Hamile kalmadan önce zayıftım ondan farkedilmiyor 12 kilo aldım aslında.tabi gerilmen normal bir gun bile olsa insan hazirlamiyor kendini benim serklaj pazartesi yapilacakti cumadan yatirmak istediler kabullenemedim olmaz pazar gece gelip yaticam dedim
cok guzel olmussunnn fit fit nasılsın da tatlısın ben 92 kilo oldum
ahh bilmez miyim o hissi 23 haftalık doğum yaptım koyanlardan biri de buydu hamileliği doyamadım diye üzülüyordum. hersey vaktinde olmalı gerektiği kadar olmali. ama üzülme canım zor olsa da bebeğin sağlıklı ve hayatta cok sukur en önemlisi ama geçen okula gittim kiz 40arti da doğum yaptı. hamileliğe doyamadım cok çabuk bitti diye üzülüyordu
hee takvim de gitmiş ben oradan gelişimini takip ediyordum
Ayarlardan rengi tekrar degistiremiyor muyuz ki değişir. Ama bende şu da oldu mesela rsnk dışında beğen butonun uzun basıp başka emoji göndermek istedigimde o butonu text algılar gibi kopyalama seçimi yapiyor gereksiz bug herhalde kimse begenmiyorsa düzeltirler tekrarşikayet edelim
sitenin ham haklıymış zamanla duzelecekmis mune yazmış konu açıp şikayetçi olacaktım.bir üye açmış ben de oraya yazdimAyarlardan rengi tekrar degistiremiyor muyuz ki değişir. Ama bende şu da oldu mesela rsnk dışında beğen butonun uzun basıp başka emoji göndermek istedigimde o butonu text algılar gibi kopyalama seçimi yapiyor gereksiz bug herhalde kimse begenmiyorsa düzeltirler tekrar
Ay İzmit mi orası32 haftadan selamlar
Öyle takvim şeysi mi vardı, ben bilmiyordumtabi gerilmen normal bir gun bile olsa insan hazirlamiyor kendini benim serklaj pazartesi yapilacakti cumadan yatirmak istediler kabullenemedim olmaz pazar gece gelip yaticam dedim
cok guzel olmussunnn fit fit nasılsın da tatlısın ben 92 kilo oldum
ahh bilmez miyim o hissi 23 haftalık doğum yaptım koyanlardan biri de buydu hamileliği doyamadım diye üzülüyordum. hersey vaktinde olmalı gerektiği kadar olmali. ama üzülme canım zor olsa da bebeğin sağlıklı ve hayatta cok sukur en önemlisi ama geçen okula gittim kiz 40arti da doğum yaptı. hamileliğe doyamadım cok çabuk bitti diye üzülüyordu
hee takvim de gitmiş ben oradan gelişimini takip ediyordum
Ayyyyy sen diyince fark ettim benziyo vallaAy İzmit mi orasıMaşallah canım sana da
Öyle takvim şeysi mi vardı, ben bilmiyordum
evet ve diğer uygulamalardan daha isabetli bir takvim mesela bel kaşık ağrıların artmış olmalı diyor cidden öyle çıkıyor ufak bir örnek gitmiş hepsiAy İzmit mi orasıMaşallah canım sana da
Öyle takvim şeysi mi vardı, ben bilmiyordum
Maaalesef miiiiiAyyyyy sen diyince fark ettim benziyo vallaben de izmitli sayılırım.... Artık bursadayim malesef
Düzelince haber ver canım, merak ettim. Benim bunu sona doğru öğrenmem deevet ve diğer uygulamalardan daha isabetli bir takvim mesela bel kaşık ağrıların artmış olmalı diyor cidden öyle çıkıyor ufak bir örnek gitmiş hepsi
