-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #3.721
Bence hemen endise etmeyin. Bir doktorun soyledigi digerini tutmuyor.Fetal dna bu konuda %99 kesin sonuc veriyor diye anlatiliyorken neden sana gerek duymuyor anlayamadim.ikili test yapilmamis perinatolog gormemis henuz. O yuzden kesin degildir hicbisey. İcinizi ferah tutun dualarimiz sizinleKizlar selam Dr kontrolünden çıktım kesem ilerde bebek geç döllenme falan değilmiş on haftalık değil oniki haftalikmis ölçümlerde sıkıntı çıktı ense kalınlığında ve bazı ölçümlerde sıkıntı var dediancak kendime gelip yazabildim buraya yarın baska bir hastaneye yönlendirdi ya sıvı ya oaarca alacaklar yada takip edeilecek dedi fetal DNA yi sordum seni. Durumunda buna gerek kalmadı dedi başakşehir şehir hastanesinden bir arkadaşını aradı oda bugün hastanede değilmiş yarın ordaymis yarın da işten izin aldım yarın oraya gideceğiz perinatoloji bölümüne moralim kötü hayırlısıni diliyorum o kadar hareketliydiki kalp atışıni falan tekrar duyduk düşündükçe kötü oluyorum ki benim gördüğümü orasida görürse sonlandırmak gerekir dedi
Canım benim kasılma ve ağrılarım çoknoluyor diye doktorum ilk başta başlıyor magnezyum. Ama çok çeşidi var doktoruna ilet mutlaka önereceği bir marka vardırKızlar magnezyum ilacı kullanan var mı? Kas ağrılarım var belki iyi gelir diyorum en azından deneyeyim. Demirime bakılmıştı onda bir sorun yoktu ama magnezyuma bakılmadı henüz. Gebelikte kullanılabilecek bir marka öneren olursa makbule geçer.
Canım sakın canını sıkma bundan yıllar önce kuzenime marmariste bebek hem down sendromlu hemde canlı doğması imkansız dediler. İzmire yolladılar. İzmirde gitmediği hastane kalması özelden tut üniversite hastanesine kadar. Kaç kez amniyosentez yağıldı kaç kez kanlar alınıp amerikaya gönderildi inan hatırlamıyorum. Mutlaka almalıyız dediler. Doğumda ikinizde. Biri mutlaka zarar görecek dediler. Kız imza ile heyeti ret etti. Ama kendisi sinir hastası oldu bu süreçte. Allaha şükür çok sağlıklı evladı var.Kizlar selam Dr kontrolünden çıktım kesem ilerde bebek geç döllenme falan değilmiş on haftalık değil oniki haftalikmis ölçümlerde sıkıntı çıktı ense kalınlığında ve bazı ölçümlerde sıkıntı var dediancak kendime gelip yazabildim buraya yarın baska bir hastaneye yönlendirdi ya sıvı ya oaarca alacaklar yada takip edeilecek dedi fetal DNA yi sordum seni. Durumunda buna gerek kalmadı dedi başakşehir şehir hastanesinden bir arkadaşını aradı oda bugün hastanede değilmiş yarın ordaymis yarın da işten izin aldım yarın oraya gideceğiz perinatoloji bölümüne moralim kötü hayırlısıni diliyorum o kadar hareketliydiki kalp atışıni falan tekrar duyduk düşündükçe kötü oluyorum ki benim gördüğümü orasida görürse sonlandırmak gerekir dedi
