Ben kendım kullandım soyledım kullanabılırsın sıkıntı yok ama hamıle kalınca gelırsın o zaman duruma gore hap mı kam sulandırıcı ıgne mı soylerız demıstı.2 sene once tabi.Ama bu aşılamayı yapan doktorum tüp bebek doktoru ve de hastanenın sorumlusu.İyi birMerak ettim pihtilasma test sonucunu paylasabilir misin ?
Sana coraspin ic dediler mi peki kendin mi tercih ettin kullanmayi. Cok ileri seviye degilse pıhtılaşma pek birsey önermiyor dr.lar çünkü. Yani sen bilirsin tabiki ama bence bir dr daha gormeli sonuclarini. Amh düşük cikiyorsa rezerv azaliyor demektir hayir düşük degil demesi de celiski. Bilemedim canim bu konular boylr bence düşük degil iyi gayet demekle olmaz malesef sonra dr hatasi yüzünden cok zaman kaybeden bazi seylere gec kalan arkadaslar var forumda malesef.
Merak ettim pihtilasma test sonucunu paylasabilir misin ?
Sana coraspin ic dediler mi peki kendin mi tercih ettin kullanmayi. Cok ileri seviye degilse pıhtılaşma pek birsey önermiyor dr.lar çünkü. Yani sen bilirsin tabiki ama bence bir dr daha gormeli sonuclarini. Amh düşük cikiyorsa rezerv azaliyor demektir hayir düşük degil demesi de celiski. Bilemedim canim bu konular boylr bence düşük degil iyi gayet demekle olmaz malesef sonra dr hatasi yüzünden cok zaman kaybeden bazi seylere gec kalan arkadaslar var forumda malesef.
Yok zaten amh düşük dedi Ama benim bütün dosyama kadar en detayına kadar baktı yumartılık testlerımı hepsınıde ayrı yaptı sadece amh düşük cıktı. Ama muane ederek de takip yapınca testin evet düşük ama gayette güzel yumurtaların var dedı saydı hepsini.eşımdede hıc bır sıkıntı yok.5 kerede ayrı gebe kaldım.Ama şu 1 bucuk senedır hıc kalamadım. Cocugumun olmasını da göz önünde bulundurdu galıba.direk tüp bebek demedi.femara ile aşılama demedı olmazsa bıdakı ay ıgne ıle aşılama oda olmazsa en son tüp bebek dedı.Merak ettim pihtilasma test sonucunu paylasabilir misin ?
Bende 11.gun ve 13.gun ıdrarda test verdım negatiftiGünaydın hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben bir şey sormak istiyorum ovitrellenin 9.günü ilk testimi yaptım negatif çıktı dedim iğne etkisi geçmiş. Sonra 10 yaptım negatif. Şimdi bugün iğnenin 11 günü aşılamanın 10. Günü ilk idrar ile yaptım negatif . Erken mi yaptım yoksa burdan pozitife dönmezmi regl 17 Ocak test günümde 17 Ocak doktorun dediği
günaydın , teşekkür ederim. darısı başınıza inşallah sağolunGünaydın hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben bir şey sormak istiyorum ovitrellenin 9.günü ilk testimi yaptım negatif çıktı dedim iğne etkisi geçmiş. Sonra 10 yaptım negatif. Şimdi bugün iğnenin 11 günü aşılamanın 10. Günü ilk idrar ile yaptım negatif . Erken mi yaptım yoksa burdan pozitife dönmezmi regl 17 Ocak test günümde 17 Ocak doktorun dediği
çok teşekkür ederim inşallah öyle olur. Biraz daha bekleyeyim o halde tekrar denerim cuma test günüm zaten nasipgünaydın , teşekkür ederim. darısı başınıza inşallah sağolun
aşılama farklı olur mu bilmiyorum ama bence 2 gün sonra tekrar deneyin. bugün 11.günmüş 2 gün sonra 13.gün olur. varsa öyle çıkar
Merhaba. Beni de eklermisiniz? Sat 13 ocak bat 13 şubat. İnşallah 14 şubat sevgililer günü hediyemiz olur eşimle bir-birimize yavrumuzKızlar Hepiniz Hoşgeldiniz Listeye Katılmak İsteyenler Beni Etiketleyip Sat Ve Bat Tarihlerini Yazarsa Listeye EklerimUmarım Hepimize Uğurlu Gelsin Hep + Görelim
Üye Adı SAT BAT Ovulasyon Çatlama İğnesi Sonuç @istanbullugelinnnn 29 Kasım 29 Aralık @Elo23 9
aralık5
