2025 şubat ayı transfer

kafiyeli35

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2022
24
6
16
30
Selam kızlar transfer gününü saymazsak transferin bugun 6.günü biri 12 hücreli diğeri 10 hücreli 3. Gün 2 adet embriyo transfer edildi doktorum embriyolar için çok kaliteliler dedi fakat ister istemez tedirginim sizce ne zaman test yapmalıyım

benimde transfer günü hariç 5. günüm test gününü beklemeni tavsiye ederim ama yok bekleyemem dersen 9. gün net bir sonuç alabilirsin

Merhaba benim de 28 şubat cuma transferim var 2 tane donmus 3. Gün embriyosu. Temmuzda 2 tane 3. Gun taze transfer yapmistik tutmustu onu 6. Gun kan tahlili 6.96 ciktiginda ogrendik. Ama bu donmus embriyo acaba bunuda 6. Gün ögʻrenebilir miyim

Merhaba benim de 28 şubat cuma transferim var 2 tane donmus 3. Gün embriyosu. Temmuzda 2 tane 3. Gun taze transfer yapmistik tutmustu onu 6. Gun kan tahlili 6.96 ciktiginda ogrendik. Ama bu donmus embriyo acaba bunuda 6. Gün ögʻrenebilir miyim
6.gün donmuş için biraz erken en azından 7-8.günden test yapmaya başlasanız daha sağlıklı olur

Peki zor bir soru daha
6.gün donmuş için biraz erken en azından 7-8.günden test yapmaya başlasanız daha sağlıklı olur
Ben burun butonlara ayni anda basiyorum malesef yaşimdan dolayı. 20 subat persmebe dr bende acik tupum olan sol yumurtaligimda 16mm 1 tane yumurta gordu. Cuma ovitrelle catlatma iğnesi vurduk 36 saat sonra pazar gunu ve pazartesi kendimiz denedik. Eger kendimiz denedigimiz kisimdan kamile kalirsam catlatma ignesinin etkisi kac gun surer ben 7 matta gebelikt esti yaptirsan kendi denedigimden hamile kalip kalmadigimi ogrenebilir miyim. Cok karisik oldu arkadaslar :(

Peki zor bir soru daha

Ben burun butonlara ayni anda basiyorum malesef yaşimdan dolayı. 20 subat persmebe dr bende acik tupum olan sol yumurtaligimda 16mm 1 tane yumurta gordu. Cuma ovitrelle catlatma iğnesi vurduk 36 saat sonra pazar gunu ve pazartesi kendimiz denedik. Eger kendimiz denedigimiz kisimdan kamile kalirsam catlatma ignesinin etkisi kac gun surer ben 7 matta gebelikt esti yaptirsan kendi denedigimden hamile kalip kalmadigimi ogrenebilir miyim. Cok karisik oldu arkadaslar :(
Canım ovitrelle etkisi 13-14.günde anca gidiyor ben kendim vurulduğumda 11den sonra etkisi kalmamıştı 😅 oradan hesaplayın. Ama herkeste durum o şekilde olmayabiliyor o yüzden 14 garanti diyorlar

Canım ovitrelle etkisi 13-14.günde anca gidiyor ben kendim vurulduğumda 11den sonra etkisi kalmamıştı 😅 oradan hesaplayın. Ama herkeste durum o şekilde olmayabiliyor o yüzden 14

Canım ovitrelle etkisi 13-14.günde anca gidiyor ben kendim vurulduğumda 11den sonra etkisi kalmamıştı 😅 oradan hesaplayın. Ama herkeste durum o şekilde olmayabiliyor o yüzden 14 garanti diyorlar
21 şubat ovitrelle 28 şubat transfer 7 mart ta 15 gün olacak. ÇAtlatma ignesi etkisi 15 gunde gecmez mi. Ben kendi denememin sonucu icin dedim.

IMG_1997.webp
Merhabalar. Bugün transferimin 6.günü. Çok çok silik bir çizgi görüyorum gibi sizce? Kaset testte daha önce hiç böyle görmemiştim

Peki zor bir soru daha

kendiliğinden hamile kalıp kalmadığını en iyi regl tarihine 5 gün kala predictör ile erken gebelik testinde öğrenebilirsin bence bu test beni hiç yanıltmadı. transferimden sonra 6.günde bana çift çizgiyi gösterdi öyle düşün çatlatma iğnesi olmadım

Evet amambnim 3. Gun donmus embriyo ondan 6. Gunde idrarda cikmaz diye dusunuyorum. Tabi denerim hepsini ama bn transslferden 3 gun sonra kanda baktirirm kendi denedigimiz oldumu diye
kendiliğinden hamile kalıp kalmadığını en iyi regl tarihine 5 gün kala predictör ile erken gebelik testinde öğrenebilirsin bence bu test beni hiç yanıltmadı. transferimden sonra 6.günde bana çift çizgiyi gösterdi öyle düşün çatlatma iğnesi olma

Back
X