İnşallah yanilmistir doktorunuz yarın çok güzel sonuçlar alırsınız. Endişeniz ve kaygınızı derinden hissettim. Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinleKizlar selam Dr kontrolünden çıktım kesem ilerde bebek geç döllenme falan değilmiş on haftalık değil oniki haftalikmis ölçümlerde sıkıntı çıktı ense kalınlığında ve bazı ölçümlerde sıkıntı var dediancak kendime gelip yazabildim buraya yarın baska bir hastaneye yönlendirdi ya sıvı ya oaarca alacaklar yada takip edeilecek dedi fetal DNA yi sordum seni. Durumunda buna gerek kalmadı dedi başakşehir şehir hastanesinden bir arkadaşını aradı oda bugün hastanede değilmiş yarın ordaymis yarın da işten izin aldım yarın oraya gideceğiz perinatoloji bölümüne moralim kötü hayırlısıni diliyorum o kadar hareketliydiki kalp atışıni falan tekrar duyduk düşündükçe kötü oluyorum ki benim gördüğümü orasida görürse sonlandırmak gerekir dedi
Ne görmüş yani bu kadar net 12 haftada? Bir şey demedi mi, sormadınız mı?Kizlar selam Dr kontrolünden çıktım kesem ilerde bebek geç döllenme falan değilmiş on haftalık değil oniki haftalikmis ölçümlerde sıkıntı çıktı ense kalınlığında ve bazı ölçümlerde sıkıntı var dediancak kendime gelip yazabildim buraya yarın baska bir hastaneye yönlendirdi ya sıvı ya oaarca alacaklar yada takip edeilecek dedi fetal DNA yi sordum seni. Durumunda buna gerek kalmadı dedi başakşehir şehir hastanesinden bir arkadaşını aradı oda bugün hastanede değilmiş yarın ordaymis yarın da işten izin aldım yarın oraya gideceğiz perinatoloji bölümüne moralim kötü hayırlısıni diliyorum o kadar hareketliydiki kalp atışıni falan tekrar duyduk düşündükçe kötü oluyorum ki benim gördüğümü orasida görürse sonlandırmak gerekir dedi
perinatoloji bu işin ehli nasıl sonlandırma gerek filan konuşabiliyor ya bilip bilmeden fetal dna yapılır bir sürü çözüm var net sonuc için takma kafana benim görümcemin oğlunada oldu ense kalın down dedi birde%90Kizlar selam Dr kontrolünden çıktım kesem ilerde bebek geç döllenme falan değilmiş on haftalık değil oniki haftalikmis ölçümlerde sıkıntı çıktı ense kalınlığında ve bazı ölçümlerde sıkıntı var dediancak kendime gelip yazabildim buraya yarın baska bir hastaneye yönlendirdi ya sıvı ya oaarca alacaklar yada takip edeilecek dedi fetal DNA yi sordum seni. Durumunda buna gerek kalmadı dedi başakşehir şehir hastanesinden bir arkadaşını aradı oda bugün hastanede değilmiş yarın ordaymis yarın da işten izin aldım yarın oraya gideceğiz perinatoloji bölümüne moralim kötü hayırlısıni diliyorum o kadar hareketliydiki kalp atışıni falan tekrar duyduk düşündükçe kötü oluyorum ki benim gördüğümü orasida görürse sonlandırmak gerekir dedi
Yarın inşallah hayırlı, güzel haberler alırız dualarım sizinle. Bir sürü test var arkadaşların dedikleri gibi daha ikili yaptırmadan neyin sonucuna ulasmis nasıl anlamış da böyle sizi korkutuyor ? İnşallah hiç bir şey çıkmayacak sağlıklı bir şekilde alacaksınız kucağınıza, dualarım sizinleİkili test yaptırmadım canım bu yeni Dr a bakmak için gittik ultrasonda gördü ense kalınlığı dedi ödem dedi anlattıklarımı söyledi bebek 12 haftalıkmis ense kalınlığı yüksek ve ödem varmis yarın ayrıntılı bakılacak sanirim perinatoloji bölümünden arkadaşını aradı ondan rica etti oraya gideceğiz yarın herşey daha kesinleşir sanırım
Hem ense kalınlığı fazlaymış hemde ödem varmisNe görmüş yani bu kadar net 12 haftada? Bir şey demedi mi, sormadınız mı?