İnşallahBende 10 gün içinde yine gidicez, inşllah bende görürüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahBende 10 gün içinde yine gidicez, inşllah bende görürüm
Ayyy maşallah sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah annesi kalp atışlarını duydunuz mu miniğinGeçen cuma 1760 dün 10000 çıktı Amin cümlemizin inşallah
Amin inşallah allah razı olsun Bugün doktor sadece keseyi gördü bebeği görmek için bile çok erkenmiş 2 hafta sonra gel dediAyyy maşallah sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah annesi kalp atışlarını duydunuz mu miniğin
Zaman hiç geçmiyor değil mi olsun en azından güzelce yerleşmiş kesesi oluşmuş bundan sonra da kalp atışını duydunuz mu dünyalar sizi olurAmin inşallah allah razı olsun Bugün doktor sadece keseyi gördü bebeği görmek için bile çok erkenmiş 2 hafta sonra gel dedi
Gerçekten öyle nasıl geçecek 2 hafta bilmiyorum Güzel düşünmek istiyorum.Duyacağız allahın izniyle.Çok sağolunZaman hiç geçmiyor değil mi olsun en azından güzelce yerleşmiş kesesi oluşmuş bundan sonra da kalp atışını duydunuz mu dünyalar sizi olur
Bende de öyle canım bizim doğumlar aynı hemen hemen benim de 5 şubat görünüyor. Adet 1 mayıstı. İnşallah yolk bebek kalp atışı hepsini aynı anda görürüzBen şmdi girdim doktora Keseyi gördü ama daha yolk sac görrmedi.Bebeğide göremedi hâliyle.Daha çok küçük çok erken dedi.Bide karından baktığı içinde sanırım.2 hafta sonraya kalp atışı için randevu verdi.Zaman hızlıca geçer inşallah
Sizin kese göründüyse ben de Salı falan gideyim mi acaba görünür mü 4 mayıstı benim de son adet tarihimAmin inşallah allah razı olsun Bugün doktor sadece keseyi gördü bebeği görmek için bile çok erkenmiş 2 hafta sonra gel dedi
Sorunsuz geçer inşallah. Yolk göremezlerse telaş yapma daha çok minikmiş bizimkiler baya araştırma yaptım örnekler topladım bu konuda öyle rahat etti içimYarın keseyi görmeye gidicem ben de kızlar inşallah sorunsuzdur
Benim sat 24 nisan ama canımSorunsuz geçer inşallah. Yolk göremezlerse telaş yapma daha çok minikmiş bizimkiler baya araştırma yaptım örnekler topladım bu konuda öyle rahat etti içim
Doğum 2 şubat diyor ama kuzum doğru mu? O zaman görünür kesin senin hadi güzel haberlerle gelBenim sat 24 nisan ama canım
Evet canım 2 şubat görünüyor uygulamada sabah 10 da randevu gidip bakıcaz bakalım heyecanlıDoğum 2 şubat diyor ama kuzum doğru mu? O zaman görünür kesin senin hadi güzel haberlerle gel
Amin inşallahBende de öyle canım bizim doğumlar aynı hemen hemen benim de 5 şubat görünüyor. Adet 1 mayıstı. İnşallah yolk bebek kalp atışı hepsini aynı anda görürüz
Görünür diye düşünüyorum allahın izniyle normalde 6 hafta olunca gidecektm de sonuçlarımda yanlışlık çıkınca telaş yapıp acele ettm İnşallah güzel haberler alırsınızSizin kese göründüyse ben de Salı falan gideyim mi acaba görünür mü 4 mayıstı benim de son adet tarihim
Bence gayet iyi artmış neden öyle dedi anlamadımKızlar beta değerime bakabilir misiniz 2 gün aralıklarla verdim.
1- 69.9 (19.00)
2- 98 (farklı hastanede 10.00)
3- 249 (16.00)
4- 522 (16.00)
Bu arada sat 5 mayıstı. Femera ile gebe kaldım. Saat saat yazmamın sebebi 98 değerle gittiğim doktor 300 altı çıkarsa kötü demişti ama çok araştırdım son değerlerim hep iki kat artmıs
500 bugünki değer pcosum var 20 mayos çatlatma iğnesi 4 haziran regl günüm dersek gecikmenin 3. GünüBence gayet iyi artmış neden öyle dedi anlamadım
500ü gördüğün gün reglden sonraki kaçıncı günündü canım
Hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin inşallahMerhabalar ☺ pcos ile baş etmeye calısırken iki tüpümde de hidrosalpenks tanısından sonra tüp bebeğe basladık, yumurta toplatıp tüpleri aldırdım . İlk transferimi oldum 3. Gün çift embriyo. 5 haziran esas test günümdü beta 515 ile buradayım. Daha kese mi keseler mi bilmiyoruz. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucagımıza almak nasip olur
Maşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhabalar ☺ pcos ile baş etmeye calısırken iki tüpümde de hidrosalpenks tanısından sonra tüp bebeğe basladık, yumurta toplatıp tüpleri aldırdım . İlk transferimi oldum 3. Gün çift embriyo. 5 haziran esas test günümdü beta 515 ile buradayım. Daha kese mi keseler mi bilmiyoruz. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucagımıza almak nasip olur