- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #5.341
Cok tesekkur ederimSen yine de dayanamazsan acile git, korkutmak için söylemiyorum ama benim çok kötü geçmişti, narkoz almak dinlendirdi diyebilirim zaten onbeş dk uyutuyorlar, asıl uyutmadan yaprlarsa kötü oluyor uyutmlaari en iyisi, geçmiş olsun bı an önce atlatırsın inşallah, Allah şifa versin
Arkadaslar merhaba, aranizda daha once 8. 9. haftada düşük yapan, kurtaj olmadan müdahalesiz bunu evde yaşayan oldu mu??
Gecen hafta ne yazikki bebegin kalbi durdu, kan sulandirici yüzünden dr kürtaj icin 10 gun bekleyelim dedi. Yarin kurtaji yapicakti, benim bugun kanamam başladı, agrim da hafif hafif olmaya başladı. Yarin dr a gittigimde direkt kurtaja mi alicak ya da ben bu sekilde mi düşürüyor olacagim kendim hicbir fikrim yok. Endiseleniyorum açıkçası.. mudahalesiz bu olayi atlatabilir miyim acaba, yaşayan var mi??
Ben 8 haftalık düşük yaptım. Evde. Ama benimki boş gebelikti. Boş kese düştü. İçerde parça vs. Kalmamıştı. Ama seninki başka tabi.Kartal lutfi kirdar eğitim ve araştırma. Hic bilmedigim bi hastane. Narkozdan korkuyorum suan nedense
Evet mavi sevmedim mide bulantım arttıBen 8 haftalık düşük yaptım. Evde. Ama benimki boş gebelikti. Boş kese düştü. İçerde parça vs. Kalmamıştı. Ama seninki başka tabi.
Senin için dua ediyorum. İns kolaylıkla geçsin bitsinKan sulandırıcı aldığın için heralde beklettiler seni. Narkozdan neden korkuyorsun? En rahat şekilde geçirmeni sağlar bu süreci.
Ben hastaneye yakınım. Acile, polikliniğe bu hastaneye gidiyorum ama böyle bi operasyon-müdahale tecrübem olmadı.
———————————————
Forumun renkleri değişmiş. Mavi çok severim ama gözümü alıyor suan. Heralde birkaç güne alışırız.
Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum. Bu gece biraz zor gececek sancilarim artiyo gittikce..Ben 8 haftalık düşük yaptım. Evde. Ama benimki boş gebelikti. Boş kese düştü. İçerde parça vs. Kalmamıştı. Ama seninki başka tabi.
Senin için dua ediyorum. İns kolaylıkla geçsin bitsinKan sulandırıcı aldığın için heralde beklettiler seni. Narkozdan neden korkuyorsun? En rahat şekilde geçirmeni sağlar bu süreci.
Ben hastaneye yakınım. Acile, polikliniğe bu hastaneye gidiyorum ama böyle bi operasyon-müdahale tecrübem olmadı.
———————————————
Forumun renkleri değişmiş. Mavi çok severim ama gözümü alıyor suan. Heralde birkaç güne alışırız.
Kuzucum o kadar üzgünüm ki keşke senin için elimden bir şey gelse acını hafifletebilsem..Kalbi durmuş..
Büyüsün popom hic sorun değilValla ben de 2 kilo verdim ama popom büyüdü bu çok normal ve bebeğimin cinsiyeti kızhiç canını sıkma
Erkek gibiiiiiiAnneler güzel anne adayları sizden rica edersem bebeğimin USG resmine cinsiyet konusunda tahmin yapabilir misiniz 11 haftalık
Ayy hadi hayırlısı inşallah neye göre yorumladiniz acebaaErkek gibiiiiii
Emrah bey çok iyi doktordur. Uzak olmasam ona giderdim kesinlikle.Ataşehir / Emrah kol
Valla sadece içime doğdu bakar bakmazAyy hadi hayırlısı inşallah neye göre yorumladiniz acebaa
Benim ağrılar adet sancısı gibi başladı. Siddeti arttı. Ama en yüksek sancıda az süre geçmişti ki düşük oldu. Tek parça. Sürecin başlaması bitmesi 2-3 saat sürmüştür.Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum. Bu gece biraz zor gececek sancilarim artiyo gittikce..
İki hafta sonra tekrar kontrole gideceğim inşallah öğrenir ve biaraya yazarimValla sadece içime doğdu bakar bakmaz
Hayırlısı olsun diyelimİki hafta sonra tekrar kontrole gideceğim inşallah öğrenir ve biaraya yazarim
Canım alıntılardan görüp okudum öncelikle çok geçmiş olsun narkozdan hiç korkma ben de eğitim araştırma Hastanesi'nde kürtaj oldum bir kez hiç ağrı falan hissetmedim sonrasında. Ağrım olur diye çok korkmuştum. Çünkü hiç narkoz tecrübem de yoktu.ama çok sıkıntısız geçti. İnşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırsın sen deArkadaslar merhaba, aranizda daha once 8. 9. haftada düşük yapan, kurtaj olmadan müdahalesiz bunu evde yaşayan oldu mu??
Gecen hafta ne yazikki bebegin kalbi durdu, kan sulandirici yüzünden dr kürtaj icin 10 gun bekleyelim dedi. Yarin kurtaji yapicakti, benim bugun kanamam başladı, agrim da hafif hafif olmaya başladı. Yarin dr a gittigimde direkt kurtaja mi alicak ya da ben bu sekilde mi düşürüyor olacagim kendim hicbir fikrim yok. Endiseleniyorum açıkçası.. mudahalesiz bu olayi atlatabilir miyim acaba, yaşayan var mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?