- 2 Haziran 2022
- 247
- 147
- 33
- 30
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #5.161
Benim ilk gebelikte 6 aya kadar kimse anlamadı doğuma giderken bile minicikti karnım şimdi 12 haftalık dışarıdan belli oluyor ama 4 5 aylık gibi de değilİyi akşamlar kızlar
Göbüşleriniz ne durum dabenimki almış başını gidiyor valla gören 4 5 aylık sanıyor bu kadar fazla çıkmasına şaşırıyorum
Evet evet bende yemek yedikten sonra aynaya bakıyorum ahahah baya komik duruyor eşime hep söylüyorum baksana göbeğime diyeYa benimkide çok erken büyüdüdiğer ikisinde böyle değildim bu haftalarda şaşırıyordum bende. Yalnız değilmişim demekki. Diğer gebeliklerimde 20-22.haftalarda başlardı görünür olmaya iyice ve kocaman karnım olurdu sonlara doğru bunu düşünemiyorum bide şey farklı mesela yemeklerden sonra midemde şişiyo çok komik bi görüntü oluyo sabah uyanınca farklı bi göbek oluyor.
valla benim giydiklerim artık beni çok sıkmaya başladı geçen eşofman aldım geniş baya sırf göbeğim rahat etsin diye aldımBenim ilk gebelikte 6 aya kadar kimse anlamadı doğuma giderken bile minicikti karnım şimdi 12 haftalık dışarıdan belli oluyor ama 4 5 aylık gibi de değil
Bu olabilir mi bende folik asit bırakıp buna geçtim iki gündürDr a son gittiğimde folik asit kullanmana gerek yok dedi.
Bugun itibariyle 13+1im. Bana bi takviyenin broşürünü verdi. Sanırım demir içeren bi şeydi. Ama bulamıyorum, düşürdüm belki yollarda.
Bu haftalarda olanlar siz ne kullanıyorsunuz ?
Benimde demir eksikliğim çıktı kanda ama tiroid kontrolünde görülmüştü fakat almadım yani emin olamadım doktoruma sormadan almayı tabi ki onlarda biliyorlar gebe olduğumu ona göre vermişlerdir ama yine de bir kaç gün bekleyeyim dedim cuma günü gidersem kesin tekrardan yazacaktır bende şuan 13+ 1 deyimDr a son gittiğimde folik asit kullanmana gerek yok dedi.
Bugun itibariyle 13+1im. Bana bi takviyenin broşürünü verdi. Sanırım demir içeren bi şeydi. Ama bulamıyorum, düşürdüm belki yollarda.
Kız hiç kilo almamışsın senBenim de 5-6 aylık gibi. Bariz belli otururken ayakta yandan top yutmuşum gibi :) 66-67 kilo arası başlamıştım gebeliğe şimdi yine aynı kilodayım. Ama çıktı karın .
Bakmadan katlayıp çantaya attım.Bu olabilir mi bende folik asit bırakıp buna geçtim iki gündür
Gynoferon verdi bana. Bugün folikasitim bitti yarın başlıycam bende bu ilaca. Hızlı etki eden güçlü bi ilaçmış eczacının dediğine göre. (İlk tahlillerde demir eksikliği ve kansızlık çıkmıştı)Dr a son gittiğimde folik asit kullanmana gerek yok dedi.
Bende hamile pijaması aldımvalla benim giydiklerim artık beni çok sıkmaya başladı geçen eşofman aldım geniş baya sırf göbeğim rahat etsin diye aldımher gittiğimde herhalde kendime bir şey almak zorunda kalacağım
Kese göründüğü gün 5 haftaliktan itibaren ocean mumy verdi son kontrolde de buna ilaveten d vitamini ekledi en değişik benimki galibaDr a son gittiğimde folik asit kullanmana gerek yok dedi.
Oyyy maşallah sağlıkla gelsinKızlar 10+2 de cinsiyeti öğrendik oğlumuz olacakkanama alanım gitmiş şükür troid 3,5 takip edilecek hipoglisemim varmıs sizler de durumlar ne
MaşaAllah Rabbim sağlıkla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. En son ki kontrolde benim de çok az kanama alanım kalmıştı cuma günü inşallah hem cinsiyet öğrenmek hem de kanama alanının tamamen bittiğinin haberini alırım. Siz progestan kullanmışmıydınızKızlar 10+2 de cinsiyeti öğrendik oğlumuz olacakkanama alanım gitmiş şükür troid 3,5 takip edilecek hipoglisemim varmıs sizler de durumlar ne
Maşallah sağlıkla gelsinKızlar 10+2 de cinsiyeti öğrendik oğlumuz olacakkanama alanım gitmiş şükür troid 3,5 takip edilecek hipoglisemim varmıs sizler de durumlar ne
Aminn canım teşekkür ediyorumOyyy maşallah sağlıkla gelsin
Amin canımMaşallah sağlıkla gelsinFetal mı yaptırdınız acaba cinsiyet için erken değil mi
Gözün aydınKızlar 10+2 de cinsiyeti öğrendik oğlumuz olacakkanama alanım gitmiş şükür troid 3,5 takip edilecek hipoglisemim varmıs sizler de durumlar ne
Amin canım hepimiz içinMaşaAllah Rabbim sağlıkla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. En son ki kontrolde benim de çok az kanama alanım kalmıştı cuma günü inşallah hem cinsiyet öğrenmek hem de kanama alanının tamamen bittiğinin haberini alırım. Siz progestan kullanmışmıydınız
Canım bana ikinci trimester itibariyle ocean mummy başlattı folik asit bıraktık (Multi vitamin olunca bunun içinde de var). Demir için de ilk trimesterden beri hap kullanıyorum sabah akşam ferro sanol duodenal mı ne hala kullanıyorum kan değerlerime göre belirledi doktorum.Bakmadan katlayıp çantaya attım.
Multivitamin dedi sanki.
Siz ne kullanıyorsanız yazın. Ben de onlardan birini alayım. Sonuçta hepsi aynı işlevi görüyordur.
Ben kızıma hamileyken kutu kutu demir içtiğimi hatırlıyorum. Artık demir vermiyorlar mı ?
Yoksa bu multivitamin kompleksinin içinde mi var o da ?
Bi de bu takviyeyi internetten alsak bi sorun olur mu hani orjinal ürün sahte ürün bakımından ? Sanki eczaneler bi tık pahalı gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?