Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
Yok ya keşke gecikince öğrenseydim. Ben son 5 aydır falan gebelik testi yapmayı bırakmıştım. Aşılama yaptırdım bi onda yaptım test onda da days doctor almışım pozitif çıktı ama negatifmiş sonra testlere tövbe ettim bu ay da reglime 2 gün vardı. Ve yumurtlama gününü değerşendirememiştik. Ben hamile kalamayınca tüp bebek öncesi alternatif tıpa yöneleyim diye düşünüp hacamat yaptıracaktım o gün. İnternetten hacamatla ilgili araştırma yaparken kesinlikle hamile olunmaması lazım diye bi yazı okudum. Dedim ne olur ne olmaz test yapayım. Pozitif çıktı geç öğrensem iyiydi boşuna anksiyete yaşamazdım

Yaaaa ne tesaduf bende klinikte calisiyorum lab ile anlasmamiz var duzenli olarak tahlil baktiririm genelde d vit disinda pek sorun cikmaz onu ne yapsam yukseltemedim ama
O hepimizde düşük ne yazık ki. Türkiye'de güneş ışınlarının açısı çok yeterli değil malesef. O yüzden dışardan ne kadar takviye alırsak alalım yeterli güneş görmeyince düşüyor

İyi akşamlar kızlar ben yeniyim anlamadım o tabloya nereden ulaşıyoruz ve ben yalnışlıkla oy verdım kız bebek diye bi baktım oylama yapan tek kişiyim tahminleri ekliyoruz sandım
Yagmur hanım benide ekleyebilir misiniz
Gerçi nerden bakıcagımıda bulamadım

Kese 5+2
Kalp 6+0
Kilo 57
Sat 6 ekim
Tahmini : 12 temmuz

Haha bende inferlitiliteye randevu almıştım tahmini regl günüme sonra 2 gün gecikince iptal ettim dedim herhalde mevsimsel olabilir bide üzülmüştüm stres yaptım baktim 6 gün geçikiyor artimed aldım bi baktim bariz negatif bide yalanci pozitif çıkarıyor falan diye okumuştum hep

Senin testini hatırlıyorum ama bariz pozitifti yaaa

Ben önceki ha ilelğimde 29. Haftadan itibaren doğum yapana kadar kullanmıştım. Suyum sızıyordu enfeksiyon yapmaması için. Ozaman sorduğumda enfeksiyonun daha tehlikeli olduğunu söylemişti doktorum. Çok şükür bir sıkıntı da olmadı. Bence içini ferah tut

Ya canım benim ne kusuru burda birbirmize bilgi verip destek olmak için buradayız benim 9 yıl bebem olmadı 1 özelde tüp bebek 4 aşılama olmuştum fakat hepsi negatifti ben tedavileri 2.5 yıl önce bıraktım artık istemiyorum yaşım geciyo derken hamile olduğumu öğrendim sizi en iyi ben anlarım benimde içimde minik bı mucize var endişenizi anlıyorum ama ne kadar rahat olursak bebelerde öyle olacak unutma annenin ruh hali nasılsa bebek de hep öyledir içimizi hep ferah tutucaz nasip eden Rabbimize sukredip herşeyi Allah'a bırakıp devam

Suanlık levent kandemire gidiyorum, üniversitede savaş bey de var ona da gittikten sonra karar vericem siz hangi doktora gidiyorsunuz
Levent iyi bi doktor ama biraz samimi eşim sevmiyo Savaş beye iyi diyolar ama ben ya Kerime Nazlı hocaya ya da Ayşegül hocaya gidicem ilk muayenem Ayşegül de Cuma günü bakalım

Bende çok dua ediyorum hepimize hemde Rabbim sağlıklı bi şekilde bebişkerimize kavuşmayı nasip etsin

Benim ilk gebeliğim henüz pek tanımıyorum doktorları pazartesi olcam bende muayene henüz görmedik bebisi
Allah nasip ederse biz daha keseyi Cuma görecez 5+3 te ben Levent e oğlum da gittim bana senin gibi uzun bacaklı bi kızın olacak demişti (Oğlum oldu) tam kapıdan çıkarken de Türkiye toksoplazman pozitif bi de enfeksiyon için Üniversite hastanesine git demişti bi daha görmek istemedim o doktoru

Ara ara baş dönmesi bende de mevcut. Zaten bir de migren var paroldan başka bir şey yutamiyoruz da malum onun da migrene faydası yok. Yani nasıl geçer bilmiyorum baş ağrısı. Kizlar ya 2 saat önce birden sol tarafımdan bir ağrı saplandı. Kivrandim biraz zor nefes aldım falan sonra azaldı. Ama hala hafif bir ağrı var ne olduğunu anlayamıyorum. Sol tarafım acıyor ağrıyor mideme doğru. Çok korktum bir şey olacak diye. Cuma sabah kontrolüm ilk defa gidip göreceğim.. Sabretmeye calisiyorum. Kanama vs yok şükür. Ama inşallah bir şey olmamıştır bebeğime. Yani inşallah bebeğim de vardır malum dahs gidip göremedim

Kızlar inanılmaz başım ağrıyor dönüyor 6+3 üm ne yapacağım bu durum için? Yani bulantım yok ama çok başım ağrıyıp dönüyor
Gebelikte ağrı için parol a izin veriyolar diye biliyorum. Tabi yine doktora danışıp yapmakta yarar var.
Bugün ilk defa bende de baş dönmesi oldu. Bi de nöbetteyim şu an aşırı dönüyor resmen. Ben daha 5 yeni oldum
Progestan kullanıyor musunuz. Kullanıyorsanız fitil olarak mı ağızdan mı ?
Ağızdan alınca ciddi baş donmesi yapıyor.
Eğer progestan değilse tansiyonunuz düşüyor olabilir. Dikkat etmek lazım

İlk haftalarda ağrıların olması normal. Şuan benim azaldı hatta bende bundan endişe ediyorum kanama vs. Yoksa sıkıntı yoktur Allah in izniyle. Kaldı ki kanama olması bile bazen sorun teşkil etmiyor. İnşallah bebeğin vardır. Sağlıklı bir şekilde kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…