2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ben kendım kullandım soyledım kullanabılırsın sıkıntı yok ama hamıle kalınca gelırsın o zaman duruma gore hap mı kam sulandırıcı ıgne mı soylerız demıstı.2 sene once tabi.Ama bu aşılamayı yapan doktorum tüp bebek doktoru ve de hastanenın sorumlusu.İyi bir
Yok zaten amh düşük dedi Ama benim bütün dosyama kadar en detayına kadar baktı yumartılık testlerımı hepsınıde ayrı yaptı sadece amh düşük cıktı. Ama muane ederek de takip yapınca testin evet düşük ama gayette güzel yumurtaların var dedı saydı hepsini.eşımdede hıc bır sıkıntı yok.5 kerede ayrı gebe kaldım.Ama şu 1 bucuk senedır hıc kalamadım. Cocugumun olmasını da göz önünde bulundurdu galıba.direk tüp bebek demedi.femara ile aşılama demedı olmazsa bıdakı ay ıgne ıle aşılama oda olmazsa en son tüp bebek dedı.

Günaydın kızlar . Ben bir şey sormak istiyorum ovitrellenin 9.günü ilk testimi yaptım negatif çıktı dedim iğne etkisi geçmiş. Sonra 10 yaptım negatif. Şimdi bugün iğnenin 11 günü aşılamanın 10. Günü ilk idrar ile yaptım negatif . Normal mi negatif çıkması erken mi yaptım testi pozitife döner mi daha sonra ? Doktor 17 ocakta kan verin demişti.

Bende 11.gun ve 13.gun ıdrarda test verdım negatifti

günaydın , teşekkür ederim. darısı başınıza inşallah sağolun
aşılama farklı olur mu bilmiyorum ama bence 2 gün sonra tekrar deneyin. bugün 11.günmüş 2 gün sonra 13.gün olur. varsa öyle çıkar

çok teşekkür ederim inşallah öyle olur. Biraz daha bekleyeyim o halde tekrar denerim cuma test günüm zaten nasip

Merhaba. Beni de eklermisiniz? Sat 13 ocak bat 13 şubat. İnşallah 14 şubat sevgililer günü hediyemiz olur eşimle bir-birimize yavrumuz
Bu arada, son 2 senedir hep ocak ayında hamile kaldım. Bu ay da uğurlu gelir umarım

Can

Canm bak peakken ısın dusmus dmeek bıkac gun dusuk olup sonra cıkacak. Isıda da mantık bu. Isın düşükken degerlendırmek
2 gündür değerlendirdim üst üste cnm bgun 36.6 oldu derece testte pik olmuş bugün bugünde değerlendirip bırakayım ozman bugün çatlar bnce

Eklentiler

• IMG_20250113_101115.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 21
Merhaba sat ve bat tarihlerimi yazmıştım ama listede adımı göremedim ben mi göremiyorum yoksa eklemeyi mi unuttunuz bilemedim tekrar yazayım sat 22 aralık bat 22 ocak .

Cok iyi cikmiş inşallah yukselir kuzum 4gun sonra yine ver kan inşallah hamişsindr hadi gozun aydin

Çok sevindim canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…