2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Can
Canm bak peakken ısın dusmus dmeek bıkac gun dusuk olup sonra cıkacak. Isıda da mantık bu. Isın düşükken degerlendırmek

O gün <2.30 negatif çıkmıştı bugün sabah test yaptım prodoctor marka ile ve fotoğraftaki gibi çıktı beklenen adet tarihim 16 ocak yarın yine gidip kan testi vereceğim sizin ne durumda
Benim bat dündü olmadım erken gebelik testim negatif prodoctor bendede çizgi çıkarmıştı canım bende yarın olmazsam salı günü kan vereceğim çok nadirde olsa dongum bazen 30 günü buluyor yarın 30. Gün

Çok teşekkür ederim deneyeceğim zor olsada deneyeceğim umarım şeninde güzel haberlerini duyarım takipeyim bu topiği

Oo baya koyu çikmiş canim Darisi bana inşallah yarin

Rabb'im hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım. Benimki de her gün diyo Anne markete gidelim kardeş alalım

Şimdi hastaneden geldik. Oğlum kulağım ağrıyor deyip durdu ağlıyordu götürdük enfeksiyon kapmış kulaklarına kadar yaymış gelen çocukların hepsi öyleydi. Yeni salgın var galiba özellikle önce çocuklara bulaşıyor. Doktor kışı evde yada kalabalık olmayan ortamlarda geçirin dedi

Desene çocuklar aslında çoktan abi olmuşlar
canımmm hayırlı olsun testin pozitif duruyo oculasyonla takip etmişmiydin ne zaman yumurtlama olmuştu benim ipnefen sonra 12 günüm bugün dü test yaptım negatif adet olsam diye bekliyom artık olsa çıkardı

canımmm hayırlı olsun testin pozitif duruyo oculasyonla takip etmişmiydin ne zaman yumurtlama olmuştu benim ipnefen sonra 12 günüm bugün dü test yaptım negatif adet olsam diye bekliyom artık olsa çıkardı
InsAllah pozıtıf sonuc kanda alırsın.canım lısteye ekleyen kısı sen degılmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…