- 25 Eylül 2024
- 44
- 24
- 3
- 32
- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #1.441
Ovitirelle vurundunmu canımm valla silik çizgi görüyorum bendee eğer vurunmadıysan bi kan verebilirsin bnceKızlar benim 4.gun embriyosu transferi bugün 7. Günü elimde test vardı yaptım çok silik çizgi var gibi sizcede varmı normalde kan tahlili günüm cuma günü beklemeden kan tahlili yaptırsam çıkar mı acaba boşunami heyecanlandım umutlanıyorum acaba bilemedim
Transfer günü ovitrelle iğnesinin 1/4 unu yani çeyregini vurdurdu doktor garip gelmişti bana hatta ,7 gün geçti hala etkiler mi acaba kan gününü bekleyeceğim artıkOvitirelle vurundunmu canımm valla silik çizgi görüyorum bendee eğer vurunmadıysan bi kan verebilirsin bnce
Yon ondan vurulmadım . 10 Şubatta transfer oldum . İlk testi 22 şubatte verdim . İkinci testi de bugünhangi gun transfer oldun canim , bence degerler yuksek gorunuyor. Ovitrelle vuruldun mu
Benim kizimda oldugumda 12. gun 700 sonra 1500 cikmisti ama ovitrelle vurulmustum bizde ikiz sanmistik ama degildi. kesede tam belli olur 1500 den sonra kese muayene oluyor dimi?Yon ondan vurulmadım . 10 Şubatta transfer oldum . İlk testi 22 şubatte verdim . İkinci testi de bugün
Valla bilmiyorum canım herhalde öyledir , tecrübem yok bu konudaBenim kizimda oldugumda 12. gun 700 sonra 1500 cikmisti ama ovitrelle vurulmustum bizde ikiz sanmistik ama degildi. kesede tam belli olur 1500 den sonra kese muayene oluyor dimi?
Olur canım transferden 19. Gün kese görüldü benimBenim kizimda oldugumda 12. gun 700 sonra 1500 cikmisti ama ovitrelle vurulmustum bizde ikiz sanmistik ama degildi. kesede tam belli olur 1500 den sonra kese muayene oluyor dimi?
Çok normal benim de böyleydi aynıKızlar benim 4.gun embriyosu transferi bugün 7. Günü elimde test vardı yaptım çok silik çizgi var gibi sizcede varmı normalde kan tahlili günüm cuma günü beklemeden kan tahlili yaptırsam çıkar mı acaba boşunami heyecanlandım umutlanıyorum acaba bilemedim
Merhaba cnm bence yeni tutunmuş ilaçlarına devam et 2 gün sonra tekrar yap cnm testi. Bende 3. Gün embriyosu transfer oldum 9. Gün 0 çıktı yükselme ihtimali yok dedi doktor. Eğer 2.3 vs küçük de olsa değer çıksaydı devam edecektim ama 0 çıktığı için bıraktım.şimdi adetim geldi 3.4 ay dinleyeceğim tekrardan sil baştan başlayacağımBen bugün kan verdim 3. Gün embriyosu 9.günüm sonuç 2 çıktı kızlar ya. Galiba ben de eleniyorum. Kasıklatımda hala batma var halsizlik yorgunluk.
İnşallah canım ya ben ilaçlara devam tabiki forumda birkaç yoruma da denk geldim düşük başlayıp doğum yapan da varmış. Senin de tez zamanda hayırlı haberlerin olsun inş. Ben de sağlıkla gelsin istiyorum ArtıkMerhaba cnm bence yeni tutunmuş ilaçlarına devam et 2 gün sonra tekrar yap cnm testi. Bende 3. Gün embriyosu transfer oldum 9. Gün 0 çıktı yükselme ihtimali yok dedi doktor. Eğer 2.3 vs küçük de olsa değer çıksaydı devam edecektim ama 0 çıktığı için bıraktım.şimdi adetim geldi 3.4 ay dinleyeceğim tekrardan sil baştan başlayacağım
Seninde öyle olmuş olabilir cnm. Geç tutunma olabilir. Bide insan hissediyor biliyor musun? Ben hissettim olmayacağını olmadığını 0 çıkınca da emin oldum bıraktım ilaçları. Sen ne hissediyorsunİnşallah canım ya ben ilaçlara devam tabiki forumda birkaç yoruma da denk geldim düşük başlayıp doğum yapan da varmış. Senin de tez zamanda hayırlı haberlerin olsun inş. Ben de sağlıkla gelsin istiyorum Artık
Ben transfer olmadan içimde kıpırtılarım vardı hala daha var ama tabiki düşük değer moralimi bozdu kimyasal olursa diye korku sardı. Sağ kasıkta batma var hala çarpıntılarım oluyor varlığını hissettiriyor hala.Seninde öyle olmuş olabilir cnm. Geç tutunma olabilir. Bide insan hissediyor biliyor musun? Ben hissettim olmayacağını olmadığını 0 çıkınca da emin oldum bıraktım ilaçları. Sen ne hissediyorsun
Tebrikler sağlıkla kucağına al inşallahMerhabalar kızlar sonucum 455hamileyimmm
Hissediyorsan vardır cnm içini ferah tut. His önemliBen transfer olmadan içimde kıpırtılarım vardı hala daha var ama tabiki düşük değer moralimi bozdu kimyasal olursa diye korku sardı. Sağ kasıkta batma var hala çarpıntılarım oluyor varlığını hissettiriyor hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?