İzmit evet valiliğin orası. Dua ederken Fox da saçma bir diziye denk geldim. Kadın anne ölecek hasta. Çocuklarım mutlu olduğundan emin olsam ölürüm falan diyor. Ben önceden ölmek çok korkutucu gelmezdi ama şimdi çok korkuyorum. Saçma saçma düşünüyorum işte.Ayyyyy sen diyince fark ettim benziyo vallaben de izmitli sayılırım.... Artık bursadayim malesef
ayy izinli değildir muhtemelen kimsenin imzasını görmeyince öyle bir takvim olduğunu da bilemedin haliyle sırf bu takvime bakmak için her gün sabah kalkınca ilk işim kk ya girmek oluyor.Düzelince haber ver canım, merak ettim. Benim bunu sona doğru öğrenmem de
Zonguldak'ta okudum merkez kampüs denizde sıfırMaaalesef miiiiiBursa’da doğdum büyüdüm, 10 yıl İzmit’te görev yaptım İkisinden birinde yaşamak çok istiyorum. Neyse ki şimdilerde Erzurum’dan Zonguldak Ereğli’ye kadar gelebildik yakına Allah’ıma bin şükür
Ay etmeyin meslektaşlarımı gece gece aramasınlar şimdi onlarışikayet edelim
Ben de korkuyorum arkamda bir can bırakmak zorunda olmak korkutuyor çünkü ne olursa olsun kimse bir ana değil. Tabi ki çok iyi bakadabilirler ama ben kadar sanmıyorum Allah sağlıkla bebişlerimizle mutlu güzel bir yaşam versin inşallahİzmit evet valiliğin orası. Dua ederken Fox da saçma bir diziye denk geldim. Kadın anne ölecek hasta. Çocuklarım mutlu olduğundan emin olsam ölürüm falan diyor. Ben önceden ölmek çok korkutucu gelmezdi ama şimdi çok korkuyorum. Saçma saçma düşünüyorum işte.
ettim bile takvimi geri istiyorumAy etmeyin meslektaşlarımı gece gece aramasınlar şimdi onları
Ney kız senin meslek yazılım mı jsnxjsndjd çok ortak yöne sahibiz galiba burdakilerle Allah Allah noluyo nsndkskdkdAy etmeyin meslektaşlarımı gece gece aramasınlar şimdi onları
Evet yazılımcıyım benNey kız senin meslek yazılım mı jsnxjsndjd çok ortak yöne sahibiz galiba burdakilerle Allah Allah noluyo nsndkskdkd
Ben de Bursa’dan ilk geldiğimde İzmit’e, bu ne ya herkes deniz diye ölüyor diye garipsemiştimZonguldak'ta okudum merkez kampüs denizde sıfırkocaelinde büyüdüm nxnxjsnsj deniz benim için vazgeçilmez listesinde bursa'da mudanya uzak kaldığı için malesef dedim yoksa ha bura ha ora
Ben 22 mezunu pilgüsayar mühendisiyim ama henüz işsizim meslektaş sayılırız bence henüz calişmasam daEvet yazılımcıyım bensende mi?
Ağlamıyorum gözüme deniz ve martı çarptı jdndjdnjdndBen de Bursa’dan ilk geldiğimde İzmit’e, bu ne ya herkes deniz diye ölüyor diye garipsemiştimSonra bir alıştım, şimdi kalkar kalkmaz ilk baktığım evimin muhteşem deniz manzarası. bu akşam üzeri çekmiştim bu fotoğrafı Eki Görüntüle 3530611
Çok güzel manzara bebisle burda akşam güneşini izlersiniz. Bende sahile yakın oturuyorum . Nisan gibi oğlum ile yürüyüş yaparız diye hayaller kuruyorum.Ben de Bursa’dan ilk geldiğimde İzmit’e, bu ne ya herkes deniz diye ölüyor diye garipsemiştimSonra bir alıştım, şimdi kalkar kalkmaz ilk baktığım evimin muhteşem deniz manzarası. bu akşam üzeri çekmiştim bu fotoğrafı Eki Görüntüle 3530611
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?