- 22 Mayıs 2023
- 992
- 544
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #2.381
Yok ya keşke gecikince öğrenseydim. Ben son 5 aydır falan gebelik testi yapmayı bırakmıştım. Aşılama yaptırdım bi onda yaptım test onda da days doctor almışım pozitif çıktı ama negatifmiş sonra testlere tövbe ettimDaha erken bunlar iyi günlerin diyende bar kimsesi de 6 haftadan sonra başlıyor diyolar bakalım belki başlar belki de dediğin gibi rahat bi hamilelik geçiririm sen adetin gecikince mi öğrendin hamileliğini yoksa öncesinde mi
O hepimizde düşük ne yazık ki. Türkiye'de güneş ışınlarının açısı çok yeterli değil malesef. O yüzden dışardan ne kadar takviye alırsak alalım yeterli güneş görmeyince düşüyorYaaaa ne tesadufbende klinikte calisiyorum lab ile anlasmamiz var duzenli olarak tahlil baktiririm genelde d vit disinda pek sorun cikmaz onu ne yapsam yukseltemedim ama
Yagmur hanım benide ekleyebilir misinizEkledim
Haha bende inferlitiliteye randevu almıştım tahmini regl günüme sonra 2 gün gecikince iptal ettim dedim herhalde mevsimsel olabilir bide üzülmüştüm stres yaptım baktim 6 gün geçikiyorYok ya keşke gecikince öğrenseydim. Ben son 5 aydır falan gebelik testi yapmayı bırakmıştım. Aşılama yaptırdım bi onda yaptım test onda da days doctor almışım pozitif çıktı ama negatifmiş sonra testlere tövbe ettimbu ay da reglime 2 gün vardı. Ve yumurtlama gününü değerşendirememiştik. Ben hamile kalamayınca tüp bebek öncesi alternatif tıpa yöneleyim diye düşünüp hacamat yaptıracaktım o gün. İnternetten hacamatla ilgili araştırma yaparken kesinlikle hamile olunmaması lazım diye bi yazı okudum. Dedim ne olur ne olmaz test yapayım. Pozitif çıktı geç öğrensem iyiydi boşuna anksiyete yaşamazdım
Senin testini hatırlıyorum ama bariz pozitifti yaaaHaha bende inferlitiliteye randevu almıştım tahmini regl günüme sonra 2 gün gecikince iptal ettim dedim herhalde mevsimsel olabilir bide üzülmüştüm stres yaptım baktim 6 gün geçikiyorartimed aldım bi baktim bariz negatif bide yalanci pozitif çıkarıyor falan diye okumuştum hep
Ben önceki ha ilelğimde 29. Haftadan itibaren doğum yapana kadar kullanmıştım. Suyum sızıyordu enfeksiyon yapmaması için. Ozaman sorduğumda enfeksiyonun daha tehlikeli olduğunu söylemişti doktorum. Çok şükür bir sıkıntı da olmadı. Bence içini ferah tutHamilelikte antibiyotik kullanmak konusunda ne düşünüyorsunuz?
İdrar kültürü testi istemişti doktorum, yaptırdım. Enfeksiyon çıktı. Cefaks antibiyotik yazdı şimdi, içmeye başlayacağım. Keşke gerekmeseydi ama idrar yolu enfeksiyonu da tehlikeliymiş bebek için.
