2025 Şubat Mart gebelik topici 👼

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yine silik çikti git gide koyulasmasi gerekmiyormu bakabilirmisinz💕 pinkflowers1 pinkflowers1 Lioo Lioo

Eklentiler

• IMG_20250112_123941.jpg
    IMG_20250112_123941.jpg
    90,6 KB · Görüntüleme: 12
Yine silik çikti git gide koyulasmasi gerekmiyormu bakabilirmisinz💕 pinkflowers1 pinkflowers1 Lioo Lioo
Bence yapmaya devam et canım henüz olmamış ama sen 1 er gün arayla da ilişkiye devam et istersen . Ben silik çıkmaya başladığında bile değerlendiriyorum, testi günde 1 kez yaptığım için kaçırmamak adına nolur nolmaz diye 😅

Bence yapmaya devam et canım henüz olmamış ama sen 1 er gün arayla da ilişkiye devam et istersen . Ben silik çıkmaya başladığında bile değerlendiriyorum, testi günde 1 kez yaptığım için kaçırmamak adına nolur nolmaz diye 😅
Yine birgun arayla degerlendiyorum ama gtgide daha silik olmasi garibime gtti antibiyotik kullanyrm ondan yanlis cikarmi ki 🌸

Sat: 24 Aralık. Bat: 22 Ocak. İlkkez bir topige katılıyorum umarım guzell haberler almak ve vermek nasip olur Lioo Lioo

Yine birgun arayla degerlendiyorum ama gtgide daha silik olmasi garibime gtti antibiyotik kullanyrm ondan yanlis cikarmi ki 🌸
Hiç kullanırken ovu testi yapmadım canım o yüzden bişey diyemiyorum ☹️ bende bugün başlıcam teste aynı markanın. 9. Gün benim atarım bende 🥰

Kizlar yumurtlama olmuş değilmi?ilk defa bu kadar koyu cikti ben şok🙂 🌸

Eklentiler

• IMG_20250113_100422.jpg
    IMG_20250113_100422.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 10
Birden de koyulasiyor diye biliyorum. Döngünün kacinci günü

Bence olmuş
Yarin sabah yine yapiyim yarin catlar muhtemelen bugunu degrlndrcem yarinida degerlendrmk gerekiyormu acaba bide yumurtlamayi siliklesme olan tarih olarak mi baz alcz yoksa bugunki gibi koyu oluncami.

Yarin sabah yine yapiyim yarin catlar muhtemelen bugunu degrlndrcem yarinida degerlendrmk gerekiyormu acaba bide yumurtlamayi siliklesme olan tarih olarak mi baz alcz yoksa bugunki gibi koyu oluncami.
Bende tam bilmiyorum. Ama siliklesince diye duymuştum. Bu gün yarinida degerlendir

Meraba ben yeniyim en son 16 aralikta hasta oldum 6 gün sürdü bu ayın dokuzunda girmem gerekiyordu ama 12 sinde hasta oldum olmadan önce test yaptım hem erken hem kaset ikisinde de silik çıktı bugün hastayım tekrar yaptım gene silik çıktı acava üstüne görme olabilir mi yardımcı olur musunuz çok arkadayım hem mutlu hem mutsuz lutfen 🥺

Meraba ben yeniyim en son 16 aralikta hasta oldum 6 gün sürdü bu ayın dokuzunda girmem gerekiyordu ama 12 sinde hasta oldum olmadan önce test yaptım hem erken hem kaset ikisinde de silik çıktı bugün hastayım tekrar yaptım gene silik çıktı acava üstüne görme olabilir mi yardımcı olur musunuz çok arkadayım hem mutlu hem mutsuz lutfen 🥺
Hasta derken canim usuttunmu yoksa adet anlamindami eger iki gunden fazla surduyse kanama adettir .

Canım acaba kan versen mi acaba düşük mü yapıyorsun.

Beni listeye ekler misiniz☺️

Back