- 17 Ekim 2024
- 391
- 507
- 18
- 33
Acıbadem bu arada fiyat veriyor aradığınızda ama benim doktorumla farklı bir anlaşması var galiba ondan çok kafam basmadıBenim doktor da dısardan , daha fiyat vermedi bize , sigortam da yok , bakalım ne diyecek , hiç fikrim yok . İns vicdanlı davranır ucret konusunda
bilmiyordum canım sana da şimdiden hayırlı dogumlar diliyorumCanım benim de ladin ile aynı gün pztben ufak bir liste yapmıştım senle paylaşayım.
Ama ben acıbademde yapacağım için o pişik kremi vs veriyor diye öyle şeyler koymadım çantama. Eksik görürsen de lütfen söyle akşama arabaya gidecek artık çanta hemen ekleyeyim.
-Anne
pijama ve gecelik sabahlıkla birlikte - 3 set
emzirme sütyeni - ve aleti (atlet terlediğim için 3 tane koydum)
iç çamaşırı - dikişsiz pentilerden ameliyat izinde hissetmeyeyim diye
depend ped
çorap
tarak - toka - taç
makyaj malzemesi
çıkış kıyafeti
diş fırçası - macun
nemlendirici krem - dudak nemlendiricisi
-Eş
pijama
tişört
iç çamaşırı
çorap
Terlik
-Bebek
3 takım (biri fotoğraf çekimi için, acıbadem kendi de verdiği için az koydum)
beyaz body ( 3 adet)
müslin örtü -penye battaniye- hastane çıkışı için kalın astronot tulum
Puset
Puset örtüsü
ıslak mendil
bez
ağız mendili
Gögüs pedi
Ne zaman doğum canim günün belli miAcıbadem bu arada fiyat veriyor aradığınızda ama benim doktorumla farklı bir anlaşması var galiba ondan çok kafam basmadısigortamın her şeyi karşılaması için dua ediyorum şu an. Çünkü hastaneyi eğer bir aksilik çıkmazsa full karşılıyor ama doktor dışardan olunca bir farklı hesap var.
oyy ben de çarşamba 9.30 off bitti yaaa kuzum
Canım aynen bi aksilik olmazsa pazartesi sezaryen olacağımGünaydın kızlar. Çok şükür mesaide son günüm bugün. Pazartesi sabah hastaneden çalışamaz rapor alıp dilekçeyi verip izne ayrılacağım. dün aradım annemi agladımpazara gelecekti bugüne çektiler :) şaka bir yana hafif hastalanıyor gibiyim sabah da küçük oğlum hafif ateş ve öksürükle uyandı .iyiki geliyor bakıma ihtiyacımız olacakmış. @Evelynn ladin19 en yakın dogumlar sizin sanırım. hastane cantası hazır mı :) vaktiniz olursa bir liste paylaşabilir misiniz? iki kere hazırladım daha önce ama ilk hazırlayacak gibiyim :) fikir olur bizlere de .
Gerçekten o kadar iç içeler aşırı sıkışmış durumdalar her ultrasonda kıyamıyorum nasıl sıkışıklar diye. Yüksek ihtisas hastanesinde doktorun adı Nihat Farisoğullarıydı zaten baya ters konuştu bana da bunca zamandır neden gelmiyorsun diye ama kendi doktorum hep normal olduğunu söyleyince gitmemiştimHangi perinatoloğa gittiniz hangi hastane ve doktorda takiplisiniz bu kadar net konuşan kim bu haftalarda ikizlerdeki ölçümün hata payı çok yüksek kimin kafası kımın kolu ayırt etmek bile zorken
28. Haftadan itibaren gerilemeye başladı kızım. Oğlum genelde haftasıyla uyumluydu ama perinatolog ikisine de çok geride dediCanım umarım hiç bir sorun yoktur saglıkla kucagına alırsın bebeklerini, bu haftalara kadar normal gelişim seyrettiler , son zamanlarda da gerilemeye basladı
Amin canım inşallah yanlış ölçmüşlerdir. Ben de zaten iri yarı değilim 48 kiloyla hamile kaldım şu an 60 kiloyum ve sadece karnım çıktı çok sıkışıklar acaba sığamadıkları için mi zor gelişiyorlar diyorumHangi perinatoloğa gittin canım?
