Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    110
Kızlar bize yatış verdiler ve biz de sadece kendi ailelerimizle görüştük. Rsv teşhisi var gögse daha inmemiş ama doktor nefes alışverişimizi pek beğenmedi, o sebeple yatmayı tavsiye etti biz de kabul ettik. Çok dua edin hemencecik toparlayalım da kurtulalım bu illetten

çok sıkıldım bunaldım bu uyku konusundan artık. bir çocuğun uyku sevmiyordu hadi bari ikincisinde şansım güleydi. mızmızlanıyo uykusu geliyo yatırıyorum yok dalamıyor. kalkıyo aynı döngü.

Elimde 2 numara var birkaç tane onları bitireyim 3 numaraya geçeyim ben o zaman. İndirimden 2 paket almıştım iade ettireyim eşime 😁
evet geçin rahat etsin bebeğiniz ben prima premium’da hiç taşma/sızma yaşamadım sadece çok uzun kakalı kalırsa gece zıbının kenarında bezin içine toplanan kısımlarda ince çizgi kaka izi oluyor😂 detay verdim ama haha. üzerinde yazan kiloya takılmayın bence her bebeğin bacak kalınlığı, popo büyüklüğü vs farklı sonucta. o üstlerinde yazan kilo aralıklarında ben hep en altta gittim koca popolu galiba bebeğim😂 6 kgya kadar filan 2 numara kullanmaya imkan yoktu

evet geçin rahat etsin bebeğiniz ben prima premium’da hiç taşma/sızma yaşamadım sadece çok uzun kakalı kalırsa gece zıbının kenarında bezin içine toplanan kısımlarda ince çizgi kaka izi oluyor😂 detay verdim ama haha. üzerinde yazan kiloya takılmayın bence her bebeğin bacak kalınlığı, popo büyüklüğü vs farklı sonucta. o üstlerinde yazan kilo aralıklarında ben hep en altta gittim koca popolu galiba bebeğim😂 6 kgya kadar filan 2 numara kullanmaya imkan yoktu
Ben doğumdan önce prima, sleepy ve molfix almıştım. Molfix pişik yapti, sleepy kalote olarak ve ebat olarak kötü geldi. Hiç riske atmamak adına prima aldım. Çok da iyi su an. Ben kaka yapmadigi sürece (cisi cok degilse) gece pek ellemiyorum, hoş altını değiştirince de uyuyor o ayrı 😁 benim kızın da sanki poposu ve bacakları bir tık etli ondan olmuyor olabilir :) benim prima 4-8 kg aralığında ona rağmen sıkıyor

Biz bugün rota ve menenjit aşılarını olduk. Ateş yapabilir dedi doktor. Calpol verdik eve gelince. 38 i geçerse 6 saatte bir 1 çay kaşığı verebilirmişiz. Bide sünneti planladık. 17 nisanda sünnet yaptırıcaz kısmetse.
Eşimi şikayet ettim doktora. Dedim sütüme laf ediyor. Eşim de doktora dedi artık mamaya başlayalım. Doktor dedi ne gerek var. Beslenmesi kilo alımı gelişimi çok güzel. Boyu üç cm uzamış. 3 haftada 600 gr almış. Prematüre olduğundan ayda 500-600 alması yeterli diyor. Neden mama verelim ben önermiyorum dedi. İlerde çocuğun kalp tansiyon şeker hastalıkları olur hızlı kg aldırmaya çalışmayın dedi. 👍🏻 eşime dedim bu süt muhabbeti artık kapanmıştır ağzını açma bi daha. Ben emziriyorum çocuğumu. 🥰 o da kabul etti artık.

Biz bugün rota ve menenjit aşılarını olduk. Ateş yapabilir dedi doktor. Calpol verdik eve gelince. 38 i geçerse 6 saatte bir 1 çay kaşığı verebilirmişiz. Bide sünneti planladık. 17 nisanda sünnet yaptırıcaz kısmetse.
Eşimi şikayet ettim doktora. Dedim sütüme laf ediyor. Eşim de doktora dedi artık mamaya başlayalım. Doktor dedi ne gerek var. Beslenmesi kilo alımı gelişimi çok güzel. Boyu üç cm uzamış. 3 haftada 600 gr almış. Prematüre olduğundan ayda 500-600 alması yeterli diyor. Neden mama verelim ben önermiyorum dedi. İlerde çocuğun kalp tansiyon şeker hastalıkları olur hızlı kg aldırmaya çalışmayın dedi. 👍🏻 eşime dedim bu süt muhabbeti artık kapanmıştır ağzını açma bi daha. Ben emziriyorum çocuğumu. 🥰 o da kabul etti artık.
Gozunuz aydin :) annesine de kendisi söyler artık 😁 sizi o kadar strese soktuklariyla kaldılar:(

