Kacgunde bir döngün pekiÇatlamadan emin değilim malesef sonrasında takibini yapmadım
30-31 günde mesela 16 aralık ya 16 ocakta bekliyorumKacgunde bir döngün peki
Tamam cnm benim haber ederimRica ederim canim ne demek. Bir sor bakalim bide neden muayene ediyormus. Yumurtalarima neden bakiyorsunuz diye bilelim de gereken biseyse bizde yaptiralim baktirma isini
Benimde 7 yaşında oglum var.Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın.Cocugumdan sonra 5 tane düşügüm ve kurtajlarım var.2 yasına gorınce düşünmeye başladık ama ıkıncısı 5 senedir nasıp olmadı.oglumda cok kardesı olsun ıstıyor.bende onun ıcın ugrasıyorum.8 senedır evlıyım ılk hemen hamıle kaldım.ıkıncı olmuyor dusul yapıyorum.1 bucuk senedır de hıc hamıle kalamadım artık4 yaşında canım kimsem yok tek ona yoldaş olsun istiyorum
Çatlama belirtisi var mi acaba kızlarÇatlamadan emin değilim malesef sonrasında takibini yapmadım
Hep böylemi peki 16da olduysa hep bir sonrski 16 damı oluyor30-31 günde mesela 16 aralık ya 16 ocakta bekliyorum
Kistik higroma canım kalbi durdu karnımda 6 aylıkken o yüzden düşünmedim ilaç kullandım şuan iyi hissediyorum ve anne olmaya hazır hissediyorum kendimi gerisini alllaha bıraktımİyi yaparsn cnm neden kaybettin basın sağolsun cnm çok üzücü bir durum rabbim saglıkla bir evlat daha nasip edecektir inşallah kaygılanma bende moralim bozukken çok içiyorum ama frenliyorum sonra kendimi inşallah hamile kalırsam birakmamada vesile olur çünkü birdaha içmek istemiyorum artık
Evet öyle oluyor belki bir gün öncesi diye atabiliyorHep böylemi peki 16da olduysa hep bir sonrski 16 damı oluyor
Canım hayırlı olsun belirtilerim nelerdiBat 11 ocaktı normalde 28 i çatlama olmuştu
Cok gecmis olsun bu çok uzun bir süre doktor ne dedi peki neden oluyor benmde 7 yaşında oğlum var 10 yıldır evliyim 30 yaşındaym 2 aydır deniyoruz bizde birde hep derlerdi 1 çocuktan sonra 2 ci çocuk hemen olur hemen kalırsın diye şimdi çoğunluk hep zor oluyor gibi duymaya başladım ya benide endişelendiriyor bu durumBenimde 7 yaşında oglum var.Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın.Cocugumdan sonra 5 tane düşügüm ve kurtajlarım var.2 yasına gorınce düşünmeye başladık ama ıkıncısı 5 senedir nasıp olmadı.oglumda cok kardesı olsun ıstıyor.bende onun ıcın ugrasıyorum.8 senedır evlıyım ılk hemen hamıle kaldım.ıkıncı olmuyor dusul yapıyorum.1 bucuk senedır de hıc hamıle kalamadım artık
Ayyy amin canim benim inşallah ya inşallahTeşekkürler canımaminn sağlıkla inşallah, o sperm bi gün yumurtayla buluşacak
Ortalama bu ay 2 veya 3 Ocak olmuş çatlama ozamanEvet öyle oluyor belki bir gün öncesi diye atabiliyor
Dusuklerinizin sebebine bakıldı mi neden oluyormus ogrenebildiniz mi ? Kac haftalik düşük yaşadınız?Benimde 7 yaşında oglum var.Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın.Cocugumdan sonra 5 tane düşügüm ve kurtajlarım var.2 yasına gorınce düşünmeye başladık ama ıkıncısı 5 senedir nasıp olmadı.oglumda cok kardesı olsun ıstıyor.bende onun ıcın ugrasıyorum.8 senedır evlıyım ılk hemen hamıle kaldım.ıkıncı olmuyor dusul yapıyorum.1 bucuk senedır de hıc hamıle kalamadım artık
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla tekrar kavuşursun bebeğine sen iyi olursan bebginde daha hızlı gelir biraz rahatla stres yapmamaya çalış düzenli islikini yaşa keyfini çıkart sen mutlu oldukça bebeğin gelecek sana tekrarKistik higroma canım kalbi durdu karnımda 6 aylıkken o yüzden düşünmedim ilaç kullandım şuan iyi hissediyorum ve anne olmaya hazır hissediyorum kendimi gerisini alllaha bıraktıminşalllah bende öyle düşünüyorum hamile olursam evladım için bırakırım anında
Aa onu nasıl hesaplanız pekiOrtalama bu ay 2 veya 3 Ocak olmuş çatlama ozaman
29-30 canımAdet dongun kac gun cnm senin
Canım naptın seninle aynı gün pik ve aynı gün kan testi vermiştikEvet öyle oluyor belki bir gün öncesi diye atabiliyor
En son mol gebelık gecırdım bıraz sıkıntım kötü huylu cıktı mol gebelıgım.kemoterapi falanda gordum 2 defa. Tedavım bıttı sukur ıyıyım sonrası 1 sene gebelik yasaktı.Korundum ama sonrası da hıc hamıle kalamadım .amh degerım 1.02 yumurta rezervım dustu kemoterapi aldıgım ıcın. Ben de 29 yasındayım. O yuzden su an once aşılama demedık ınsAllah hamıle kalırıö eger olmazsa sonrasi tüp bebek olucak son careCok gecmis olsun bu çok uzun bir süre doktor ne dedi peki neden oluyor benmde 7 yaşında oğlum var 10 yıldır evliyim 30 yaşındaym 2 aydır deniyoruz bizde birde hep derlerdi 1 çocuktan sonra 2 ci çocuk hemen olur hemen kalırsın diye şimdi çoğunluk hep zor oluyor gibi duymaya başladım ya benide endişelendiriyor bu durum
O gün <2.30 negatif çıkmıştı bugün sabah test yaptım prodoctor marka ile ve fotoğraftaki gibi çıktı beklenen adet tarihim 16 ocak yarın yine gidip kan testi vereceğim sizin ne durumdaCanım naptın seninle aynı gün pik ve aynı gün kan testi vermiştik
Canım bugun ogrenıyordum ya 1 hafta sonra dusuk yapıyordum.eşımdede bende sıkıntı yok genetıkte yaptırdık sadecr bnde kan pıhtılaşması cıktı oyle dedıler ama bu ay kı gıttıgım doktor aşılama yaptı ve kan pıhtılaşman yok dedı odaDusuklerinizin sebebine bakıldı mi neden oluyormus ogrenebildiniz mi ? Kac haftalik düşük yaşadınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?