2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Adet dongun kac gun cnm senin

Bende. Allah'ın izniyle oğluma kardeş gelsin ilerde kullanmam gerekiyor kocaman şehirde birde tek olunca zor

Bende. Allah'ın izniyle oğluma kardeş gelsin ilerde kullanmam gerekiyor kocaman şehirde birde tek olunca zor
Tahmin edebiliyorum emin ol iyi gelecektir yani o ilaç seni trahatlatacak ve normal hayatına destek olacak kafan biraz daha sakin olacak ve günden güne o seni rahatsız eden bedenine yanssıyan ağrılar bile hafifleyecek benimde ilk gebeliğim olacak alllahın izniyle çok istiyorum ilk gebeliğim 1 buçuk yol önce 6 aylıkken karnımda kalbi durdu kistik higroma dendi kaybettim ve 4 yıllık evliyim yaşım 30 artık anne olmak istiyorum kendimi şuan hazır hissediyorum psikolojik olarakta

Sizin var mı belırtılerınız aramızda ıkı gun var bnmde 29 aralık ovıtrelle 31 aralık aşılama 15 ocak test tarihim
Belirtimi bilmiyorum arada kasığıma vuran ince bir ağrı oluyor geçici ama göğüs hassasiyeti var biraz. Aslında regl ile aynı sanırım. 5 günüm kaldı ovitrellenin 9vE 10. Günü test yaptım negatif çıktı. İğne etkis geçmiş yani sizde var mı belirti

Kendi kendime azaltarak bıraktım zaten doktorum 2 aya bıraktıracaktı randevu düşüremedim gebelik planlarken azalttım be bıraktım kendimize iyi hissediyorum panik atak be depresyon için kullanıyordum
Bence doktora yinede görünün derim bebekte düşündüğünüz için ne olur ne olmaz geçmiş olsun
Bi sıkıntı olmadı değil mi ben çünkü 1 paket içiyorum bianda bırakacağım bakalım
Ne gibi bi sıkıntı olsunki hamilelikte ve emzirmede 2 yıl toplamda hiç kullanmadım ama sen çok fazla iciyormussun bence önce bunu azaltmalisin ben 1 paketi 5 6 gün de bitiyorum
Akıntın var mı cnm
Evet csnm bütün belirtileri yaşadım bgun uzayan yumurta akı gibide geldi test yaptım az önce koyu çıktı heralde yarına olacak çatlama
Benimde iki testim kaldi ben yarin yapicam kuzum tekrar test alma imkanin varsa aksam yap ben test almadim inşallah iki gun icinde catlama olur yoksa tekrr test almam lzm eczaneden
Vallahi kafama takıldı yaptım az önce koyulasmis şükür değerlendirdik yinede test alamam çünkü gizli yapıyorum eşim evdeydi bugün yarında evde eczanede çok uzak yarın sabah tekrar yapcam ateşle takip edecem sonra

Eklentiler

• IMG_20250112_212547.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 17
Normal tabiki bazı kişilerde hemen çıkmıyor catlamadan eminsen bebekte vsrsa 12.gnde silikte olsa cıkıyor

Evet görüneceğim bakalım zaten psikoloğa da gidiyorum bu süreçte psikoloğa devam edeceğim bakalım sigarayıda bugünden itibaren azaltacağım stres oldukça sıkıntıdan çok içiyorum ilk gebeliğimde hiç içmiyordum yine sıkıntı oldu kaybettim onu ama bu defa daha çok dikkat edeceğim

Reçetesiz ne kadara aldiniz siz bide markasi neydi cnm
Kadin dogum doktoru dedi ki biz buraya gelen ilaç şirketlerinin şeylerini öneriyoruz ama pahalı olabiliyor sen git 400 mglik herhangi birini al hepsinin içeriği aynı dedi bunu belki 1 yıl kullanacaksın butcen sarılmasın diye ben söylemiyorum hangisini kullanacağını dedi mantıklı geldi geçen aylar activ folik kullandım bu ay folidoce diye bir marka kullandım 280 tl kadar biz yazamıyoruz tavsiye ediyoruz dedi

İyi yaparsn cnm neden kaybettin basın sağolsun cnm çok üzücü bir durum rabbim saglıkla bir evlat daha nasip edecektir inşallah kaygılanma bende moralim bozukken çok içiyorum ama frenliyorum sonra kendimi inşallah hamile kalırsam birakmamada vesile olur çünkü birdaha içmek istemiyorum artık

Rabb'im sana en kısa en güzel zamanda annelik duygusunu yaşatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…