Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    13
Selam arkadaslar
Agustos grubundan bİr cevap alamadim
Hamileligimi yeni ogrendm ve dort gundur karin agrim var yasayan varmi acaba ilk ogrendigi siralarda ?
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun :) benim doktorum ilk haftaşarda adet ağrısına benzer kasılma ve ağrıların normal olduğunu rahmin kan pompalayarak kendini hazırladığını söylemişti, fakat yine de kendi doktorunuza danışmanızda fayda var

Merhaba bugun soracağım.
Benimde ole sanki adet olcam gibi agrilrm var. Tesekkur ederim cevabiniz beni rahatlatti
Allah razı olsun

Merhaba
Evet adet gibi sanki adetten onceki agrilrm gbiye benzior
Demekki normalmiş sagoksun baska arkdaslarda normal yazmis
Allah razi olsun ya kac gundur soruyom kimseden ses yok

Yok ole bicak saplanir givi degil sizlanma gbi
Adetten onceki agrimla ayni ama okdr siddetli degil sukur.
Sanirim nornalmis bazi arkdslar karin agrisi yasamis
Bugunde dr uma soracagim
Teşekkür ederim

Miamide etmiyorlarmış, başka eyaletler daha sıkı kontrol dediler

Kızlar magnezyum ilacı kullanan var mı? Kas ağrılarım var belki iyi gelir diyorum en azından deneyeyim. Demirime bakılmıştı onda bir sorun yoktu ama magnezyuma bakılmadı henüz. Gebelikte kullanılabilecek bir marka öneren olursa makbule geçer.

Kızlar merhaba bugün 9+2 yim ve 3 gün öncesine kadar hiç mide bulantım olmazdı ama 3 gündür dünya başıma yıkıldı gece bulantıdan uyuyamadım bu sabahta çok afedersiniz çıkardım.Hiç birşey yiyemiyorum her şey kokuyor ne yapayım midemi bastırsın diye

Bundan 7-8 sene önce teyzem 25-26 haftalık hamileyken Amerika’ya gitmeye kalktı orda doğum yapmak için ama Amerika bu şekilde asla kabul etmiyor. Amerika’da eşinin abisinin evinde kalacaklardı oradan davet alıp yola çıkmalarına rağmen havaalanında hamile olduğunu anlayıp deport ettiler. İlk çocuğunu da Amerika’da doğurmuş olmasına rağmen. Vatandaşlık vermemek için artık çok çok sıkı davranıyorlar dikkat etmenizi öneririm

Kizlar selam Dr kontrolünden çıktım kesem ilerde bebek geç döllenme falan değilmiş on haftalık değil oniki haftalikmis ölçümlerde sıkıntı çıktı ense kalınlığında ve bazı ölçümlerde sıkıntı var dedi ancak kendime gelip yazabildim buraya yarın baska bir hastaneye yönlendirdi ya sıvı ya oaarca alacaklar yada takip edeilecek dedi fetal DNA yi sordum seni. Durumunda buna gerek kalmadı dedi başakşehir şehir hastanesinden bir arkadaşını aradı oda bugün hastanede değilmiş yarın ordaymis yarın da işten izin aldım yarın oraya gideceğiz perinatoloji bölümüne moralim kötü hayırlısıni diliyorum o kadar hareketliydiki kalp atışıni falan tekrar duyduk düşündükçe kötü oluyorum ki benim gördüğümü orasida görürse sonlandırmak gerekir dedi

İki kere okudum..

ikili test yaptırdın o zaman sen ?
Ultrason ölçümleriyle beraber kanda da bi şeylere bakıyorlardı bildiğim. O sonuçlar çıktı mı ?

Devlet hastanesinde zaten ikili testi kadın doğum doktorları değil perinatoloji Dr ları yapıyor. Bu işin ehli onlar.

İkili testten olumsuz sonuçlar alıp sonra güzel haberlerle rahatlayanlar öyle çok ki. İns yarın gideceğiniz Dr gönlünüzü ferahlatsın Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin

İkili test yaptırmadım canım bu yeni Dr a bakmak için gittik ultrasonda gördü ense kalınlığı dedi ödem dedi anlattıklarımı söyledi bebek 12 haftalıkmis ense kalınlığı yüksek ve ödem varmis yarın ayrıntılı bakılacak sanirim perinatoloji bölümünden arkadaşını aradı ondan rica etti oraya gideceğiz yarın herşey daha kesinleşir sanırım

Yarına kadar inşallah çabuk geçer zaman ve iyi haberler alırsın umarım Y YagmurrTanem . Hayırlısı olsun diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…