- 24 Ağustos 2022
- 4.053
- 11.799
Teşekkür ederim amin hepimiz sağlıcaklaHayırlı olsun sağlıcakla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim amin hepimiz sağlıcaklaHayırlı olsun sağlıcakla
Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza. Kaçıncı haftadasınız tam olarakEki Görüntüle 3435809 Keseyi dün mecbur alttan görmek zorunda kaldık. Tekrar kan verdim sonucum 4048 çıktı, karından muayyene edildiğinde göremedik keseyi. Doktorda mecbur alttan muayene etmeliyiz dedi ve çok şükür keseyi gördük
Maşallah canım inşallah bize de nasip olur görmekEki Görüntüle 3435809 Keseyi dün mecbur alttan görmek zorunda kaldık. Tekrar kan verdim sonucum 4048 çıktı, karından muayyene edildiğinde göremedik keseyi. Doktorda mecbur alttan muayene etmeliyiz dedi ve çok şükür keseyi gördük
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ ŞEHİR
amiin İnşallahMaşallah canım inşallah bize de nasip olur görmek
Çook teşekkür ederim. Aslında 4+5 ama doktor 5+2 dedi 4 gün erken gidiyormuşHayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza. Kaçıncı haftadasınız tam olarak
Erik bazen mideyi yakıyorKızlar günaydın, 4+4 görünüyorum. Dün erik yemiştim sabaha karşı uykuda çok fena karın ağrısı yaşadım ama şimdi iyiyim bir şeyim yok. Acaba gaz sancısı mıydı? Normal midir sizce? Cuma doktor randevum var.
Durduramıyorum kendimi çok güzelErik bazen mideyi yakıyor
Gaz yapmıştır. Erik çok yiyince mide ekşimesi ve gaz yapar aşırıya kaçmadan ye ah olsa da ben de yesem burada yok.Durduramıyorum kendimi çok güzel
Yaaa öyleymiş valla üzüldüm ama o ağrıyı daha da çekmeye niyetim yok bir süre uzak dururuz napalımGaz yapmıştır. Erik çok yiyince mide ekşimesi ve gaz yapar aşırıya kaçmadan ye ah olsa da ben de yesem burada yok.
Maşallah güzel çıkmış değerin batın geçmiş miydi?Merhaba güzel anneler dün acilde baktırdım ben de dayanamayıp 250 çıktı :) yarın kadın Doğumdan randevu aldım. Çok değişik bir hismiş Allah herkese nasip etsin bu yolda da bize kolaylıklar sağlasın. İlk hamileliğim her türlü bilgi birikim desteğinize ihtiyacım olacak :)
2 günde bir kan vererek takip et canım betan 1000 küsürü geçince kese görünecek tebrik ederimMerhaba güzel anneler dün acilde baktırdım ben de dayanamayıp 250 çıktı :) yarın kadın Doğumdan randevu aldım. Çok değişik bir hismiş Allah herkese nasip etsin bu yolda da bize kolaylıklar sağlasın. İlk hamileliğim her türlü bilgi birikim desteğinize ihtiyacım olacak :)
Doktor randevusunu haftaya falan ertele, şu an bebek kendini göstermez. 2 günde bir aynı yerde aynı saatte beta artışına bakabilirsiniz şimdilik.Merhaba güzel anneler dün acilde baktırdım ben de dayanamayıp 250 çıktı :) yarın kadın Doğumdan randevu aldım. Çok değişik bir hismiş Allah herkese nasip etsin bu yolda da bize kolaylıklar sağlasın. İlk hamileliğim her türlü bilgi birikim desteğinize ihtiyacım olacak :)