Doc. Dr. Mehmet Özgür Akkurt var benim doktorum tavsiye etmişti. Ben ona gitmedim zamanında istanbulda gittim hemde prof. doktor ama görmediler bebeğimin boynunda kitle olduğunu. Allah ın takdiri tabi ama doktorları da sorguluyorum ister istemez. Normalde görülmesi lazımdı diyorlar. Ameliyatı yapan hoca sizin için süpriz olmamalıydı dedi nasıl görülmez yani.önceden bilsem gerçi iyimi olurdu kötümü bilmiyorum. Daha çok stresli kötü bi gebelik geçirirdim sanırım.
Doğumdan sonra müdehale edilecek bişey varsada tedavisini olur iyileşir korkma canım
İkili test fetal dna falan yaptırmadım çünkü doktorum yaptırsak da ikiz oldukları için bir sorun çıksa bile hangisinden kaynaklı olduğunu amniyosentezle anlarız dedi onu da yaptırmak istemediğim için hiçbirini yaptırmadım. Ama detaylıda her şey yolundaydıBenim de birkaç gün evvel bir doktor baş çevresi olması gerekenden küçük dedi. Bugün kendi doktoruma gittim haftasıyla uyumlu ve olması gerektiği gibi çıktı.
Üzülmemek elde değil elbette ama telaşa kapılmadan ilave görüş almakta fayda var. Ultrason da kul yapısı nihayetinde. Kullanan da bir fani. Fetal DNA testi falan yaptırmış mıydınız?
Bestlak'ı acıbadem veriyor dedi arkadaşım ondan eklemedim ama duymuştum. Hoşafı da ev için anneme hemen ısmarladım çok teşekkür ederim.bilmiyordum canım sana da şimdiden hayırlı dogumlar diliyorumPaylaştığın için teşekkür ederim. canım normal ped de öneririm. depend ameliyat bölgesini kapatıp terleme yaptırıp enfeksiyon vs olmasın diye .ben normal ped kullandım hep. kahve önerebilirim gerçi hastanelerde de bulunur ama ben yanıma elektrikli cezve ve kahvemi alacağım.sık sık içmek için. alabilirsen yanına dut kurusu kaysıdan yapılmış hoşaf(süt de arttırır.) bestlak damla ekleyebilirsin belki.kendine rahat edebilecegin bir terlik .aklıma bunlar geldi canım .
Ayyy valla çoğu bitti çok çok azı kaldıoyy ben de çarşamba 9.30 off bitti yaaa kuzum
Aradım doktor dısardan oldugu için fiyat da vermediler doktorunuza sorun diyorlatAcıbadem bu arada fiyat veriyor aradığınızda ama benim doktorumla farklı bir anlaşması var galiba ondan çok kafam basmadısigortamın her şeyi karşılaması için dua ediyorum şu an. Çünkü hastaneyi eğer bir aksilik çıkmazsa full karşılıyor ama doktor dışardan olunca bir farklı hesap var.
