Canm bak peakken ısın dusmus dmeek bıkac gun dusuk olup sonra cıkacak. Isıda da mantık bu. Isın düşükken degerlendırmekBence doktora yinede görünün derim bebekte düşündüğünüz için ne olur ne olmaz geçmiş olsun
Ne gibi bi sıkıntı olsunki hamilelikte ve emzirmede 2 yıl toplamda hiç kullanmadım ama sen çok fazla iciyormussun bence önce bunu azaltmalisin ben 1 paketi 5 6 gün de bitiyorum
Evet csnm bütün belirtileri yaşadım bgun uzayan yumurta akı gibide geldi test yaptım az önce koyu çıktı heralde yarına olacak çatlama
Vallahi kafama takıldı yaptım az önce koyulasmis şükür değerlendirdik yinede test alamam çünkü gizli yapıyorum eşim evdeydi bugün yarında evde eczanede çok uzak yarın sabah tekrar yapcam ateşle takip edecem sonra
Benim bat dündü olmadım erken gebelik testim negatif prodoctor bendede çizgi çıkarmıştı canım bende yarın olmazsam salı günü kan vereceğim çok nadirde olsa dongum bazen 30 günü buluyor yarın 30. GünO gün <2.30 negatif çıkmıştı bugün sabah test yaptım prodoctor marka ile ve fotoğraftaki gibi çıktı beklenen adet tarihim 16 ocak yarın yine gidip kan testi vereceğim sizin ne durumda
Çok teşekkür ederim deneyeceğim zor olsada deneyeceğim umarım şeninde güzel haberlerini duyarım takipeyim bu topiğiİnşallah en kısa zamanda sağlıkla tekrar kavuşursun bebeğine sen iyi olursan bebginde daha hızlı gelir biraz rahatla stres yapmamaya çalış düzenli islikini yaşa keyfini çıkart sen mutlu oldukça bebeğin gelecek sana tekrar
Oo baya koyu çikmiş canimBence doktora yinede görünün derim bebekte düşündüğünüz için ne olur ne olmaz geçmiş olsun
Ne gibi bi sıkıntı olsunki hamilelikte ve emzirmede 2 yıl toplamda hiç kullanmadım ama sen çok fazla iciyormussun bence önce bunu azaltmalisin ben 1 paketi 5 6 gün de bitiyorum
Evet csnm bütün belirtileri yaşadım bgun uzayan yumurta akı gibide geldi test yaptım az önce koyu çıktı heralde yarına olacak çatlama
Vallahi kafama takıldı yaptım az önce koyulasmis şükür değerlendirdik yinede test alamam çünkü gizli yapıyorum eşim evdeydi bugün yarında evde eczanede çok uzak yarın sabah tekrar yapcam ateşle takip edecem sonra
Rabb'im hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım. Benimki de her gün diyo Anne markete gidelim kardeş alalımBenimde 7 yaşında oglum var.Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın.Cocugumdan sonra 5 tane düşügüm ve kurtajlarım var.2 yasına gorınce düşünmeye başladık ama ıkıncısı 5 senedir nasıp olmadı.oglumda cok kardesı olsun ıstıyor.bende onun ıcın ugrasıyorum.8 senedır evlıyım ılk hemen hamıle kaldım.ıkıncı olmuyor dusul yapıyorum.1 bucuk senedır de hıc hamıle kalamadım artık
Oyyy kıyamam ya benim kı de Allah bıze ne zaman bebek vercek dıoRabb'im hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım. Benimki de her gün diyo Anne markete gidelim kardeş alalım
MerhabalarinşAllah herkese şans getirsin inşAllah
Sonucunuz ne oldu benimde 9 aralık sat 5 Ocak bat gecikmenin 4.gunu kan verdim negatif ama hâlâ olmadımİnsallah
Sat 9 Aralık bat 9 Ocak bekliyorum üç gün önce yaptım negatifti regl gelmedi hala
Merhaba ben az önce yazmıştım ama beni listeye eklemeyin küçük bi yanlış anlaşılma olduhoşgeldiniz sat bat yazarsanız ekleyim sizide
Desene çocuklar aslında çoktan abi olmuşlarOyyy kıyamam ya benim kı de Allah bıze ne zaman bebek vercek dıo
canımmm hayırlı olsun testin pozitif duruyo oculasyonla takip etmişmiydin ne zaman yumurtlama olmuştu benim ipnefen sonra 12 günüm bugün dü test yaptım negatifDesene çocuklar aslında çoktan abi olmuşlar
Rabbim sağlıklı kardesler nasip etsın ınsAllah onlara.Hıc olmayanlara Rabbım saglıklı evlatlar versın ınsAllahDesene çocuklar aslında çoktan abi olmuşlar
InsAllah pozıtıf sonuc kanda alırsın.canım lısteye ekleyen kısı sen degılmısıncanımmm hayırlı olsun testin pozitif duruyo oculasyonla takip etmişmiydin ne zaman yumurtlama olmuştu benim ipnefen sonra 12 günüm bugün dü test yaptım negatifadet olsam diye bekliyom artık olsa çıkardı
Yok canm vermedim net bı çizgi görmeden vermeyi düşünmüyorumKan verdınız mı acaba
amin canım hayırlısı bakalımInsAllah pozıtıf sonuc kanda alırsın.canım lısteye ekleyen kısı sen degılmısın
Tmm cnmamin canım hayırlısı bakalımevet benim az sonra bi güncelleme yapıcam
sen test yapmadınmı hiç 30 aralık aşılama olmuşsun bende 31 aralık iğne oldumTmm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?