Ama işte 1 buçuk sene negatif görünce pozitife de inanamıyosunSenin testini hatırlıyorum ama bariz pozitifti yaaa
Ya canım benim ne kusuru burda birbirmize bilgi verip destek olmak için buradayız benim 9 yıl bebem olmadı 1 özelde tüp bebek 4 aşılama olmuştum fakat hepsi negatifti ben tedavileri 2.5 yıl önce bıraktım artık istemiyorum yaşım geciyo derken hamile olduğumu öğrendim sizi en iyi ben anlarım benimde içimde minik bı mucize var endişenizi anlıyorum ama ne kadar rahat olursak bebelerde öyle olacak unutma annenin ruh hali nasılsa bebek de hep öyledir içimizi hep ferah tutucaz nasip eden Rabbimize sukredip herşeyi Allah'a bırakıp devamYa kusura bakmayın heycanlıyım 1 buçuk senedir ilk defa hamile kaldım hani bana imkansız gibi geliyordu hamilelik bide hamileliğimi öğrenmeden 1 hafta önce sperm testi yaptırmıştık biraz düşüktü o yüzden umudum iyice azalmıştı hatta aşılama yaptırırım diye düşerken bu mucizem geldi o yüzden biraz endişeliyim korkulu gibiyim
Ay maşallah yaa yarın inşallah bana da gösterir keseyi bi derin oh çekerizAma işte 1 buçuk sene negatif görünce pozitife de inanamıyosundoktor bana keseyi gösteriyor ben diyorum bumu o derece inanamıyorum bakıyorum bazen ultrason kağıdına
Levent iyi bi doktor ama biraz samimiSuanlık levent kandemire gidiyorum, üniversitede savaş bey de var ona da gittikten sonra karar vericem siz hangi doktora gidiyorsunuz
Levent iyi bi doktor ama biraz samimieşim sevmiyo Savaş beye iyi diyolar ama ben ya Kerime Nazlı hocaya ya da Ayşegül hocaya gidicem ilk muayenem Ayşegül de Cuma günü bakalım
Bende çok dua ediyorum hepimize hemde Rabbim sağlıklı bi şekilde bebişkerimize kavuşmayı nasip etsinYa canım benim ne kusuru burda birbirmize bilgi verip destek olmak için buradayız benim 9 yıl bebem olmadı 1 özelde tüp bebek 4 aşılama olmuştum fakat hepsi negatifti ben tedavileri 2.5 yıl önce bıraktım artık istemiyorum yaşım geciyo derken hamile olduğumu öğrendim sizi en iyi ben anlarım benimde içimde minik bı mucize var endişenizi anlıyorum ama ne kadar rahat olursak bebelerde öyle olacak unutma annenin ruh hali nasılsa bebek de hep öyledir içimizi hep ferah tutucaz nasip eden Rabbimize sukredip herşeyi Allah'a bırakıp devam
İnşallah canım benim Rabbim sana sağlıklı bi şekilde keseyi görmeni nasip etsin bende pazartesi kalp atişini duyarım inşallahAy maşallah yaa yarın inşallah bana da gösterir keseyi bi derin oh çekeriz
Allah nasip ederse biz daha keseyi Cuma görecez 5+3 te ben Levent e oğlum da gittim bana senin gibi uzun bacaklı bi kızın olacak demişti (Oğlum olduBenim ilk gebeliğim henüz pek tanımıyorum doktorları pazartesi olcam bende muayene henüz görmedik bebisi
İnşallahhhhh çok güzel haberler alalımİnşallah canım benim Rabbim sana sağlıklı bi şekilde keseyi görmeni nasip etsin bende pazartesi kalp atişini duyarım inşallah
Bugün ilk defa bende de baş dönmesi oldu. Bi de nöbetteyim şu an aşırı dönüyor resmen. Ben daha 5 yeni oldumKızlar inanılmaz başım ağrıyor dönüyor 6+3 üm ne yapacağım bu durum için? Yani bulantım yok ama çok başım ağrıyıp dönüyor
Gebelikte ağrı için parol a izin veriyolar diye biliyorum. Tabi yine doktora danışıp yapmakta yarar var.Kızlar inanılmaz başım ağrıyor dönüyor 6+3 üm ne yapacağım bu durum için? Yani bulantım yok ama çok başım ağrıyıp dönüyor
Progestan kullanıyor musunuz. Kullanıyorsanız fitil olarak mı ağızdan mı ?Bugün ilk defa bende de baş dönmesi oldu. Bi de nöbetteyim şu an aşırı dönüyor resmen. Ben daha 5 yeni oldum
İlk haftalarda ağrıların olması normal. Şuan benim azaldı hatta bende bundan endişe ediyorumAra ara baş dönmesi bende de mevcut. Zaten bir de migren var paroldan başka bir şey yutamiyoruz da malum onun da migrene faydası yok. Yani nasıl geçer bilmiyorum baş ağrısı. Kizlar ya 2 saat önce birden sol tarafımdan bir ağrı saplandı. Kivrandim biraz zor nefes aldım falan sonra azaldı. Ama hala hafif bir ağrı var ne olduğunu anlayamıyorum. Sol tarafım acıyor ağrıyor mideme doğru. Çok korktum bir şey olacak diye. Cuma sabah kontrolüm ilk defa gidip göreceğim.. Sabretmeye calisiyorum. Kanama vs yok şükür. Ama inşallah bir şey olmamıştır bebeğime. Yani inşallah bebeğim de vardır malum dahs gidip göremedim