Sorma tatlımBir kulağımızın arkası kaldı valla bu hamilelik her yerimizi şisirdi
Hangi perinatoloğa gittin canım?Umarım öyledirbursadayım
canım seni çok iyi anlıyorum. benim bebegimde de 20.haftada tek arter tespit edildi detaylı ultrasonda .perinatalog herhangi bir anomali görmediğini söyledi ama kadın dogum doktorum öyle anomaliler sıraladaki aglaya aglaya cıktık kadın dogum doktorunun odasından. aklından cıkmıyor insanın. Allah a emanet diyerek geldik bu güne. hala da bir muammadayız . Rabbim hiçbirimizi korktğumuza ugratmasın inşALLAH. ultrason ölçümleri hep ihtimal o yüzden dua edelim saglıkla kavusalım inşALLAH.Umarım yanlış ölçmüşlerdir kendi doktorum son birkaç haftadır kızımı 3 hafta kadar geri ölçüyordu ama bugünkü perinatolog 5 hafta geride dedi inşallah yanlış ölçmüştür
Küçük doğmalarını küvözde kalmalarını bile geçtim bugün doktor hiç pozitif bir dille konuşmadı genetik bir hastalık olabilir dedi araştırılması lazım ama artık çok geç doğuma alalım falan dedi biliyorum ihtimalleri söylemek zorundalar ama bazen insan sadece bir ihtimalken duymak istemiyor
Gaviscon double action aldı eşim dün o biraz rahatlattı beni.Ejderha misali uyandım uykumdan. Mide yanmasına süt,tahin dışında bi çözümü olan var mı perişanım
Hamile lerde 1saat 145 üst sınır oluyorSeker ölenler, tokluk 1.saat mi 2.saat mi ölçülüyor?
Ne güzelo zaman bulunduğunuz yerde başka bir dr ile daha görüşün derim. inşallah olcum hatasıdır.
evet biz ilginç olduk
Ben 20 ocak
kızım 21 ocak
oğlum 29 ocak
kocam 20 şubat
hepsini bir kutlariz artık her sene
Klasik soda sade bana en çok iyi gelen oEjderha misali uyandım uykumdan. Mide yanmasına süt,tahin dışında bi çözümü olan var mı perişanım
sizin için en saglıklısı en güvenlisi neyse öyle olsun inşALLAHİlk doğum da çok yorulduğum günün gecesi doğumum başlamıştı sancıdan uyuyamamıştım gün yaklaştıkça acaba kendimi çok yorsam yürüsem mi diye düşünüyorum hergün 1 saat yürüyorum gönlüm hala ssvd istiyor doktorum en geç 5 şubat dedi kafası büyük normal olmaz dedi 36+4 de 3500gram olmuş hiç şans vermedi 38 de kesın alırız dediben hâlâ vajinal olur dıye ümit ediyorum
Nişan olabilir mi acabaSelam kızlar 34+2 haftalığım . Kahverengi beyaz karışım sümüksü akıntım var . Başına gelen oldu mu acaba
Var ama fayda etmiyorGaviscon double action aldı eşim dün o biraz rahatlattı beni.
Gün içinde 2 tane içiyorum fazlasını içmemek için gece denemedim ama uyku haram olduKlasik soda sade bana en çok iyi gelen o
Benim de birkaç gün evvel bir doktor baş çevresi olması gerekenden küçük dedi. Bugün kendi doktoruma gittim haftasıyla uyumlu ve olması gerektiği gibi çıktı.Umarım yanlış ölçmüşlerdir kendi doktorum son birkaç haftadır kızımı 3 hafta kadar geri ölçüyordu ama bugünkü perinatolog 5 hafta geride dedi inşallah yanlış ölçmüştür
Küçük doğmalarını küvözde kalmalarını bile geçtim bugün doktor hiç pozitif bir dille konuşmadı genetik bir hastalık olabilir dedi araştırılması lazım ama artık çok geç doğuma alalım falan dedi biliyorum ihtimalleri söylemek zorundalar ama bazen insan sadece bir ihtimalken duymak istemiyor
Canım benim de ladin ile aynı gün pztGünaydın kızlar. Çok şükür mesaide son günüm bugün. Pazartesi sabah hastaneden çalışamaz rapor alıp dilekçeyi verip izne ayrılacağım. dün aradım annemi agladımpazara gelecekti bugüne çektiler :) şaka bir yana hafif hastalanıyor gibiyim sabah da küçük oğlum hafif ateş ve öksürükle uyandı .iyiki geliyor bakıma ihtiyacımız olacakmış. Evelynn ladin19 en yakın dogumlar sizin sanırım. hastane cantası hazır mı :) vaktiniz olursa bir liste paylaşabilir misiniz? iki kere hazırladım daha önce ama ilk hazırlayacak gibiyim :) fikir olur bizlere de .
