Benim doktorumun anlaşmalı olduğu hastane var orası değil de Acıbadem olsun istedim, aradım bizim doktorlarımızdan seçin dedi ama 34 haftadayım kendi doktorumu zaten birakmamBenimkide Acıbadem he doktor alıyor ücret hem hastane
Aa evet cok canımBana Bursa Acıbadem kendiniz doktor getiremiyorsunuz demişti, her yerde farklı herhalde sistemleri
Bencede yani 125 e indirmek baya zor.. diyetisyene başla dedi bugünde.. artık son aydayim dikkat alıp diyet yapacağım artikCanım emin misin , referans aralıgı 1. Saat için 140 altı yazıyor bana verilen hastane cizelgesinde , 125 cok zor olur
Anim her şey nasip bilseydin ona da yapardin hiç öyle düşünme ana olmak iştegerçekten imkanı olan baba olsun
Zaten o durumda insanın aklına bile gelmiyor,yeterki sağlıkla doğsun yaşasın,küvezden sağ salim çıksın diye bunları dert bile edemiyorsuncanım oglundogdugunda hiç birinin farkında degildi üzme kendini. annelik delilik hakkaten ama çocukların hiçbirşey umrunda değil. herkes nasibini yaşıyor diye düşün.bir kastın da yok sonuçta.üzme kendini
canım oglunun d adogum gununde hediyelik falan yaptırırsın için rahat etmeyecekse öyle rahatlatırsın içini. ya da sünnetinde falan.Zaten o durumda insanın aklına bile gelmiyor,yeterki sağlıkla doğsun yaşasın,küvezden sağ salim çıksın diye bunları dert bile edemiyorsunama sonrasında ilte bir uhde kalıyor keşke beee diyorsun
Hahahah bana da aynı babası bu kiz diyorlar görcez bakalımmKizlar bebisimi gördüm bugüncadı yandan poz verdi 2200 gram boyu da 44 civarı galiba fl den hesaplasigim kadarıyla jsbdjdndkd babası diyo ki benden hicbir şey almamış bu kiz burnu bile sana benziyo nsnxjxnxjdn. Neyse ki ayyyyyyni babası diyemicekler
hersey üst üste gelmiş canım Rabbim yardımcın olsun. evdeki çocuklarda da aklımız kalıyor dogru haklısın. inşaLLAH süreciniz uzamaz canım.hepiniz yuvanızda saglıkla kavusursunuz. avantaj oldugu gibi her seyin dezavantajı da oluyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun .Ay kuzu dua et de uzamasın benden ya da bebişten dolayı allahım korusun inş. Hem ben keşke 1 gece olsa diyorum 5 gün kızımdan ayrı kalacak olmak beni mahvediyor. Ben doğduğundan beridir kızımdan hiç ayrı kalmadım 3 senedir. dün annem geldi pasaport polisi benden onay alıp öyle geçmesine izin verdi 1 ay kalacak kalış yerini vs sen karşılayacak mısın yemesini içmesini dönüş biletini alacak mısın diye tonla soru sordu telefonda. kızım hastalandı yolda 2 kere kustu. Annemi almaya giderken Berlin’e otobanda tır bizi resmen biçiyordu. Eşim arabayı zor toparladı yağmur yağıyordu bi sağ bi sol yaptı resmen araba tekerleri üstüne kalktı takla atıyorduk. Olay anında soğuk kanlıydım kızımı sakinleştirdim eşimi de ama dönüş yolunda full kasıldım stresten tırları gördükçe aklıma geldi stres oldum gözümü kapata kapata döndüm. Gece kasılmaktan zor uyudum sabah 7de bacağıma giren krampla yataktan fırladım. Kızımın burnu akıyor ateşi var 38 derece gece 2.50ye kadar ateş düşürücü ver hava ver burnuna sprey sıkla geçti. Şimdi kan testi vermeye geldim sezaryen için. Bakalım sadece kan alıp göndermezler herhalde nst son ultrason falan da yapsınlar istiyorum. Odaları görmek de istiyorum inş gösterirler.
