Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul / üçüz

• Ankete Katılan
    0
Ay valla 38+1’de doğacak 27 Ocak benim normalde doktorda kayıtlı olan 40 haftaya tekamül eden tarih 9 Şubattı Önce gelen olur mu bilmem Tutun bebeleri erken gelmesinler
Çok mutlu oldum ve duygulandım ilk tarih belli oldu grubumuzda Allah sağlıkla kavuştursun

Ay bende çok üşüyen birisiyim. Evin içinde bile sürekli hırkayla dururum. Bende ne yapicam nasıl olur hasta olursam çocuğa nasıl bakarım diye düşünüyorum. İlk çocuk birde zaten tecrubesizim. Esimde kızıyor neden hemen kötüyü çağırıyorsun diye ama her ihtimali düşünüyorum bende. Allah yardımcımız olsun. Ben hiç kışın olur diye düşünmemiştim

Benim de doğum ocakta olacak muhtemelen grubun adini şubat görünümlü ocak anneleri diye değiştirelim
Nedense benimde içime Ocak son haftası gibi geliyor. Ama şubat ilk haftasıda olabilir. Tahmini doğum tarihi aslında 18 şubat ama hiç sanmıyorum o kadar kalacağını.

Merhaba sevgili anneler. Ateş ölçer ve banyo havlusu önerisi olan var mı? İki türlü ateş ölçer almak istiyorum aslında biri kulaktan biri de normal koltukaltı. Ama hangisine öncelik vermeliyim bilemedim . Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

canım ben demiri bıraktım iki defa bir hafta kadar kabızdan yorulduğum için iki seferinde de şekerim yükseldi. demirin şeker metabolizmasiyla da ilişkisi var bence

Kaçta canım? 32de falan mı hazır etsem sence?
Ben 32 de hazırlarım organizerlere koyup valize onu da araç bagajına koyarım. Ne olur ne olmaz. Sıkışırsam çok stres yaparım.
Düzelir düzelir ama bazıları önemli tabi. Arada almak bana mantıklı geliyor
Yaman ismini düşünüyorum bebeme. Öğretmen annelerimizin Yaman ismine bakış açısı nedir acaba?
Yaman bana iyi çocukları çağrıştırıyor. Güzel bence.

Bu arada bazı annişler soğukta kışta
Doğum yapmaktan bahsetmiş kızlar İglo‘da mı yaşıyoruz Antarktika‘da mı yaşıyoruz ne olacak her yer kaloriferli Doğalgazlı kendinizden o kadar şüphe etmeyin Bebek olsun birkaç gün sonra gayet tecrübeli anne olacaksınız bir çok şeyi de yaşayarak öğreneceksiniz bunun için endişe etmeyin İngilizlerin bir atasözü vardır kötü hava yoktur uygun olmayan kıyafet vardır. inanın yazın çocuk doğurmak hamile kalmak daha zor o sıcaklarda ishali bitmez isiliği bitmez vs. ısınmak kolay artık serinlemek zor böyle bir çağdayız

Braun’un 6525 modelini kovalıyorum ben de ateşölçer için ama hiç de indirime girmedi doğru düzgün, onu alacağım. Kayınvalidem banyo havlusu Kitikate’ten almış güzel geldi bana. Bir tane daha almak istiyorum, Zara’dan baktım ama ona da biraz sert demişler dokusu için. Annem havlunun içine müslin bez koyarız önce suyunu emmesi için dedi, o yüzden şans verebilirim Zara’ya da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…