Kızlar kendiniz için ne takviye kullanıyorsunuz? Benim kemiklerim ağrıyor. Ve sağ ayak bileğim ödem yaptı. Parmaklarım kaburgalarım sırtım omurgam ağrı sızı içindeyim. 😫 osteocare var bende gebelikten. Emzirirken de kullansam iyi olurmu bilemedim. Eki Görüntüle 3570791
imom omega ve solmasın calsiyum magnezyum d3 var onu içiyorum arada demir ilacı ve arada aspirin haftada bir gibi

Benim minnoşumda bayrama hasta girdi dün akşam hastaneye götürdük ciğerlere inmemiş şükür.Ama çok kötü öksürüyor ve çok fazla geniz akıntısı var.Sf ile temizliyorum ve buhar veriyorum,doktorda böyle önerdi.Bu kadar çabuk hastalanacağını hiç düşünmezdim.kalabalığa da girmedk ama kaptı
Bi şekil miniğim😔Çocuklar hasta olmasın tam psikolojimi toparlamıştım yine dağıldım onu böyle gördükçe 🫠
Herkese iyi bayramlar dilerim🫶🏼
Çok geçmiş olsun canım bizde de durum aynı mesajlara geriden geliyorum da nasıl oldu toparlayabildi mi bizde ateşi yok diye götürmedik henüz ama hiç uyuyamıyor geniz akıntısı ve öksürük yüzünden

Çok geçmiş olsun canım bizde de durum aynı mesajlara geriden geliyorum da nasıl oldu toparlayabildi mi bizde ateşi yok diye götürmedik henüz ama hiç uyuyamıyor geniz akıntısı ve öksürük yüzünden
Çok sağolun🩶
Bugün 9.gün çok hafif öksürük ve balgam kaldı.Burun akıntısı bitti şükür.İlk günler bizdeöyleydik daha iki gündür gece uyuyabildi.
Bizede geçti hastalık hep beraber çöktük.Burada bi arkadaşımızın bebeği rsv pozitif çıktı.Ondada başta ateş yoktu.Bizdede ateş yoktu ama ben ciğerlerin dinlenmesi açısından götürdüm doktor iyi dedi.Sonra durumu düzelince bidaha götürmedim ama solunumunda sıkıntı görseydm tekrar götürecektim.Bence sizde götürün bir baksınlar hem içiniz rahat etmiş olur. Çok geçmiş olsun sizede malesef aşırı salgın var

Çok sağolun🩶
Bugün 9.gün çok hafif öksürük ve balgam kaldı.Burun akıntısı bitti şükür.İlk günler bizdeöyleydik daha iki gündür gece uyuyabildi.
Bizede geçti hastalık hep beraber çöktük.Burada bi arkadaşımızın bebeği rsv pozitif çıktı.Ondada başta ateş yoktu.Bizdede ateş yoktu ama ben ciğerlerin dinlenmesi açısından götürdüm doktor iyi dedi.Sonra durumu düzelince bidaha götürmedim ama solunumunda sıkıntı görseydm tekrar götürecektim.Bence sizde götürün bir baksınlar hem içiniz rahat etmiş olur. Çok geçmiş olsun sizede malesef aşırı salgın var

O pozitif çıkan benim sorunuz var ise bana özelden yazabilirsiniz isterseniz aktif süreçteyiz hastanede yatışta bilgi verebilirim. Baya aktif hasta varmış yine. Tabi kışın gibi değil de

Bugün ki konumuz uyumuyoruz allahım 4 den beri ne yaptıysak uyumadı 😟 kucağımda şuan bana bakıyor

Uzun zaman oldu buraya giremiyorum bir ara girdim daha giremedim neyse kayınvalidem kayınpederıö gelmişti öldüm resme ramazanın son haftasından, beri çok zorlamdım bugün şükür gittiler hiç bir faydaları yok yemek yiyemez şu içemez oldum yorgunluktan kaynanan olduğumda böyle bir kaynana olmicam şimdi perşembe günü 2. Ay aşılarımız var o güne kadar evi temizlemem lazım yoksa aşı sonra ateş falan olırsa ev bana batar sinir krizine gırerım

Çaresizlik çok kötü ya. Kolik bebek ne zaman bitecek.
Bugün ki konumuz uyumuyoruz allahım 4 den beri ne yaptıysak uyumadı 😟 kucağımda şuan bana bakıyor

Benimki 3ten beri uyumuyor alıştık 😀 ayağımda salladım. Dalınca pışpış açtım bıraktım yerine yarım saattir uyuyor bakalım.

