Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    84
kızlar selam ben doğurdum :) tansiyonum yüksekti yatıralım takip edelim dedi geldim buraya 16-9 olunca acil doğuma aldılar.
yani o kadar dert ettiğim genel anestezi
mi o mu bu mu hiç bişey konuşamadan doğumda buldum kendimi :)
36+3 deyiz. 3800 doğmuş ama küvözde şuan oksijen alıyo çiş falan yapsın diye bekliyolar. benim sezeryan biraz garip bol bulantışı geçti çünkü plansızdı yemek faşan yemiştim belki ondan.
onun dışında iyiyiz süt gelsin diye bekliyoruz

Gözün aydın canım. Ömürlü olsun sağlıkla büyüsün inşallah. Maşallah kilosu çok iyi ne yedin içtin

Gözün aydın canim inşallah en kısa sürede tansiyonun da düzelir bebiş de kuvozden çıkar sağlıkla eve dönersiniz

Kul plan yaparken kader gülermiş Gözün aydın canım maşallah tospik kilosu falan yerinde inşallah kısa zamanda verirler kucağına

Geçmiş olsun canım. İnşallah hemen gelir sütün de. Bestlak damla hemen dolduruyor demişlerdi göğüsleri, belki sorup kullanabilirsin

Benim burnum çok tıkalı doğum zor olur mu? Etkiler mi doğumu. Doğru düzgün konuşamıyorum bile.
Bende bilmiyorum canım ama sen olumlu güzel düşün niye etkilesin doğuma daha var düzelirsin Allah’ın izniyle o zamana
maşallah

O kadar canım sıkkın ki hanımlar eşimin hastalığının 3.günü bugünde çok kötü sadece uyuyor hali hiç iyi değil antibiyotikleri verilen ilaçları içiyor ama hala fayda etmedi yarın serum takıl nolur dedim bilmiyorum tam da bu ana denk gelmesi çok üzüyor beni

kızlar merhaba dogumum güzel geçti ama sonrasında tansiyonum dusmedi. yoğun bakıma aldılar akşam 7 gibi çıktım. 24 saat tuttular tel verilmedi zaten Kaan da ben de iyiyiz çok şükür emiyor toparlayalım yazicam detaylı hepinizi cooook öpüyorum merak etmişsinizdir biz elendikkkk

Çok sevindim canım Çok geçmiş olsun Kendini iyi hissettiğinde uğra buralara

Ay şükürler olsun ya çok korktum kız çok allahım Maşallah size

Ya sorma benim kocam da bu aralar hasta oldu çok şükür atlatıyor gibi artık. Hep rol çalıyorlar yaaa şuan bizim nazlanmamız gereken zaman onların bize bakması lazım Tamam üzülüyorum da hasta olacak zamanı nasıl buluyorsun 5 aylıkken hasta ol sen 9. Ayı nasıl denk getiriyorsun be adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…