Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Bence hemen endise etmeyin. Bir doktorun soyledigi digerini tutmuyor.Fetal dna bu konuda %99 kesin sonuc veriyor diye anlatiliyorken neden sana gerek duymuyor anlayamadim.ikili test yapilmamis perinatolog gormemis henuz. O yuzden kesin degildir hicbisey. İcinizi ferah tutun dualarimiz sizinle

Canım benim kasılma ve ağrılarım çoknoluyor diye doktorum ilk başta başlıyor magnezyum. Ama çok çeşidi var doktoruna ilet mutlaka önereceği bir marka vardır

Canım sakın canını sıkma bundan yıllar önce kuzenime marmariste bebek hem down sendromlu hemde canlı doğması imkansız dediler. İzmire yolladılar. İzmirde gitmediği hastane kalması özelden tut üniversite hastanesine kadar. Kaç kez amniyosentez yağıldı kaç kez kanlar alınıp amerikaya gönderildi inan hatırlamıyorum. Mutlaka almalıyız dediler. Doğumda ikinizde. Biri mutlaka zarar görecek dediler. Kız imza ile heyeti ret etti. Ama kendisi sinir hastası oldu bu süreçte. Allaha şükür çok sağlıklı evladı var.

Yarınki doktora git bakalım. İçine sinmezse başka doktorlara da git mutlaka. İçini de ferah tut. Allah’ın izni ile bebeğin çok sağlıklıdır

İnşallah yanilmistir doktorunuz yarın çok güzel sonuçlar alırsınız. Endişeniz ve kaygınızı derinden hissettim. Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle

Ne görmüş yani bu kadar net 12 haftada? Bir şey demedi mi, sormadınız mı?

Bebişi zar zor bulup gördüğümüz ‘ay olması gerektiği kadar gelişmemiş’ denilen akşamın gecesi biz dayanamadık medipol megaya gittik yine. 4 saat içinde ne oldu nasıl oldu inanın hiç bir fikrim yok bebek kesenin ortasında kalp atışlarıyla bize bakıyordu!! Yani öyleydi böyleydi şöyleydi içimi şişirdi 3 ayrı doktor son 2 haftada! Allaha bıraktım yiyecek ekmeği varsa gelecek, ben ne yaparsam/yapmazsam değişmeyecek.

Eklentiler

• b7be6cef-6c74-4be0-8f0f-8f40e9899a27.jpeg
    70,3 KB · Görüntüleme: 10
perinatoloji bu işin ehli nasıl sonlandırma gerek filan konuşabiliyor ya bilip bilmeden fetal dna yapılır bir sürü çözüm var net sonuc için takma kafana benim görümcemin oğlunada oldu ense kalın down dedi birde%90 tombiktoymuş paşamız napalım 2 hafta perişan olmuştu ama sağlıklı tombik bişi çıktı işte 3 doktordan sonra bir profesör bakmıştı o çözmüştü inşallah senin bebişte öyledir

Yarın inşallah hayırlı, güzel haberler alırız dualarım sizinle. Bir sürü test var arkadaşların dedikleri gibi daha ikili yaptırmadan neyin sonucuna ulasmis nasıl anlamış da böyle sizi korkutuyor ? İnşallah hiç bir şey çıkmayacak sağlıklı bir şekilde alacaksınız kucağınıza, dualarım sizinle

Merhaba arkadaşlar. Bir giriyorum bir giremiyorum girebildiğim kadar takip ediyorum. Hasta olanlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 2 haftadır babamlarin yanındayım buraya geldim. Çok yorgunluk ve iştahsizliga bağlı halsizligim oluyordu 9+5 deyim şimdi biraz daha iyiyim gecen haftalara göre biraz daha iyi yiyebiliyorum. Mide bulantım yok hiç olmadı ama midede gaz ve şişkinlik ve her şeyin tadının değişik gelmesinden dolayı istahsizligim oluyor. 2 gün sonra evime gidecegim. İnşallah git gide bu iştahsızlık ve halsizligim geçer de daha iyi olurum. Kızımla ilgilenemiyorum yoksa ona üzülüyorum. Sık idrara çıkma, midede gaz, bir iyi bir kötü yeme şeklinde devam ediyor benim hamilelik. 11+5 de gideceğim bir dahaki randevuya. Heyecan basıyor. Daha da büyümüş olacak. Sağlıkla kavusalim inşallah hepimiz de yavrularımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…