Biz pusette uyutmuyoruz ama bu aralar elektrikli ana kucağına alıştırmaya çalışıyorum.Bu da tehlikeli mi acaba.Baya ytay pozisyonda belini destrkliyorum ama siz şmdi puset için böyle yazınca bilemedim yanlış mı yapıyorum kiPusette uyutmayın nolur çok tehlikeli hava yolu tıkanabilir ve ortopedik açıdan sağlıksız.
Tamany windsalbe kimyonlu krem ile ayaklarının altını ovabilirsiniz. Türkiye'de bulunabilir mi bilmiyorum. Ben bulamadım.
ana kucağı yapısal olsrak farklı pusetlerde baş boyun kısmının duruşı uzun sürede riskler taşıyor yurtdışında bi çocuk pusette uzun süre uyuduğu için hayatını kaybetmişti haber oldu. ana kucağında bu durum yok gündüz kısa uykularında falsn kullanılabilir tabi gece uykularında yerini bilmesi daha iyiBiz pusette uyutmuyoruz ama bu aralar elektrikli ana kucağına alıştırmaya çalışıyorum.Bu da tehlikeli mi acaba.Baya ytay pozisyonda belini destrkliyorum ama siz şmdi puset için böyle yazınca bilemedim yanlış mı yapıyorum ki
Teşekkür ederim ♡ pusete oturtamıyoruz zaten yapısı değişik cidden direkt bebek arabasına yatırıyoruz dışarıdaana kucağı yapısal olsrak farklı pusetlerde baş boyun kısmının duruşı uzun sürede riskler taşıyor yurtdışında bi çocuk pusette uzun süre uyuduğu için hayatını kaybetmişti haber oldu. ana kucağında bu durum yok gündüz kısa uykularında falsn kullanılabilir tabi gece uykularında yerini bilmesi daha iyi
benim bebemde de iz oluyordu 5.7 kg iken prima 3’e geçtim gayet rahat şimdi bence yükseltinHanımlar benim kiza prima 2 numara kullaniyorum 4-8 arasi yaziyor kilo olarak. Ancak kızımın ic bacakları özellikle lastik izi oluyor hep. Acaba diyorum kucuk mu geliyor, kizim 5 kilo ustu. Kucuk gelse aynı zamanda göbek kismi da iz olurdu diye düşünüyorum, ben sıkıyor olsam o zaman yine her yerden iz olur diye düşünüyorum. Sizce neden olabilir ?
Çok çok geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda size de kızınıza da saglik versin. Çok çok dikkat edinKızlar ya bize dua edin kızım geceleri aşırı öksürüyor ben de ondan kaptım hasta oldum 48 saattir sadece 3 saat uyudum ve nr zaman uyumaya çalışsam nefes alamıyor gibi uyanıyorum hem vücudum salmıyor kendini hem de sanırım hastalıktan. Sizin dualarınıza ihtiyacım var
Tesekkur ederim. Bol olmuyor mu peki, akma ya da sizdirma falan olmuyor mu ?benim bebemde de iz oluyordu 5.7 kg iken prima 3’e geçtim gayet rahat şimdi bence yükseltin
Allah şifa versin canım tez zamanda iyileşirsiniz inşallahKızlar ya bize dua edin kızım geceleri aşırı öksürüyor ben de ondan kaptım hasta oldum 48 saattir sadece 3 saat uyudum ve nr zaman uyumaya çalışsam nefes alamıyor gibi uyanıyorum hem vücudum salmıyor kendini hem de sanırım hastalıktan. Sizin dualarınıza ihtiyacım var
Benim okuduğu kadarıyla tehlikeli. O tür araçlarda uyurken başlarını tam tutamadıkları için başları önlerine düşüyor ve hava yolu kapanabiliyormuş.Biz pusette uyutmuyoruz ama bu aralar elektrikli ana kucağına alıştırmaya çalışıyorum.Bu da tehlikeli mi acaba.Baya ytay pozisyonda belini destrkliyorum ama siz şmdi puset için böyle yazınca bilemedim yanlış mı yapıyorum ki
Canım benim oğlumda hava değişimiden öksürük ve hapşuruk başladı. Annem hemen hamur yoğurdu sıcak su ile karnına koydu. Ayaklarınıda iki çorap giydirdik uyuttuk.çocuk uyanınca güzel bir duş ama filede değil sıcak suyun içinde. Emzirdim havlu ısıtıp karnına koyduk pamuk gibi oldu kesildi öksürüğü. Hamur tüm ağrısını çekti sanırım.Kızlar ya bize dua edin kızım geceleri aşırı öksürüyor ben de ondan kaptım hasta oldum 48 saattir sadece 3 saat uyudum ve nr zaman uyumaya çalışsam nefes alamıyor gibi uyanıyorum hem vücudum salmıyor kendini hem de sanırım hastalıktan. Sizin dualarınıza ihtiyacım var
Kızlar kendiniz için ne takviye kullanıyorsunuz? Benim kemiklerim ağrıyor. Ve sağ ayak bileğim ödem yaptı. Parmaklarım kaburgalarım sırtım omurgam ağrı sızı içindeyim.osteocare var bende gebelikten. Emzirirken de kullansam iyi olurmu bilemedim. Eki Görüntüle 3570791
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?