- 12 Aralık 2013
- 391
- 505
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #3.441
Hacettepe ve Gazi özellikle bu konuda iyi diye duydum ben de ama yine doktor bakmak gerekiyor illaBen de doktor arayışındayım bu süreçte hasbel kader ikinci çocuğuna hamile biriyle tanıştım. Kendisi ilk doğumu devlette yapmış ve kesinlikle tavsiye etmiyordu. Ben de özellerde fiyatlar uçtu diyince, onun birkaç yakını şöyle bir şey yapmış. Her üniversite hastanesinde var mıymış bilmiyorum ama birçok üni. hastanesinde doğum yaptıran proflar veya doçentler oluyormuş. Bu durumda hocaya her muayeneye gittiğinde cüzi bir miktar muayene ücreti ödüyorsun. Ama tüm tahliller falan ücretsiz tabii. Sonra hocayla anlaşıyorsun doğum için. Onda da sanırım 20 bine kadar ücret çıkıyormuş. Seni muayene eden hoca doğurtuyor. Tek kişilik odan oluyormuş çok memnun kalmışlar. Bu şekilde yapan varsa yorumlarını beklerim ama benim aklıma yattı. Bir deneyeceğim gidip ortamı görmeye karar verdim.
İyi senin sivilce benim et beni doldu heryanımKızlar ben aşırı sivilcelendim sizde de böyle bi durum var mı
Benim de çok hassas canım . Hatta sütyeni çıkardığımda bile dehşet acıyor . Hormonlardandır .Kızlar 8 haftalık gebeyim gebeliğin başından beri felaket şekilde göğüslerim ağrıyor adet öncesindeki gibi ama geceleri bile yüzüstü yatamıyorum baskı olduğu için bu tarz sorun yaşayan varmı
Aynennn ya bi ürün de kullanamıyorum çok çirkin gelmeye başladı yüzümBende var daha önce sivilceli bir yüzüm yoktu ama hamile kaldığımdan beri yüzümde 5 6 tane sivilce sürekli var ve uzun süre kalıyor biri sönüyor diğeri çıkıyor çok çirkin hissediyorum
Hadi yaaaa o da kötüİyi senin sivilce benim et beni doldu heryanım
Ben ben benKızlar 8 haftalık gebeyim gebeliğin başından beri felaket şekilde göğüslerim ağrıyor adet öncesindeki gibi ama geceleri bile yüzüstü yatamıyorum baskı olduğu için bu tarz sorun yaşayan varmı
7. Haftalarda sivilce olabileceğine dair bir yazı okumuştum bende de olmuştu hatta :)Kızlar ben aşırı sivilcelendim sizde de böyle bi durum var mı
Kızlar 8 haftalık gebeyim gebeliğin başından beri felaket şekilde göğüslerim ağrıyor adet öncesindeki gibi ama geceleri bile yüzüstü yatamıyorum baskı olduğu için bu tarz sorun yaşayan varmı
Ben ben benhatta şey diye soruyorum sürekli. Bunlar 9 ay boyunca böyle ağrıyacak mı hiç sevmem göğüslerimin ağrımasını da hele bi de gece kedim üstüne falan çıkmak istiyor aşırı canım açıyor resmen
Şimdi biriktiriyorum doğurunca hepsini yaktırcaz mecburHadi yaaaa o da kötü
Sevindim patlayacak gibi resmenBen ben benhatta şey diye soruyorum sürekli. Bunlar 9 ay boyunca böyle ağrıyacak mı hiç sevmem göğüslerimin ağrımasını da hele bi de gece kedim üstüne falan çıkmak istiyor aşırı canım açıyor resmen
Evet ergenligimde bu kadar sivilcem yoktu normal hormonlar tavan malumKızlar ben aşırı sivilcelendim sizde de böyle bi durum var mı
Boynumda çıktı benim de 2-3 taneKızlar ben aşırı sivilcelendim sizde de böyle bi durum var mı
Merhaba , eger karar verirseniz banada bilgi verebilirmisinizi bende amerika düşünüyorum inşaAllah planladığımız gibi giderse herşeyDoğum ücretlerini ben de araştırdım, uçmuşlar ki biz doğurana kadar özeller 200ü bulacakBen pandemi zamanı ucuz ucuz toprak almıştım, onları, motorumuzu vs satıp Amerikada mı doğursak diyoruz. Her şey toplam 20 bin dolar civarı. Ömür boyu hayatı kolaylaşacak bu paraya. Benim oğlanlar babalarından AB vatandaşı, bu yavruma haksızlık etmeyeyim diye de zorlayalım diyorum, nasip..
Ben 10+4 ün hiç akıntım olmadı bu zamana kadar canım. Kötü düşünme Allah’ın izni ile bebişin seninledir.Arkadaşlar, sizin kivamli beyaz akıntı sürekli oluyor mu? Benim dört beş gündür yok. 8. Haftadayim önce ki iki kaybm bu haftalarda olduğu için tereddut ettim umarım gelmemesi normaldir
Tabi veririm şu an tek bildiğim en ucuz doğum Miami’deMerhaba , eger karar verirseniz banada bilgi verebilirmisinizi bende amerika düşünüyorum inşaAllah planladığımız gibi giderse herşey
Ben öğrendiğimden beri yüzümden sivilce eksik olmadı ergenligimde bile sivilcem yoktu bukadar. Birde kötü bir huyum var kopartmadan duramıyorumKızlar ben aşırı sivilcelendim sizde de böyle bi durum var mı