ilaca rağmen şeker düşmüyor. Dr müşahedesinde uzun zaman kalabilirsin gibi anladım. İlaç dozu doğru düzenlemek için yapılan kısa süreli bi yatış imiş
Yok sadece doz ayarlaması için, inşallah süreç uzamaz.. sana ne dedi dr lady ölçümlerini nasıl buldu? Birkaç gündür giremedim mesajlarında da göremedim. İnsülin başlancak mı yoksa diyet yeterli mi

Hayır 2 doktora gittim bugün ikisi de herhangi bir ilaç vermedi herhangi bir öneride bulunmadılar. Muhtemelen bu haftadan sonra çok yapacak bir şey kalmıyor sanırım.
Serklaj için geç maalesef ama progestan verilebilirdi bence. Bir zararı yok nasıl olsa en azından tedbir olabilirdi diye düşünüyorum ama doktorlar daha iyi bilir tabii.
Doktorunuza sorun isterseniz ben faydasını görmüştüm uzatabiliyor rahim ağzını. Gebeliğimin başından beri kullanıyorum kanamalarım olmuştu doğuma yakın bırakırım galiba
Çok geçmiş olsun elinizden geldiğince yatmanızı tavsiye ederim

Canım lütfen moralini bozma. Evladın iyi unutma millet bebeğini 900 gram bile doğuruyor 37. Hafta küçük bi hafta değil. Allah hepimize en doğru zamanda en kolay şekilde doğurmayı nasip etsin. Hiç düşme gelişimi iyi ise hiç bi şey olmaz. Hep güzel düşünelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…