Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
Ben bebevo markası aldım kuzenlerimde kullandı çokta memnunlar yorumları da çok iyi bir bak istersen wifisiz fiyatta uygun

Ameliyattan çıktım odadayım şu anda bebek de yoğun bakımda doktorlar ilgileniyorlar şimdilik ikimiz de iyiyiz teşekkür ediyorum
Canım ben geriden geliyorum, yılbaşı sebebiyle giremedim,sağlıkla kavuşun inşallah çok sevindim bebişin de senin de iyi olduğuna dualarımız sizinle

Bundan sonra artık rutin kontrol haftalik olacak dedi. Plasentadan dolayı demedi. Zaten şu an için sorun da demedi aslında sadece gösterdi ve senin bebek hep ileride diye şimdi bu sorun başladı ve o yüzden 40 göremeyiz muhtemelen dedi. 37 de mesela yine 2 3 hafta ileri dusun falan minvalinde konustu. Ben sadece biraz netten bakınca korktum. Yine dayanamayıp internet kara deliğine düştüm

34de gelişimi durdu 37de aldılar. Plesenta eskimesi bebeğin beslenmesini yavaşlatan bir şey diye biliyorum. Haftası ileriyse sorun olmaz sanırım
Şimdilik bir sorun yok. Mesela geçen hafta perinatolog kilosu ve ölçümü ile su an arasında yine fark var. Ama geçen hafta perinatolog bu durumu gormedi, sanırım yoktu, olsa görürdü ve söylerdi bence. Sağlıkla kucağımıza alalim inşallah ya

Simge Duman’ın sırt ağrısı videoları iyi gelmişti bana canım, bir göz at istersen

Hiç üzmeyin tatlı canınızı bence siz. Tamamen ufak başlayan bir durumdur ve doktor haberiniz olması için söylemiştir. Zaten bebeğiniz baya gelişiyor yakın takiple sorun olmadan ilerler. Zaten büyük bebek 40. Haftayı bekletmiyorlar genelde

Amin inşallah, teşekkür ederim

yapma lolitam bunu kendine yapamazsın.

Geçmiş olsun canım bu mesajını gormemisim. İnşallah iyisindir. Dikkat et kendine. Hamisler olarak uykuya dayanamıyoruz malesef. Bende öğleden sonra bir uyumuşum gece sabaha kadar nöbet tutarım artık

Geçmiş olsun canım bu mesajını gormemisim. İnşallah iyisindir. Dikkat et kendine. Hamisler olarak uykuya dayanamıyoruz malesef. Bende öğleden sonra bir uyumuşum gece sabaha kadar nöbet tutarım artık
He valla ya düzen müzen hak getire nevrim döndü iyice mal oldum

Hayırlı kandiller amin inşallah

Simge Duman’ın sırt ağrısı videoları iyi gelmişti bana canım, bir göz at istersen
Ay hemen bir bakayım çok teşekkür ederim
Arkadaşlar bebek hareketlerini vajina içinde hisseden varmı resmen vajinamın içinde tüm hareketleri gidıklanıyorum ve daha çok can yakıyor bu şeklinde çıkacak gibi sanki dısarı

Benim sürekli değilde arada oluyor pozisyonundan kaynaklanıyor galiba
Evet benim de sıklıkla oluyor bazen eli mi çıkıyor diyorum öyle bir his
He valla ya düzen müzen hak getire nevrim döndü iyice mal oldum
Ayy ben de görmemişim canım çok geçmiş olsun umarım hafif atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…