İnşALLAH aksilik olmadan kolaylıkla geçer doğumun canım . çok heyecanlıyım hepinizin adına. mis kokululara kavusmaya az kaldı. dogru yurt dısındaydın onu unuttum :) 5 gün baya iyiymiş canım iyice toparlarsın çıkana kadar inşALLAH.Canım aynen bi aksilik olmazsa pazartesi sezaryen olacağımama ben Almanya’da olduğum için size doğru bir fikir vermez benim hastane çantası ben kendim için 2 gecelik 1 pijama koydum. Kilot emzirme sütyeni depend günlük ped koydum (ki depend ve günlük pedi normalde hastane veriyor) seyahat boy şampuan duş jeli lif koydum. Saç havlusu vücut havlusu (en az 5 gün kalış oluyor burada sezaryende) tarak diş fırçası bakım malzemeleri koydum. Biberon,pompa mama bebek bezi vs hiç bir şey koymadım çünkü hepsi hastanede zaten var. Pişik kremi ıslak mendil bebek kıyafeti vs de koymadım çünkü onlar hastaneden veriliyor. Sadece çocuğun hastaneden çıkarken giymesi için 1 tane takım 1 tane battaniye ve şapka astronot tulum koydum. Puset bi de. Burada bebek için anne için vs çok bir şey götürülmüyor hastaneye. Eşim için kıyafet koycam tek eksik o açıkçası çantada.
yaa aynı bedende son günleriniz sizin adınıza çok heyecanlı ve duygusalım. Rabbim kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin canımoyy ben de çarşamba 9.30 off bitti yaaa kuzum
İnsallah saglıkla gelsinler kuzum , herkes bebegini saglıkla alsın kucagınaGerçekten o kadar iç içeler aşırı sıkışmış durumdalar her ultrasonda kıyamıyorum nasıl sıkışıklar diye. Yüksek ihtisas hastanesinde doktorun adı Nihat Farisoğullarıydı zaten baya ters konuştu bana da bunca zamandır neden gelmiyorsun diye ama kendi doktorum hep normal olduğunu söyleyince gitmemiştim
28. Haftadan itibaren gerilemeye başladı kızım. Oğlum genelde haftasıyla uyumluydu ama perinatolog ikisine de çok geride dedi
Amin canım inşallah yanlış ölçmüşlerdir. Ben de zaten iri yarı değilim 48 kiloyla hamile kaldım şu an 60 kiloyum ve sadece karnım çıktı çok sıkışıklar acaba sığamadıkları için mi zor gelişiyorlar diyorum
İkili test fetal dna falan yaptırmadım çünkü doktorum yaptırsak da ikiz oldukları için bir sorun çıksa bile hangisinden kaynaklı olduğunu amniyosentezle anlarız dedi onu da yaptırmak istemediğim için hiçbirini yaptırmadım. Ama detaylıda her şey yolundaydı
Teşekkür ederim..Hamile lerde 1saat 145 üst sınır oluyor
Bana Bursa Acıbadem kendiniz doktor getiremiyorsunuz demişti, her yerde farklı herhalde sistemleriAradım doktor dısardan oldugu için fiyat da vermediler doktorunuza sorun diyorlatbakalım hayırlısı artık
Benimkide Acıbadem he doktor alıyor ücret hem hastaneBana Bursa Acıbadem kendiniz doktor getiremiyorsunuz demişti, her yerde farklı herhalde sistemleri
canım oglundogdugunda hiç birinin farkında degildi üzme kendini. annelik delilik hakkaten ama çocukların hiçbirşey umrunda değil. herkes nasibini yaşıyor diye düşün.bir kastın da yok sonuçta.üzme kendinioğlum erken ve hazırlıksız doğdu bir şeker bile yaptıramadım diye bunda biraz özendim ama vicdanım rahat değil şimdideoğluma haksızlık oluyor diye oturup oturup ağlıyorum,analık kapatılsın vallahi hepimiz baba olalım
Anim her şey nasip bilseydin ona da yapardin hiç öyle düşünme ana olmak işteoğlum erken ve hazırlıksız doğdu bir şeker bile yaptıramadım diye bunda biraz özendim ama vicdanım rahat değil şimdideoğluma haksızlık oluyor diye oturup oturup ağlıyorum,analık kapatılsın vallahi hepimiz baba olalım
Canım emin misin , referans aralıgı 1. Saat için 140 altı yazıyor bana verilen hastane cizelgesinde , 125 cok zor olurTeşekkür ederim..125 e düşürmek lazım dedi doktorum ama bana 1.saat için baya az geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?