Çok teşekkür ederim sağ olun bat ne onu bile bilmiyorum henüzMaşallah güzel çıkmış değerin batın geçmiş miydi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim sağ olun bat ne onu bile bilmiyorum henüzMaşallah güzel çıkmış değerin batın geçmiş miydi?
Öyle mi teşekkür ederim2 günde bir kan vererek takip et canım betan 1000 küsürü geçince kese görünecek tebrik ederim
Bilmiyordum çok teşekkür ederimDoktor randevusunu haftaya falan ertele, şu an bebek kendini göstermez. 2 günde bir aynı yerde aynı saatte beta artışına bakabilirsiniz şimdilik.
Bat beklenen adet tarihi demekÇok teşekkür ederim sağ olun bat ne onu bile bilmiyorum henüz
Beklenen adet tarihin canım ne zaman adet olman gerekiyorduÇok teşekkür ederim sağ olun bat ne onu bile bilmiyorum henüz
29 Mayıs tıBeklenen adet tarihin canım ne zaman adet olman gerekiyord
Beklenen adet tarihin canım ne zaman adet olman gerekiyordu
Tüm kalbim dualarım sizinleMerhaba herkese. Biz de yaklasık 1 yıldır istiyoruz. Bu ay femera kullanmıstım dayanamayıp 12. Gün test yaptım 70 çıktı bugün 14. Gün 98 çıktı. Doktor yavaş artıyor 2 gün sonra 300 altı çıkarsa kötü olur dedi. Bana da dua edebilir misiniz
inşallah 300 üzeri çıkacak güzel düşüneceğiz güzel şeyler olacak allahın izniyleMerhaba herkese. Biz de yaklasık 1 yıldır istiyoruz. Bu ay femera kullanmıstım dayanamayıp 12. Gün test yaptım 70 çıktı bugün 14. Gün 98 çıktı. Doktor yavaş artıyor 2 gün sonra 300 altı çıkarsa kötü olur dedi. Bana da dua edebilir misiniz
Git bence cnm bekleme acile git nolur nolmazKızlar bu gün doktorum progestan fitil vermişti az önce onu koydum ama parmağıma kahve kırmızı arası bi leke geldi endişelenmeli miyim? Yerleşme kanamasıdır diye düşünüyorum ama ya öyle değilse ben niye acile gitmedim diye kendimi yerim. Ne yapmalıyım ya 4 buçuk senedir uğraşıyorum ilkkez gebe kaldım korku bastı içimi
Gece eşim nöbetteydi gidemedik sabah fitili koyarken yine vardı lekelenme şimdi hazırlandım eşim geldi çıkıyoruz inşallah kötü bişey olmuyordurGit bence cnm bekleme acile git nolur nolmaz
baktırabildiniz mi? iyisinizdir inşallah ikiniz deGece eşim nöbetteydi gidemedik sabah fitili koyarken yine vardı lekelenme şimdi hazırlandım eşim geldi çıkıyoruz inşallah kötü bişey olmuyordur
Kan verdim sonuç bekliyorum inşallah iyiyizdirbaktırabildiniz mi? iyisinizdir inşallah ikiniz de
Bizleri haberdar edin kalbimizKan verdim sonuç bekliyorum inşallah iyiyizdir
Beta pazar günü 207 di bu gün 495 çıkmış bir de progesteron sonucum vardı ama o henüz çıkmamış. Sekreter ile konuştum doktor toplantıdaymış yarın sabah gel dedi. Artış iyi ama progesteronun kaç olması gerekir bilmiyorum. Belanın yükselmesi içimi bi tık ferahlattıBizleri haberdar edin kalbimiz
Sizinle
Progestron ne onu bilmiyorum ama içiniz rahatladığına çok sevindim. İnşallah hepimiz için en güzeli olacak öyle umut ediyorumBeta pazar günü 207 di bu gün 495 çıkmış bir de progesteron sonucum vardı ama o henüz çıkmamış. Sekreter ile konuştum doktor toplantıdaymış yarın sabah gel dedi. Artış iyi ama progesteronun kaç olması gerekir bilmiyorum. Belanın yükselmesi içimi bi tık ferahlattı