Valla kızım boğaz ağrısı satmış bana dünhersey üst üste gelmiş canım Rabbim yardımcın olsun. evdeki çocuklarda da aklımız kalıyor dogru haklısın. inşaLLAH süreciniz uzamaz canım.hepiniz yuvanızda saglıkla kavusursunuz. avantaj oldugu gibi her seyin dezavantajı da oluyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun .
canım bir oku kendine :) benim de oglum hafif ateşliydi öksürük vardı,benim de bogazım hafiften kaşınıyor sanırım hasta olacagım. annem gelecek bu gece inşALLAH,destek olur en azından. bu günler de geçecek inşaLLAH. eşinin iş haberi de sizin için hayırlı şekilde sonuçlansın gönlünüze göre olur umarımValla kızım boğaz ağrısı satmış bana düninş 3 gün içinde geçer. Pazartesi hasta hasta doğuma girmek istemiyorum. Annem geldiğinden beridir kızım hasta diye dinlenemedi yazık kadın. Hastanede bugün tek başımayım eşim iş görüşmesine gitti frankfurta. Dönüşte tek dönücem daha eve alışveriş yapmam lazım. Nstdeyim şu an stajyer taktı propları yalan yanlış sancımı ölçmüyor doktora söylicem artık
Bu böyle kızıma sürekli yattığım için yapamadığım şeyleri oğluma da gezebildigim imkanım olduğu halde yapmadım.oğlum erken ve hazırlıksız doğdu bir şeker bile yaptıramadım diye bunda biraz özendim ama vicdanım rahat değil şimdideoğluma haksızlık oluyor diye oturup oturup ağlıyorum,analık kapatılsın vallahi hepimiz baba olalım
Öyle sandım doktora gittim ama değilmişNişan olabilir mi acaba
Hay Allah ne yaşadın öyle doğum öncesi geçmiş olsun yaaaAy kuzu dua et de uzamasın benden ya da bebişten dolayı allahım korusun inş. Hem ben keşke 1 gece olsa diyorum 5 gün kızımdan ayrı kalacak olmak beni mahvediyor. Ben doğduğundan beridir kızımdan hiç ayrı kalmadım 3 senedir. dün annem geldi pasaport polisi benden onay alıp öyle geçmesine izin verdi 1 ay kalacak kalış yerini vs sen karşılayacak mısın yemesini içmesini dönüş biletini alacak mısın diye tonla soru sordu telefonda. kızım hastalandı yolda 2 kere kustu. Annemi almaya giderken Berlin’e otobanda tır bizi resmen biçiyordu. Eşim arabayı zor toparladı yağmur yağıyordu bi sağ bi sol yaptı resmen araba tekerleri üstüne kalktı takla atıyorduk. Olay anında soğuk kanlıydım kızımı sakinleştirdim eşimi de ama dönüş yolunda full kasıldım stresten tırları gördükçe aklıma geldi stres oldum gözümü kapata kapata döndüm. Gece kasılmaktan zor uyudum sabah 7de bacağıma giren krampla yataktan fırladım. Kızımın burnu akıyor ateşi var 38 derece gece 2.50ye kadar ateş düşürücü ver hava ver burnuna sprey sıkla geçti. Şimdi kan testi vermeye geldim sezaryen için. Bakalım sadece kan alıp göndermezler herhalde nst son ultrason falan da yapsınlar istiyorum. Odaları görmek de istiyorum inş gösterirler.