Ocak@cicekkiz00 9
Aralık9
OcakTmd2020 7
Aralık11
Ocak@zeyyy123 15 Aralık 11 Ocak 28 Aralık @Goodnews 17 Aralık 11
Ocak@monica123 15Aralık 11
Ocak@brcmmmm 15 Aralık 12
Ocak@Mervesre41 15 Aralık 12
Ocak29 Aralık @Daydi 17 Aralık 13 Ocak 30 Aralık @alyanil 20
Aralık14
Ocak@nakum 16
Aralık14
Ocak@papatyamm13 13 Aralık 15 Ocak 3 Ocak @pamilyaponca 18 Aralık 15 Ocak 3 Ocak @frefly 13 Aralık 15 Ocak 1 Ocak @mmatmazellll 6
Aralık15
Ocak31 Aralık Mevsimm34 16
Aralık15
Ocak@asiliris 13
Aralık15
OcakEvanora 19
aralık15 Ocak @nurtenggggg 17
Aralık16
OcakN nursell45 7
Aralık15
Ocak30 Aralık Aşılama @duskapani 22
Aralık16
Ocak@bircivcivdaha 20
Aralık16
Ocak@birciftbebekcorabi 15
Aralık16
Ocak@huzurlu1i 20
Aralık17
Ocak@nilnc 18 Aralık 17
OcakA arslnnnn 20
Aralık17
Ocak2 Ocak @kelebek-3 20
Aralık18
OcakLucky_16 22 Aralık 18
Ocak31 Aralık 31 Aralık @minikediko 22 Aralık 18
Ocak31 Aralık @Alin Ada 21
Aralık18
Ocak@Puxhu 18 Aralık 20 Ocak @aylemakk 24 Aralık 21
Ocak@banaderlerelif 26 Aralık 21 Ocak @teacherofchemistry 26 Aralık 22
Ocak@Faylinn 26 Aralık 22 Ocak @Eseski26 23 Aralık 23 Ocak 9 Ocak @uuullku 24 Aralık 23
Ocak@Sillage92 28
Aralık24
Ocak@parla1212 27
Aralık24
Ocak@Ozerrrr 26 Aralık 25
ocak@sultan 2121 29 Aralık 26
Ocak@ifna1 1
Ocak26
ocak12 Ocak @Belina 27
Aralık26
Ocaklokumnazli 22 Aralık 26
Ocak6 Ocak eva0108 31 Aralık 26
Ocak@abababba 28 Aralık 26 Ocak 9 Ocak @ltfye63 1
Ocak26
Ocak@caca60 29 Aralık 28
Ocak@linalina123 4
Ocak29
Ocak@minma1215 7
Ocak30
Ocakeylulesma 30 Aralık 31
Ocak@soGuk nevale 27
Aralık31
Ocak@Sweetbird 1
Ocak31
ocak@pinkflowers1 5 Ocak 1 Şubat @yesilelma13 3
Ocak3 Şubat @Sunsun9 3
Ocak3
Şubat@makaleyaz 8
Ocak3
Şubat20
Ocak@freewoman1 9 Ocak 12 Şubat
2 gündür değerlendirdim üst üste cnm bgun 36.6 oldu derece testte pik olmuş bugün bugünde değerlendirip bırakayım ozman bugün çatlar bnceCan
Canm bak peakken ısın dusmus dmeek bıkac gun dusuk olup sonra cıkacak. Isıda da mantık bu. Isın düşükken degerlendırmek
Olmuş sanki cnm benmde akşamkinden sonra bugün daha koyulasmis bugün pik sayıyorum yabugun akşama çatlar artık yada yarına
Bugundemi koyu cikti boyle demkki daha çatlamadi seninki aksam çatlar belki yine yapckmisin test ben bugunu dgerlendrcem dun degrlendrmemistm cnkuOlmuş sanki cnm benmde akşamkinden sonra bugün daha koyulasmis bugün pik sayıyorum yabugun akşama çatlar artık yada yarına
Cok iyi cikmiş inşallah yukselir kuzum 4gun sonra yine ver kanAdetime dört gün kala beta 7.15 çıktı nasıl mutluyum anlatamam dua edin kızlar iki gün sonra iki katına çıksınburdan konuştuğum aynı tarihlerimiz olan kişiler vardı bilgi vermek istedim sizce dört gün kala normal mi dğer
Çokk teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin amiiiinnnnCok iyi cikmiş inşallah yukselir kuzum 4gun sonra yine ver kaninşallah hamişsindr hadi gozun aydin
Çok sevindim canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallahAdetime dört gün kala beta 7.15 çıktı nasıl mutluyum anlatamam dua edin kızlar iki gün sonra iki katına çıksınburdan konuştuğum aynı tarihlerimiz olan kişiler vardı bilgi vermek istedim sizce dört gün kala normal mi dğer
Olmuş sanki cnm benmde akşamkinden sonra bugün daha koyulasmis bugün pik sayıyorum yabugun akşama çatlar artık yada yarına
aa evet
Canım benim üstte testim var bakar mısınaa evet
değerlendir mutlaka
şimdi ona bakıyordum. ikinci de çok ince bir çizik var gibiCanım benim üstte testim var bakar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?