Yarin sabahta yapiyim atarm canimOlabilir canım sen test yapmaya devam et , yumurtlaman var sonuçta sadece geç olucak demekki çatlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin sabahta yapiyim atarm canimOlabilir canım sen test yapmaya devam et , yumurtlaman var sonuçta sadece geç olucak demekki çatlama
Birden de koyulasiyor diye biliyorum. Döngünün kacinci günü
Bence yapmaya devam et canım henüz olmamış ama sen 1 er gün arayla da ilişkiye devam et istersen . Ben silik çıkmaya başladığında bile değerlendiriyorum, testi günde 1 kez yaptığım için kaçırmamak adına nolur nolmaz diye
Yine birgun arayla degerlendiyorum ama gtgide daha silik olmasi garibime gtti antibiyotik kullanyrm ondan yanlis cikarmi kiBence yapmaya devam et canım henüz olmamış ama sen 1 er gün arayla da ilişkiye devam et istersen . Ben silik çıkmaya başladığında bile değerlendiriyorum, testi günde 1 kez yaptığım için kaçırmamak adına nolur nolmaz diye
Hiç kullanırken ovu testi yapmadım canım o yüzden bişey diyemiyorum bende bugün başlıcam teste aynı markanın. 9. Gün benim atarım bendeYine birgun arayla degerlendiyorum ama gtgide daha silik olmasi garibime gtti antibiyotik kullanyrm ondan yanlis cikarmi ki
Tamam canim bu marka pek koyu gostermiyo cizgiyiHiç kullanırken ovu testi yapmadım canım o yüzden bişey diyemiyorum bende bugün başlıcam teste aynı markanın. 9. Gün benim atarım bende
Birden de koyulasiyor diye biliyorum. Döngünün kacinci günü
Bence olmuşKizlar yumurtlama olmuş değilmi?ilk defa bu kadar koyu cikti ben şok
Yarin sabah yine yapiyim yarin catlar muhtemelen bugunu degrlndrcem yarinida degerlendrmk gerekiyormu acaba bide yumurtlamayi siliklesme olan tarih olarak mi baz alcz yoksa bugunki gibi koyu oluncami.Birden de koyulasiyor diye biliyorum. Döngünün kacinci günü
Bence olmuş
Olmuş olmuş mutlaka değerlendirKizlar yumurtlama olmuş değilmi?ilk defa bu kadar koyu cikti ben şok
Bende tam bilmiyorum. Ama siliklesince diye duymuştum. Bu gün yarinida degerlendirYarin sabah yine yapiyim yarin catlar muhtemelen bugunu degrlndrcem yarinida degerlendrmk gerekiyormu acaba bide yumurtlamayi siliklesme olan tarih olarak mi baz alcz yoksa bugunki gibi koyu oluncami.
Hasta derken canim usuttunmu yoksa adet anlamindami eger iki gunden fazla surduyse kanama adettir .Meraba ben yeniyim en son 16 aralikta hasta oldum 6 gün sürdü bu ayın dokuzunda girmem gerekiyordu ama 12 sinde hasta oldum olmadan önce test yaptım hem erken hem kaset ikisinde de silik çıktı bugün hastayım tekrar yaptım gene silik çıktı acava üstüne görme olabilir mi yardımcı olur musunuz çok arkadayım hem mutlu hem mutsuz lutfen
Canım acaba kan versen mi acaba düşük mü yapıyorsun.Meraba ben yeniyim en son 16 aralikta hasta oldum 6 gün sürdü bu ayın dokuzunda girmem gerekiyordu ama 12 sinde hasta oldum olmadan önce test yaptım hem erken hem kaset ikisinde de silik çıktı bugün hastayım tekrar yaptım gene silik çıktı acava üstüne görme olabilir mi yardımcı olur musunuz çok arkadayım hem mutlu hem mutsuz lutfen