- 30 Nisan 2023
- 359
- 126
- 23
- 31
- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #1.281
Benim böyle ara ara hafif oluyorDun bir sat falan kasik ağrısıyla birlikte bacaklarım inanılmaz ağrıdı orda bir unutamadım acaba ilacın etkisi mi yoksa tutunuyor mu diye agri gidince düşüncesinide biraktim sonra
Rabbim hepimize pozitif görmeyi nasip etsin.C9k az kalmis öğretmene bende kan tahlilini bekleyip bakmayacağım
AminnnnnnnnRabbim hepimize pozitif görmeyi nasip etsin.
Benimde öyle ama dun bir saat kasığım ve baldırlarim cok ağrıdı bir acaba mi oldumBenim böyle ara ara hafif oluyor
Bebişlerimiz tutunuyor onu işareti benceBenimde öyle ama dun bir saat kasığım ve baldırlarim cok ağrıdı bir acaba mi oldum
Ben de glifor kullanıyorum transfer öncesi hazırlıkta başladım. Yarım doz sabah yarım doz akşam. Tama dönemiyorum öldürüyor beniBen glifor kullaniyorum. Dr birakma dedi. Kabizliga iyi geliyor. Havuc suyu iciyorum. Tutnnayi arttiriyormus. Tavsiye ederim
Çok iyi maşallah darısı başımıza.Kızlar sonucum çıktı 488 çok mutluyum .
Değer iyi değil mi
Rabbim sana da nasip etsin inşallahÇok iyi maşallah darısı başımıza.
Aynı durum bende de varrr hatta 3 saat lavaboya girmesem bile girdiğimde afedersin aktığını ve düştüğünü görüyorum ne yazık ki.Bişey soracağım fitil kullanıyor musunuz ben fitili yaptıkrsn sonra Uzanıyorum 1 saat felan ama kalkıncs bir kısmı akıyor sanki
Çok güzel canım maşallahKızlar sonucum çıktı 488 çok mutluyum .
Değer iyi değil mi
Cok guzel hayirli ugurlu olsunKızlar sonucum çıktı 488 çok mutluyum .
Değer iyi değil mi
Benimde öyle doktora danistim dedi ki gerekli miktarı alıyordur falan dedi o yuzden takmıyorumAynı durum bende de varrr hatta 3 saat lavaboya girmesem bile girdiğimde afedersin aktığını ve düştüğünü görüyorum ne yazık ki.
Umarim umarım ondandırBebişlerimiz tutunuyor onu işareti bence
Ayyy çok, güzel çok, mutlu oldum adınıza darısı başımıza ve değeriniz, bence güzelKızlar sonucum çıktı 488 çok mutluyum .
Değer iyi değil mi
Bende artık çünkü yapabileceğim bişey yok başkaBenimde öyle doktora danistim dedi ki gerekli miktarı alıyordur falan dedi o yuzden takmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?