Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
Zaten genelde Hep yatıyorum doktorum oazartesi gelicek o zaman kesin gideceğim çok teşekkür ederim yarında sağlık ocağına gidicem tekrar bi beta vereyim artıyor mu diye bakmaya

Zaten genelde Hep yatıyorum doktorum oazartesi gelicek o zaman kesin gideceğim çok teşekkür ederim yarında sağlık ocağına gidicem tekrar bi beta vereyim artıyor mu diye bakmaya
Bence verme azıcık bı artışta düşüklük olsa hemen kafana takicaksin bu sefer pazartesiye kadar kafan dahada bulanacak ben hiç beta vermedim daha ne kadar olduğunu bilmiyorum vermeyide düşünmüyorum zaten ultrason da göreceğim kan verip zaten azalan kan değerlerinizi dahada bitirmeyin naçizane fikrim

Zaten ilk betam 8510 zaten o günde keseyi de görmüştük azalır mi beta ?

yaaaa basima bela oldu kilom ama doktorum bugun erken dogum riskinden dolayi 3. Basamak yogun bakimi olan hastane arastirip takibimi orda yapmami soyledi. Fazla minyon ciktim
Yaaaa ben de geçen sene 40 kilodan bi kilo bile yukarı çıkamıyordum. Yıllardır yapmadığım şey kalmadı resmen. Sonra evlendim. Eşimin iştahı o kadar açık ki sırf gastronomi turları yapmaya başladık. Şehir şehir gezip ne meşhurmuş yiyorduk. Geçen seneden bu seneye kadar bi türlü hamile kalamadım. Herhalde zayıfım diye olmuyor diye düşünüp kendimi sürekli yemeğe verdim ve 46 ile hamile kaldım çok şükür

Kızlar aslında keseyi görünce bilgilerimi yazayım diyordum ama vazgeçtim bilgilerimi yazayım ve sizden de kesemiz için dua talebinde bulunayım dedim. Yarın 11 de doktor randevum var kesemizi görmeye gideceğiz inşallah musmutlu çıkarız doktorumuzun odasından. Y YagmurrTanem

İlk gebeliğim
Kilo :46
Sat : 24.10.2024
Kese : inşallah yarın
Kalp atışı : daha erken
Tahmini cinsiyet: kız
Tahmini doğum tarihi : 2 Ağustos diyor uygulamada ama bu gruba kayıt olmak istedim
Yarın için hepinizden dua beklerim

Kızlar ben sürekli kusuyorum bugün de deli gibi midem yanıyor üstüne kusarken sanki ejderhaymışım gibi alev çıkarıyorum çok kötüyüm nasıl geçecek bu ya
Dr, Kızılay Erzincan maden suyunu önerdi magnezyum açısından da zengin dedi. Umarım bir an önce kesilir çok geçmiş olsun, kusma durumunuzu mutlaka bildirin

Azalmaz tabi ama çok kafaya takan bı insansan 2 katina yukselmezse diye dedim canım sen bilirsin istersen baktır ama bı faydasi yokmuş gibi geliyo bana betaya bakmanin
Ya kusura bakmayın heycanlıyım 1 buçuk senedir ilk defa hamile kaldım hani bana imkansız gibi geliyordu hamilelik bide hamileliğimi öğrenmeden 1 hafta önce sperm testi yaptırmıştık biraz düşüktü o yüzden umudum iyice azalmıştı hatta aşılama yaptırırım diye düşerken bu mucizem geldi o yüzden biraz endişeliyim korkulu gibiyim

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benim de 15 ay olmuştu. Hala nasıl oldu ya diye şaşırıyoruz eşimle. Üstelik bir aşılamamız da negatif. Ama bak keseni görmüşsün artık beta hcg nin hiç bi anlamı yok. O süreci resmen yaşamadan geçmişin. O sürece resmen level atlatmışsın. keşke ben de senin gibi geç öğrenseydim de direkt keseyi görseydim. Şimdi üzerimde acaba keseyi görür müyüz korkusu var. Rahatla derin derin nefes al. Bebeğin seninle ultrasonda bile gördün korkunu endişeni sevince bırak

Ohh ne guzel darisi basima artik 46 da yine cok sayilmaz ama bana gore iyisiniz yine ya birazda onemli olan vucut direnci bence kilo evet onemli ama zayifta olsak vitaminlerimiz yerinde olursa sıkıntı olmaz insallah

Ohh ne guzel darisi basima artik 46 da yine cok sayilmaz ama bana gore iyisiniz yine ya birazda onemli olan vucut direnci bence kilo evet onemli ama zayifta olsak vitaminlerimiz yerinde olursa sıkıntı olmaz insallah
Kesinlikle öyle benim boyum da 153 zaten. Daha fazla kilo alırsam fazla olabilir şu an ideal gibi. Bi de laboratuvarda çalıştığım için devamlı kan tahlillerime bakıyorum hepsini normal çıkıyor. Demek ki normalim diyorum

O kalp atışını duyana kadar emin olamıcam galiba bu sabah bi uyandım diyorum ben hamile değilim galiba ya göğüslerim ağrıyor acıyo bide sürekli wcye gidiyorum he bide aşırı yemek yiyesim var onun haricinde hiçbir belirtim yok Buda beni çok endişe ettiriyor

Bak sen benden önde ilerliyorsun. Bende de sadece kasık ağrısı var başka bi şey yok. O yüzden devamlı acaba kese oluştu mu doğru yerde mi diye düşünüp durma var. Hem bazılarının hiç belirtisi olmazmış bence olmaması güzel bi şey. Belki de çok iyi çok rahat bir hamilelik süreci geçireceksin ona yoralım

Daha erken bunlar iyi günlerin diyende bar kimsesi de 6 haftadan sonra başlıyor diyolar bakalım belki başlar belki de dediğin gibi rahat bi hamilelik geçiririm sen adetin gecikince mi öğrendin hamileliğini yoksa öncesinde mi

Yaaaa ne tesaduf bende klinikte calisiyorum lab ile anlasmamiz var duzenli olarak tahlil baktiririm genelde d vit disinda pek sorun cikmaz onu ne yapsam yukseltemedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…