Ne kadar güzel olmuşoğlum erken ve hazırlıksız doğdu bir şeker bile yaptıramadım diye bunda biraz özendim ama vicdanım rahat değil şimdideoğluma haksızlık oluyor diye oturup oturup ağlıyorum,analık kapatılsın vallahi hepimiz baba olalım
Evet hiç farketmedi ayrıca erkek çocukları kız gibi değil ileride aklına gelip sormaz hem erkek sünnet yaparsın orada halledersin bu süsleri.canım oglundogdugunda hiç birinin farkında degildi üzme kendini. annelik delilik hakkaten ama çocukların hiçbirşey umrunda değil. herkes nasibini yaşıyor diye düşün.bir kastın da yok sonuçta.üzme kendini
Doktorun anlaşması gerekiyor hastaneyle biz kendimiz doktor götüremiyoruz çoğu hastaneye. Benim doktorum da acıbadem ile anlaşmalı ondan dolayı bir tek orada yapıyor.Benim doktorumun anlaşmalı olduğu hastane var orası değil de Acıbadem olsun istedim, aradım bizim doktorlarımızdan seçin dedi ama 34 haftadayım kendi doktorumu zaten birakmamkendi doktorum gelirse nasıl olur dedim dışarıdan doktor kabul etmiyoruz dedi..
Ah canım neler yaşamışsın ben korniş elimde kaldı diye sinirim bozulurken seni düşünemiyorum bile. Şu an kendi şımarıklığıma kızdım.Ay kuzu dua et de uzamasın benden ya da bebişten dolayı allahım korusun inş. Hem ben keşke 1 gece olsa diyorum 5 gün kızımdan ayrı kalacak olmak beni mahvediyor. Ben doğduğundan beridir kızımdan hiç ayrı kalmadım 3 senedir. dün annem geldi pasaport polisi benden onay alıp öyle geçmesine izin verdi 1 ay kalacak kalış yerini vs sen karşılayacak mısın yemesini içmesini dönüş biletini alacak mısın diye tonla soru sordu telefonda. kızım hastalandı yolda 2 kere kustu. Annemi almaya giderken Berlin’e otobanda tır bizi resmen biçiyordu. Eşim arabayı zor toparladı yağmur yağıyordu bi sağ bi sol yaptı resmen araba tekerleri üstüne kalktı takla atıyorduk. Olay anında soğuk kanlıydım kızımı sakinleştirdim eşimi de ama dönüş yolunda full kasıldım stresten tırları gördükçe aklıma geldi stres oldum gözümü kapata kapata döndüm. Gece kasılmaktan zor uyudum sabah 7de bacağıma giren krampla yataktan fırladım. Kızımın burnu akıyor ateşi var 38 derece gece 2.50ye kadar ateş düşürücü ver hava ver burnuna sprey sıkla geçti. Şimdi kan testi vermeye geldim sezaryen için. Bakalım sadece kan alıp göndermezler herhalde nst son ultrason falan da yapsınlar istiyorum. Odaları görmek de istiyorum inş gösterirler.
Hayırlısı ile evine gelsin de tatlı oğlunuz en güzel çekimleri yaparsınız hem sizin de ödeminiz gitmiştir bizim gibi şiş şiş çıkmazsınız fotoğraflardaNe kadar güzel olmuş
Herşey nasip benimde doğum erken olunca hastane çantası bile hazır değildi. Şimdi sizin listeleri görünce bi tuhaf oldum.doğuma gidişim maalesef bende travma oldu. Hatırlamak bile istemiyorum. Sizin doğumlarınız inşallah çok güzel geçer.
Oğluşumun isimli takımları yeni geldiOlsun du napalım. Evde giydiricem artık bi taburcu olsun gelsinde güzel kuzum Kapısınıda odasını da süsleriz. lohusa pijamamı tacımıda giyerim fotomuda çekerim hepsi olur sağlık olsun.
Zaten burda erken doğan bebekler oldukça bende eski günlere gittim siz geldiniz aklıma,sağlıkla giysin çok güzel olmuş hepsiNe kadar güzel olmuş
Herşey nasip benimde doğum erken olunca hastane çantası bile hazır değildi. Şimdi sizin listeleri görünce bi tuhaf oldum.doğuma gidişim maalesef bende travma oldu. Hatırlamak bile istemiyorum. Sizin doğumlarınız inşallah çok güzel geçer.
Oğluşumun isimli takımları yeni geldiOlsun du napalım. Evde giydiricem artık bi taburcu olsun gelsinde güzel kuzum Kapısınıda odasını da süsleriz. lohusa pijamamı tacımıda giyerim fotomuda çekerim hepsi olur sağlık olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?