Bebek pamuğuCanım benim de ladin ile aynı gün pztben ufak bir liste yapmıştım senle paylaşayım.
Ama ben acıbademde yapacağım için o pişik kremi vs veriyor diye öyle şeyler koymadım çantama. Eksik görürsen de lütfen söyle akşama arabaya gidecek artık çanta hemen ekleyeyim.
-Anne
pijama ve gecelik sabahlıkla birlikte - 3 set
emzirme sütyeni - ve aleti (atlet terlediğim için 3 tane koydum)
iç çamaşırı - dikişsiz pentilerden ameliyat izinde hissetmeyeyim diye
depend ped
çorap
tarak - toka - taç
makyaj malzemesi
çıkış kıyafeti
diş fırçası - macun
nemlendirici krem - dudak nemlendiricisi
-Eş
pijama
tişört
iç çamaşırı
çorap
Terlik
-Bebek
3 takım (biri fotoğraf çekimi için, acıbadem kendi de verdiği için az koydum)
beyaz body ( 3 adet)
müslin örtü -penye battaniye- hastane çıkışı için kalın astronot tulum
Puset
Puset örtüsü
ıslak mendil
bez
ağız mendili
Gögüs pedi
Canımhangi acıbadem ve dogum ucretin belli oldu muCanım benim de ladin ile aynı gün pztben ufak bir liste yapmıştım senle paylaşayım.
Ama ben acıbademde yapacağım için o pişik kremi vs veriyor diye öyle şeyler koymadım çantama. Eksik görürsen de lütfen söyle akşama arabaya gidecek artık çanta hemen ekleyeyim.
-Anne
pijama ve gecelik sabahlıkla birlikte - 3 set
emzirme sütyeni - ve aleti (atlet terlediğim için 3 tane koydum)
iç çamaşırı - dikişsiz pentilerden ameliyat izinde hissetmeyeyim diye
depend ped
çorap
tarak - toka - taç
makyaj malzemesi
çıkış kıyafeti
diş fırçası - macun
nemlendirici krem - dudak nemlendiricisi
-Eş
pijama
tişört
iç çamaşırı
çorap
Terlik
-Bebek
3 takım (biri fotoğraf çekimi için, acıbadem kendi de verdiği için az koydum)
beyaz body ( 3 adet)
müslin örtü -penye battaniye- hastane çıkışı için kalın astronot tulum
Puset
Puset örtüsü
ıslak mendil
bez
ağız mendili
Gögüs pedi
Valla benim dışarıdan doktor geleceği için ücret hesaplaması normalden farklı daha pahalıya geliyorCanımhangi acıbadem ve dogum ucretin belli oldu mu
Benim doktor da dısardan , daha fiyat vermedi bize , sigortam da yok , bakalım ne diyecek , hiç fikrim yok . İns vicdanlı davranır ucret konusundaValla benim dışarıdan doktor geleceği için ücret hesaplaması normalden farklı daha pahalıya geliyortam anlamadım sigortam ne kadarını karşılayacak aslında %100 doğumu karşılıyor ama dış doktoru nasıl yapacak bilmiyorum. fulya acıbadem
Heh ben bir de ütü koydum, seyahat boy olanlardan çünkü kesin çekim pijaması hurçlarda kırışır ve ben de ütü takıntılıyımBebek pamuğu
Kendim için ıslak mendil kağıt havlu ve normal havlu koydum bir tane
Kolonya filan koyucam
Kirliler için poşet
Benim aklima gelenler bunlar koymak istersen diye yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?