2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

merhaba arkadaşlar . Benimde transfer gününü saymazsak bugün 5.gün . Dondurulmuş 5.gün embriyo transferi yapıldı.
Dün ve bugün test yaptım dayanamadım böyle çıktı . Yorumlarınızı bekliyorum.
Biliyorum erken yaptım ama dayanamadım . Çizgiler 5dk içinde çıktı . Sizce varmı . Yorumlarınızı bekliyorum. Allah hepimizin kucağını dolu eylesin

Vaaar vaaaar maşallah

Çatlatma iğnesi yapılmış mıydı size? Yapılmadıysa belli ki erkenden annesini sevindiren minnoş geliyor

Aynı gün transfer olmuşuz.bana var gibi geldi belirtiniz oluyor mu ilk transferiniz mi

Çatlatma iğnesi yapılmış mıydı size? Yapılmadıysa belli ki erkenden annesini sevindiren minnoş geliyor
Dondurulmuş embriyo çatlatma iğnesi yok arkadaşım . İnşallah tutmuştur . Çok silik çünkü çizgiler çok ümitlenemiyorum. Bu 2. Denemem benim

Aynı gün transfer olmuşuz.bana var gibi geldi belirtiniz oluyor mu ilk transferiniz mi
Arkadaşım benim 2. Transferim . Ilkide tutmuşdu düşük oldu . Bu 2.tedavim. Hiçbir belirtim yok . Daha doğrusu belirtiye yormuyorum. Çok fazla ilaç kullanıyorum . İnşallah sende en kısa zamanda pozitifi görürsün

Benm de 2.tedavim ilki kimyasal oldu onada ara ara kramplarım oluyordu bunda bir şey yok amin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…