- 13 Eylül 2024
- 34
- 13
- 3
- 31
- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #1.301
Ayyyy maşallah maşallah Allahim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi de nasip etsinKızlar sonucum çıktı 488 çok mutluyum .
Değer iyi değil mi
Acaba ikiz miKızlar sonucum çıktı 488 çok mutluyum .
Değer iyi değil mi
Canım bilmiyorum ki ikiz olsa sanki daha yüksek çıkardı zaten tek embriyo koyulmuştu . Pazartesi tekrar test vereceğim artışa göre belli olurAcaba ikiz mi
Olsun sağlıklı olsun da şu iki ay da kritik çok daha dikkatli ol inşallah ne güzel haber aldık sabahtanCanım bilmiyorum ki ikiz olsa sanki daha yüksek çıkardı zaten tek embriyo koyulmuştu . Pazartesi tekrar test vereceğim artışa göre belli olur
Aynen canım ben de baya araştırdım hatta chatgptye bile sordumBenimde öyle doktora danistim dedi ki gerekli miktarı alıyordur falan dedi o yuzden takmıyorum
Gözün aydın hayırlı olsunKızlar sonucum çıktı 488 çok mutluyum .
Değer iyi değil mi
Sağ ol canım benimGözün aydın hayırlı olsun
Evet canım inş herkesin süreci güzel ilerlerOlsun sağlıklı olsun da şu iki ay da kritik çok daha dikkatli ol inşallah ne güzel haber aldık sabahtan
canim embriyo transferin ne zamndi ve kacinci gun yaptin, ben 8. gun yaptim 131 cikti biraz erken yaptimCanım bilmiyorum ki ikiz olsa sanki daha yüksek çıkardı zaten tek embriyo koyulmuştu . Pazartesi tekrar test vereceğim artışa göre belli olur
Vaaar vaaaar maşallahmerhaba arkadaşlar . Benimde transfer gününü saymazsak bugün 5.gün . Dondurulmuş 5.gün embriyo transferi yapıldı.
Dün ve bugün test yaptım dayanamadım böyle çıktı . Yorumlarınızı bekliyorum.
Biliyorum erken yaptım ama dayanamadım . Çizgiler 5dk içinde çıktı . Sizce varmı . Yorumlarınızı bekliyorum. Allah hepimizin kucağını dolu eylesinEki Görüntüle 3548389
10 şubattı canım . 131 bence yüksek bir rakam . Bende 8.gün yapsaydım büyük ihtimalle böyle çıkardıcanim embriyo transferin ne zamndi ve kacinci gun yaptin, ben 8. gun yaptim 131 cikti biraz erken yaptim
Çatlatma iğnesi yapılmış mıydı size? Yapılmadıysa belli ki erkenden annesini sevindiren minnoş geliyormerhaba arkadaşlar . Benimde transfer gününü saymazsak bugün 5.gün . Dondurulmuş 5.gün embriyo transferi yapıldı.
Biliyorum erken yaptım ama dayanamadım . Çizgiler 5dk içinde çıktı . Sizce varmı . Yorumlarınızı bekliyorum. Allah hepimizin kucağını dolu eylesinEki Görüntüle 3548389
Aynı gün transfer olmuşuz.bana var gibi geldi belirtiniz oluyor mu ilk transferiniz mimerhaba arkadaşlar . Benimde transfer gününü saymazsak bugün 5.gün . Dondurulmuş 5.gün embriyo transferi yapıldı.
Dondurulmuş embriyo çatlatma iğnesi yok arkadaşım . İnşallah tutmuştur . Çok silik çünkü çizgiler çok ümitlenemiyorum. Bu 2. Denemem benimÇatlatma iğnesi yapılmış mıydı size? Yapılmadıysa belli ki erkenden annesini sevindiren minnoş geliyor
Arkadaşım benim 2. Transferim . Ilkide tutmuşdu düşük oldu . Bu 2.tedavim. Hiçbir belirtim yok . Daha doğrusu belirtiye yormuyorum. Çok fazla ilaç kullanıyorum . İnşallah sende en kısa zamanda pozitifi görürsünAynı gün transfer olmuşuz.bana var gibi geldi belirtiniz oluyor mu ilk transferiniz mi
Normal canım ben de kullanıyorum 1 saat de yatsan bir miktarı akıyorBişey soracağım fitil kullanıyor musunuz ben fitili yaptıkrsn sonra Uzanıyorum 1 saat felan ama kalkıncs bir kısmı akıyor sanki
Ayy harika tebrik ederim darısı başımıza inşallah kaçıncı gün test yaptınız kaçıncı gün embriyosıydu belki yazmışsınızdır ama tekrar gibi oldu kusura bakmayınKızlar sonucum çıktı 488 çok mutluyum .
Değer iyi değil mi
İlahiAynen canım ben de baya araştırdım hatta chatgptye bile sordumsorun yok dedi
Benm de 2.tedavim ilki kimyasal oldu onada ara ara kramplarım oluyordu bunda bir şey yok amin insallahArkadaşım benim 2. Transferim . Ilkide tutmuşdu düşük oldu . Bu 2.tedavim. Hiçbir belirtim yok . Daha doğrusu belirtiye yormuyorum. Çok fazla ilaç kullanıyorum . İnşallah sende en kısa zamanda pozitifi görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?