Çaresizlik çok kötü ya. Kolik bebek ne zaman bitecek.
Benimki 3ten beri uyumuyor alıştık 😀 ayağımda salladım. Dalınca pışpış açtım bıraktım yerine yarım saattir uyuyor bakalım.
Bizim dün gece çok zor geçti aşılardan sonra sanırım ağrısı oldu sabaha kadar inledi yavrum komşular duymuştur sesini yani beşiğine zaten bırakamıyorum hep göğsümde üstümde uyuyor şimdi beşiğine koydum yüzüstü kameradan izliyorum bir yandan da sağım yapıyorum bakalım kaç dakika uyuyacak artık uyutmak da çok zorlanıyorum

Bizim dün gece çok zor geçti aşılardan sonra sanırım ağrısı oldu sabaha kadar inledi yavrum komşular duymuştur sesini yani beşiğine zaten bırakamıyorum hep göğsümde üstümde uyuyor şimdi beşiğine koydum yüzüstü kameradan izliyorum bir yandan da sağım yapıyorum bakalım kaç dakika uyuyacak artık uyutmak da çok zorlanıyorum
Ya benimki nefret ediyor yüz üstü uyumaktan. Başının arkası düzleşti resmen. Yan koyuyorum gene düzeltio. Arkasına bişeyler koyuyorum ama o baş düzelecek illa. Birde hep dönsede başını sadece sola döndürüyor. Yüzüstü uyusa döndüre döndüre uyurturdum kuzumu.

Ya benimki nefret ediyor yüz üstü uyumaktan. Başının arkası düzleşti resmen. Yan koyuyorum gene düzeltio. Arkasına bişeyler koyuyorum ama o baş düzelecek illa. Birde hep dönsede başını sadece sola döndürüyor. Yüzüstü uyusa döndüre döndüre uyurturdum kuzumu.
Ya ilginç bi şekilde bizim ki beşikte sadece yüzüstü uyuyor. Gaz girince karın üstü olduğunda daha az sancı oluyor anladığım kadarıyla. Sırt üstü uyutsam 5-10 dk da uyanıyor😩 doktora dedim biz bunu yüzüstü yatırıyoruz. Gece sakın siz uyurken yapmayın dedi. Hiç anlamazsınız nefes yolu tıkanır. Kafasını çok rahat sağa sola çeviriyor ama dedik. Yok olmaz diyor 🤷🏻‍♀️ bende kendimiz uyucağımız zaman mecbur göğüsümün üzerine alıyorum. Koala gibi uyuyoruz. 🙈

Sizin ki neden sadece sol dönüyor acaba? Düz kafa yastığı alsan belki düzelir.

Ben gündüz çok zorlanıyorum. Sabah ezanı ile başlıyor mesaim. 😩
Sling ile uyutabiliyorum sadece. Ama havalar ısındıkça oda çok sıkmaya başladı. Sıcaklarda yandım napcam bilmem.
Doktor da diyor temas ister kucak ister meme ister sabret bunlar normaldir. Her ağlaması açlıktan değildir. Uykuya direnebilir. Dayancaksın diyo 🙈
Sabır.

Ben gündüz çok zorlanıyorum. Sabah ezanı ile başlıyor mesai

Ben gündüz çok zorlanıyorum. Sabah ezanı ile başlıyor mesaim. 😩
Sling ile uyutabiliyorum sadece. Ama havalar ısındıkça oda çok sıkmaya başladı. Sıcaklarda yandım napcam bilmem.
Doktor da diyor temas ister kucak ister meme ister sabret bunlar normaldir. Her ağlaması açlıktan değildir. Uykuya direnebilir. Dayancaksın diyo 🙈
Sabır.
Gündüz zaten uyumuyor kuş uykusu derler ya en ufak seste uyanıyo evde bir 4 yaşında avaz avaz bağıran çocuk var ayrıca zaten sürekli gaz sorunu var bari arada uyusa da dinlensem ama gece bile mümkün değil 10 dakıka uyudu sonra sankı 3 saat uyumuş uyanmış gibi uyandı gözler acık 🙂 3 aydan sonra düzen olmasını diliyorum biraz daha sabır

Back
X